Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:tree1: My z Sarunią dołączamy się do życzeń świątecznych. Życzymy wszystkim i również sobie abyśmy spotykali się na forum tylko żeby poplotkować, żeby wszyscy ludzie obdarzali zwierzęta taką miłością jak one obdarzają nas, żeby wszystkie psiaki na całym świecie miały swoich cudownych opiekunów, a tym w schroniskach życzymy jak najszybciej nowych domków. Życzę również aby można było wkrótce pozamykać wszystkie schroniska oby nigdy nie były potrzebne i użyteczne. WESOŁYCH ŚWIĄT :tree1: ucałowania dla całej Samuelkowej rodzinki i wszystkich jego cioteczek, KOKS również Święta spędza poza schroniskiem na pensjonatowej kanapie :)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i tak jakosc to wszystko leci dzien po dniu wydajemi sie ze sami jest z nami od zawsze to pies z klasa zabawy wygupy ale spac na lozku to jest gosc,nie wyobrazam sobie jak by go nie bylo ,wczoraj zostali pierwszy raz sami nic nie zrobili dom stoi nic nie zdemolowane czyli jest ok duze calusy dla wszystkich od samiego a szczegolnie dla norbitki:loveu:

Posted

Norbitka napisał(a):
Dzisiaj miałam sen...........
Samuel przyszedł do mnie na piechote..........
:loveu:

norbitka chyba oszalalas serce by mi peklo gdy by on uciekl albo cos by mu sie stalo ja wiem ze tesknisz bo bardzo go kochalas duze calusy od sama dla ciebie a tak pozatym co u ciebie slychac

Posted

Święta to jednak czas magiczny... Bardzo się cieszę, że Samuel znalazł wreszcie przystań i dom na stałe! Norbitko, trzymaj się! (przepraszam, że jeszcze nie przesłałam obiecanej kasy, ale w tej chwili jestem pod kreską). Madziu! Jesteś wielka! A Gaja przepiękna! Życzę Wam wszystkiego wymarzonego!

Posted

halbina napisał(a):
Święta to jednak czas magiczny... Bardzo się cieszę, że Samuel znalazł wreszcie przystań i dom na stałe! Norbitko, trzymaj się! (przepraszam, że jeszcze nie przesłałam obiecanej kasy, ale w tej chwili jestem pod kreską). Madziu! Jesteś wielka! A Gaja przepiękna! Życzę Wam wszystkiego wymarzonego!

Droga halbino nie uwazam zebym byla wielka jestem normalnym czlowiekiem ktory kocha zwierzeta zyczylabym sobie zeby wszyscy ludzie kochali zwierzeta i nie robili im krzywdy bo kazde zwierze ma uczucia jak czlowiek i jak sie go zkrzywdzi to bardzo boli

Posted

No to jak tam "maleństwo"?... Czekamy na opowieści wigilijne i świąteczne! A może i na zdjęcia!
Norbitko, czy Ty masz jakieś prywatne kontakty z opiekunami Samuela? Mam nadzieję, że masz!

Posted

:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

swieta swieta i po swietach u nas wszystko ok gonimy spimy spacerujemy i puszczamy zapaszki hm hm ,a pozatym po staremu dzis bedziemy sie kapac jestem ciekawa jak to bedzie zdjecia beda duze calusy dla norbitki od sama:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

halbina napisał(a):
No cóż, Magdo, opowieść raczej nie nasyci naszych apetytów... :razz:

;););););) Pańcia nie nadąża za dwoma dogami :) Tak... zapaszki to on potrafi robić. Jak nie je suchego jest lepiej :)

Posted

no i z kapieli nic nie wyszlo jak sie zapar to koniec nie bedzie sie kapal i juz musimy sprobowac znowu a tak po zatym jest ok musielismy mu wstawic lozko bo pan hrabia nie bedzie nigdzie inndziej spal tylko na lozku i tak spi obudzi sie przeciagnie i wstaje nasza gaja ma fotel sami lozko calusy dla norbitki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

On zapewne bał się kąpieli. Boi się nowych rzeczy. Daj mu najpierw zaufac, może tak jak ja gdy wytaplał sie w g....., umyj go mokrym ręcznikiem.
Jak z linieniem? Przeszlo juz mu trochę? Napisałam do moderatora żeby nam temat przenieśc ale widze, że nadal wisi w PwP
Dziękuję Wszystkim wpłacającym na AFN. Dostałam wczoraj zwrot kosztów kastracji :loveu:

Posted

magda3232 napisał(a):
no i z kapieli nic nie wyszlo jak sie zapar to koniec nie bedzie sie kapal i juz musimy sprobowac znowu a tak po zatym jest ok musielismy mu wstawic lozko bo pan hrabia nie bedzie nigdzie inndziej spal tylko na lozku i tak spi obudzi sie przeciagnie i wstaje nasza gaja ma fotel sami lozko calusy dla norbitki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:evil_lol: wiesz ile czasu mi zajęło namówienie Sary żeby weszła pod prysznic :wallbash: nie pomogły smakołyki, miły ton.... ale jak zapięliśmy obrożę i na smyczy weszła... sama byłam w szoku że tak łatwo... niestety w czasie kąpieli chciała wyjść razem z kabiną :diabloti: :diabloti: :diabloti: ale jakoś poszło. A jaka radość po wyjściu :loveu: smakołyki wszystkie zniknęły na raz choć wcześniej były dla niej nie zauważalne :razz: Mam nadzieję że teraz już będzie tylko łatwiej :) A swoją drogą podzielcie się ze mną opinią, jak często kąpać doga ? moja Sara ma 18 miesięcy i kąpałam ją dwa razy. Czytałam że częste kąpiele niszczą naturalną ochronę skóry.