constancja Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 I już pojechali.... Boszsze, jak pusto:roll: ! Samciu, dojedź szczęśliwie do nowego domku. Kochaj swoje Pańcie i wspominaj mnie czasami. Quote
Magoral Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Samik własnie wyjechal z Katowic ( przed 20 minutami z lekkim opóźnieniem).Dzielnie wskoczył do pociagu za 3 podejściem:) Ciotka sie na na koniec:-(. Zdjęcia wstawie później. Wszytkim, którzy pomogli Samuelowi -osobom z dogomanii, molosow, adopcji dogów serdeczne dzięki !!!!!!!!!!!! Marysia Quote
Magoral Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Samik ze swoja nowa Panią Zuzią (po prawej), EWĄ:loveu:, ktorej sedecznie dziekuje za dom i opieke nad Samuelkiem, oraz nowa "babcią" Barbarą z Pnia Barbara z Zuzią radośc poznawania się ;) ruch Samuleka Marysia http://dog-whippet.danpol.net Quote
halbina Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Szczęścia i zdrowia życzymy, Samuelku, na nowej drodze życia! :klacz: Quote
eveandAxel Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 A ja protestuję!!!! Wieści , proszę wieści!!:mad: Jak tam podróż, dotarły? Jak Sami, dobrze się czuje? Podobało mu się w drodze? Jak w nowym domu?? podoba mu się, jest spokojny? jak koty! jak babcia? :cool1: ja chcem porządną relacje!:mad: Ja chcem wszystko wiedzieć!:razz: Quote
zee0524 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 dotarliśmy wczoraj bez większych problemów do domu, Sam przez całą drogę spał spokojnie na kocyku między fotelami, mieliśmy mały problem z wysiadaniem, bo na schodech skaleczył się w łape :-(, ale jest już dobrze, wet Jacek obejrzał go, powiedział, że to nic poważnego, tylko przez parę dni skarpeta na łapę, żeby nie dostały sie tam żadne brudy. Do kotów podchodzi z rezerwą, ale nastawiony jest do nich pozytywnie, stopniowo poznaje nowy dom i zwiedza okolicę. Pierwsza noc wypadła na 6+. Samuel to najukochańszy i najwdzięczniejszy pies :loveu::loveu: foty bedą koło 18-19 i reszta sprawozdania :D pozdrawiamy i dzięki za wszystko :loveu::loveu: Basia i Zuza Quote
eveandAxel Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 o kurcze! to super! to teraz czekamy na zdjęcia i dalsze relacje!:loveu: A niemówiłam, że on taki kochany, wdzięczny, cierpliwy, ech! ech!:loveu: :p I prośba ode mnie, jakbyście miały warunki przy wizytach u weta, to czy mogłybyście go nabieżąco ważyć?:roll: Fajnie będzie widać jak dochodzi do siebie, bo narazie szkieletorek;) Quote
constancja Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Proszę go ode mnie wycałować w fafelki i szepnąć mu na uszko, że nie zapomnę:roll: . Quote
zolly Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 aż się wzruszyłam ..widać że nowe pańcie zakochane od pierwszego wejrzenia :loveu: ;) Quote
Magoral Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 A pod tym adresem jest cała galeria Samuelka z dnia wyjazdu do nowego domku ( bardzo kompresuje onet, ale można pooglądac) http://foto.onet.pl/WndQalV+AjZQZFdiV2ZUZ1BlBDAIPVd+BWdeYlA3VmABYwdmUzUAKwwyAQ== Quote
zee0524 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Witam tu siostra Zuzanny - Agnieszka. Właśnie poznałam Samuela, jest... wielki. A tak to teraz wygląda: Pozdrawiam Quote
zee0524 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 przepraszam za male opoznienie:D bylismy jeszcze u Jacka na przeglad lapki, jest wszystko dobrze, Sam jest cudowny, nie da sie go nie kochac, z waga mielismy male przejscia, nie dal sie zwazyc wiec nadrobie to jakos w najblizszym czasie, np. we wtorek. Bardzo bal sie w drodze do weta ze znowu bedzie musial zmieniac dom, nie odstepowal mnie na krok:), teraz juz czuje sie pewnie. Spi w moim lozku, z pokoju wychodzi bardzo niechetnie i wlasciwie tylko po cos do jedzenia. Jest wspanialym psem, bardzo spokojnym.....nie da sie go nie kochac! Dzisiaj dostal juz ostatnia dawke antybiotyku....wczoraj jeszcze nie bardzo chcial jesc ale dzisiaj juz to nadrabia (wedle zalecen malo i czesto) zostal juz wysciskany za wszystkie czasy:) Quote
zee0524 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Babcia chciala dodac cos od siebie:) Jest zachwycona, wychwala go bardzo, mam tylko nadzieje ze nie rozpiesci, a z reszta niech roooooooooozpieszcza:diabloti: Quote
constancja Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Zuza, dbaj o niego.... Należy mu się najlepsiejszy domek pod słońcem:cool3: . Pozdrów mamę, babcię i siostrę, wymiziaj koty, a Samiemu powiedz, że tęsknię....:roll: Quote
eveandAxel Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 super:loveu: Zuzia, odzywaj się często, rób zdjęcia, niemartw się że tu to nikogo nieobchodzi bo obchodzi baaardzo! albo że to nieważne - pisz o wszystkim!:p A my będziemy często zaglądać, bo Sami to rzeczywiście wyjątkowy pies.:oops: Quote
Alicja Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 :multi:cieszę się już na kolejne relacje constancja ..nie płakaj:razz: Quote
jwona35 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Życzę Samciowi wszystkiego najnajnaj w nowym domku oby był szczęśliwy Quote
AZ-IWONA Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Constancja - wiem, że jest ci trudno.:placz: Zdążyłaś go pokochać.:oops: Trzymaj się bidulko. Quote
jwona35 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 A ja właśnie dzisiaj zaadoptowałam ladradora Quote
joaaa Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ooooooooooooo, gratulacje nowemu domkowi!!!!!!!!!!!! A skąd Sami ma takie śliczne ubranko? Pytam też w interesie moich dożków, bo takiej wielkości ubranek jeszcze nie widziałam. :cool3: I fotki, fotki, dużo fotek nowych!!! Marysi fotki wszystkie zobaczyłam! :loveu: Quote
zolly Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 joaaa może to derka na konia? :cool3: :lol: Quote
joaaa Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Chyba na żrebaka! :diabloti: Ale możesz miec rację! Quote
zee0524 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Śliczne ubranko jest od Magoral:loveu: Constancja ja wiem ze to dla Ciebie ciezki moment ale nic sie nie martw Samowi niczego nie bedzie brakowalo:calus: zostal od Ciebie i od wszystkich ciotek wycalowany...moooooooocno! Dzisiaj rano uczylismy sie chodzic na smyczy i robimy postepy:multi: Iwona35 gratuluje i zycze Ci zebys byla taka szczesliwa jak ja teraz! Wazenie i temperatura zalatwione beda jutro u wujka Jacka, zastanawiam sie ile malenstwo teraz wazy(?);) EveandAxel relacje beda na biezaco ale foty niestety mniej wiecej raz w tygodniu, nie dorobilam sie jeszcze aparatu wiec wykorzystuje siostre:evil_lol: chwilowo ale mam ciagle nadzieje ze to sie szybko zmieni... Pozdrawiam Quote
Vella Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 hehe, no to już nie mogę się doczekać, aż wpadnę do Lublina i sama Samuela obejrzę. :cool3: Zuza - gratuluję :) Quote
Recommended Posts