Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magda3232']DZIEN DOBRY TU MARZENA ZYWIEC
a jednak Samuel trafil w moje rejony...
sledzilam jego losy przez caly czas...
Dode (teraz juz Sabe) i Samuela zauwazylam mniej wiecej w tym samym czasie, ale zdecydowalam sie na Dode/Sabe, bo to suczka a ja mam psa kaukaza dominanta, ktory na pewno nie zaakceptowalby kolejnego samca na terenie.....

ciesze sie, moze kiedys sie spotkamy?

powodzenia

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Norbitka']On zapewne bał się kąpieli. Boi się nowych rzeczy. Daj mu najpierw zaufac, może tak jak ja gdy wytaplał sie w g....., umyj go mokrym ręcznikiem.
Jak z linieniem? Przeszlo juz mu trochę? Napisałam do moderatora żeby nam temat przenieśc ale widze, że nadal wisi w PwP
Dziękuję Wszystkim wpłacającym na AFN. Dostałam wczoraj zwrot kosztów kastracji :loveu:
WITAJ NORBITKI NASZA KOCHANA u nas normalnie czyki zabawy spacery spanko jedzonko siersc ma juz w lepszym stanie tak sie nie leni codziennie dostaje jajeczko najpierw nie chcial ale teraz jak widzi jajko to sie nie moze doczekac wczoraj irek przeszedl z nim po mnie do pracy jak mnie zobaczyl to myslalam ze nie ustoje na nogach tak sie cieszyl kiedy nas odwiedzisz droga norbitko brakuje mi rozmow z toba calusy gorace dla ciebie od sama dzis moj maz wrzuci zdjecia to beda nowe.PRZEPRASZAM wszystkich za moje pismo sa bledy ale jestem chora i troche mi sie literki myla

Posted

magda3232 napisał(a):
WITAJ NORBITKI NASZA KOCHANA u nas normalnie czyki zabawy spacery spanko jedzonko siersc ma juz w lepszym stanie tak sie nie leni codziennie dostaje jajeczko najpierw nie chcial ale teraz jak widzi jajko to sie nie moze doczekac wczoraj irek przeszedl z nim po mnie do pracy jak mnie zobaczyl to myslalam ze nie ustoje na nogach tak sie cieszyl kiedy nas odwiedzisz droga norbitko brakuje mi rozmow z toba calusy gorace dla ciebie od sama dzis moj maz wrzuci zdjecia to beda nowe.PRZEPRASZAM wszystkich za moje pismo sa bledy ale jestem chora i troche mi sie literki myla

Cieszę się, że Wam się układa. Pogadać zawsze możemy przez tel. Jeżeli poczujesz taka potrzebę to pisz SMS a ja zadzwonię. Odwiedziny jak wiesz to rzecz mało realna :(

Posted

Norbitka napisał(a):
Kanapowiec :) :loveu:. Nie ma spięć miedzy nimi?

witaj norbitko jest bez spiec bardzo sie lubia a samiemu juz chyba jego meskosc przestala byc potrzebna:razz: jak zyjesz przed koncem roku jak inwentury mozesz jeszcze

Posted

magda3232 napisał(a):
witaj norbitko jest bez spiec bardzo sie lubia a samiemu juz chyba jego meskosc przestala byc potrzebna:razz: jak zyjesz przed koncem roku jak inwentury mozesz jeszcze

Radzę sobie :) Co to jest "inwentury" ? :oops: A łożeczko fajne nawet kolor taki jak miał u mnie :) :)

Posted

:klacz: Równo tydzień temu Samuel zamieszkał w nowym domu. Zaglądamy tu regularnie żeby sie upewnić że wszystko OK. I tak trzymać !!!!!
Ja po powrocie do domu zaniemówiłem kompletnie bo się okazało, że to zapalenie krtani było. Ale miło było pomóc.
Pozdrowienia dla wszystkich, a szczegolnie dla Norbitki (strasznie tam u Was miło było) i Marzeny z familią. Ciekawe czy jutrzejsze fajerwerki chłopak zniesie godnie?
Wszystkim najlepszego w Nowym!!!!
Oby nam się psy zdrowo trzymały!!!! :BIG: :Dog_run:

Posted

[quote name='ampak']:klacz: Równo tydzień temu Samuel zamieszkał w nowym domu. Zaglądamy tu regularnie żeby sie upewnić że wszystko OK. I tak trzymać !!!!!
Ja po powrocie do domu zaniemówiłem kompletnie bo się okazało, że to zapalenie krtani było. Ale miło było pomóc.
Pozdrowienia dla wszystkich, a szczegolnie dla Norbitki (strasznie tam u Was miło było) i Marzeny z familią. Ciekawe czy jutrzejsze fajerwerki chłopak zniesie godnie?
Wszystkim najlepszego w Nowym!!!!
Oby nam się psy zdrowo trzymały!!!! :BIG: :Dog_run:
no to ladnie sie doprawiles ale dobrze ze juz ok jeszcze raz wielkie dzieki SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU dla ciebie i twojej rodzinki

Posted

I ja chciałam życzyć wszystkim spełnienia marzeń w Nowym Roku.
Sami, a dla Ciebie Nowy Rok - Nowe Życie i tylko wyjątkowych dni...bo sam jesteś wyjątkowy.:loveu: A swojemu Państwu odpłać psią miłością i wiernością, tak jak tylko Ty potrafisz.

Posted

[quote name='constancja']I ja chciałam życzyć wszystkim spełnienia marzeń w Nowym Roku.
Sami, a dla Ciebie Nowy Rok - Nowe Życie i tylko wyjątkowych dni...bo sam jesteś wyjątkowy.:loveu: A swojemu Państwu odpłać psią miłością i wiernością, tak jak tylko Ty potrafisz.
Dołaczam się do zyczeń.

Posted

dla Wszystkich Szczesliwego Nowego Roku I Serdeczne Dziekuje Dla Wszystkich Ktorzy Przyczynili Sie Do Tego Ze Samuell Jest Z Nami<jestescie Wspaniali A To Co Robicie Jest Wielkie Zycze Sobie Zeby Wszyscy Ludzie Tak Kochali Zwierzeta Bo One Sa Tego Warte