Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Samik własnie wyjechal z Katowic ( przed 20 minutami z lekkim opóźnieniem).Dzielnie wskoczył do pociagu za 3 podejściem:)
Ciotka sie na na koniec:-(.
Zdjęcia wstawie później.
Wszytkim, którzy pomogli Samuelowi -osobom z dogomanii, molosow, adopcji dogów serdeczne dzięki !!!!!!!!!!!!

Marysia

Posted

A ja protestuję!!!! Wieści , proszę wieści!!:mad: Jak tam podróż, dotarły? Jak Sami, dobrze się czuje? Podobało mu się w drodze? Jak w nowym domu?? podoba mu się, jest spokojny? jak koty! jak babcia? :cool1: ja chcem porządną relacje!:mad:
Ja chcem wszystko wiedzieć!:razz:

Posted

dotarliśmy wczoraj bez większych problemów do domu, Sam przez całą drogę spał spokojnie na kocyku między fotelami, mieliśmy mały problem z wysiadaniem, bo na schodech skaleczył się w łape :-(, ale jest już dobrze, wet Jacek obejrzał go, powiedział, że to nic poważnego, tylko przez parę dni skarpeta na łapę, żeby nie dostały sie tam żadne brudy. Do kotów podchodzi z rezerwą, ale nastawiony jest do nich pozytywnie, stopniowo poznaje nowy dom i zwiedza okolicę. Pierwsza noc wypadła na 6+. Samuel to najukochańszy i najwdzięczniejszy pies :loveu::loveu:
foty bedą koło 18-19 i reszta sprawozdania :D
pozdrawiamy i dzięki za wszystko :loveu::loveu: Basia i Zuza

Posted

o kurcze! to super! to teraz czekamy na zdjęcia i dalsze relacje!:loveu:
A niemówiłam, że on taki kochany, wdzięczny, cierpliwy, ech! ech!:loveu: :p
I prośba ode mnie, jakbyście miały warunki przy wizytach u weta, to czy mogłybyście go nabieżąco ważyć?:roll: Fajnie będzie widać jak dochodzi do siebie, bo narazie szkieletorek;)

Posted

przepraszam za male opoznienie:D bylismy jeszcze u Jacka na przeglad lapki, jest wszystko dobrze, Sam jest cudowny, nie da sie go nie kochac, z waga mielismy male przejscia, nie dal sie zwazyc wiec nadrobie to jakos w najblizszym czasie, np. we wtorek. Bardzo bal sie w drodze do weta ze znowu bedzie musial zmieniac dom, nie odstepowal mnie na krok:), teraz juz czuje sie pewnie. Spi w moim lozku, z pokoju wychodzi bardzo niechetnie i wlasciwie tylko po cos do jedzenia. Jest wspanialym psem, bardzo spokojnym.....nie da sie go nie kochac! Dzisiaj dostal juz ostatnia dawke antybiotyku....wczoraj jeszcze nie bardzo chcial jesc ale dzisiaj juz to nadrabia (wedle zalecen malo i czesto) zostal juz wysciskany za wszystkie czasy:)

Posted

super:loveu: Zuzia, odzywaj się często, rób zdjęcia, niemartw się że tu to nikogo nieobchodzi bo obchodzi baaardzo! albo że to nieważne - pisz o wszystkim!:p A my będziemy często zaglądać, bo Sami to rzeczywiście wyjątkowy pies.:oops:

Posted

Ooooooooooooo, gratulacje nowemu domkowi!!!!!!!!!!!!
A skąd Sami ma takie śliczne ubranko?
Pytam też w interesie moich dożków, bo takiej wielkości
ubranek jeszcze nie widziałam. :cool3:

I fotki, fotki, dużo fotek nowych!!!
Marysi fotki wszystkie zobaczyłam! :loveu:

Posted

Śliczne ubranko jest od Magoral:loveu: Constancja ja wiem ze to dla Ciebie ciezki moment ale nic sie nie martw Samowi niczego nie bedzie brakowalo:calus: zostal od Ciebie i od wszystkich ciotek wycalowany...moooooooocno!
Dzisiaj rano uczylismy sie chodzic na smyczy i robimy postepy:multi:
Iwona35 gratuluje i zycze Ci zebys byla taka szczesliwa jak ja teraz!
Wazenie i temperatura zalatwione beda jutro u wujka Jacka, zastanawiam sie ile malenstwo teraz wazy(?);)
EveandAxel relacje beda na biezaco ale foty niestety mniej wiecej raz w tygodniu, nie dorobilam sie jeszcze aparatu wiec wykorzystuje siostre:evil_lol: chwilowo ale mam ciagle nadzieje ze to sie szybko zmieni...
Pozdrawiam