constancja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='AZ-IWONA']Constancja - całuj Samiego w fafelki ode mnie :loveu: pieniążki już lecą. Proszę na bieżąco relacje i zdjęcia. całuski dla wszystkich :eviltong: Samuel wycałowany i wymiziany od wszystkich ciotek i za wszystkie czasy (było nas dzisiaj do miziania 3). Dziękujemy za wpłatę:loveu: . Każdy gosik potrzebny, żeby Samiemu niczego nie brakowało i szybko wrócił do zdrowia:roll: . Quote
constancja Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Samuelek czuje się znacznie lepiej:lol: . Chłopak jest bardzo dzielny i z niesamowitą cierpliwością znosi wszystkie konieczne zabiegi. Nawet nie reaguje na podawane przeze mnie niezdarnie zastrzyki:roll: . A w trakcie kroplówek.....zwyczajnie śpi:crazyeye: . Co ona mi dała do tej kroplówki??? Mam omamy:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: . Otaczają mnie duchy:-o !!! Quote
Jola_K Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Cierpliwy niesamowicie! Sami trzmam kciuki nadal! Quote
bos Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 constancja......napisz mi na PW swój adres.........wproszę się któregoś dnia :eviltong: :cool3: :roll: Mizianko .....kolejne zresztą dla Samiego.....dużo zdrówka.....i nie zapomnij o suniach. A przede wszystkim mizianko dla TZ-ta i dzieci.......:lol: :lol: ;) Mnie najczęściej znajdziesz w Galerii Jazona i na terrierach walijskich. Pozdrawiam....dozobaczenia :evil_lol: :lol: :cool3: Quote
constancja Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='bos']constancja......napisz mi na PW swój adres.........wproszę się któregoś dnia :eviltong: :cool3: :roll: Mizianko .....kolejne zresztą dla Samiego.....dużo zdrówka.....i nie zapomnij o suniach. A przede wszystkim mizianko dla TZ-ta i dzieci.......:lol: :lol: ;) Mnie najczęściej znajdziesz w Galerii Jazona i na terrierach walijskich. Pozdrawiam....dozobaczenia :evil_lol: :lol: :cool3: Wszyscy dziękujemy za mizianka:lol:. A TZ w szczególności:evil_lol: Samuelkowe zdrówko powoli wraca do normy. Czuje się już na tyle dobrze, że zaczął znowu molestować Desi:diabloti: A później odpoczywanko:razz: Quote
Alicja Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 :razz: ufff jak dobrze ze już lepiej z Samim..... no tak bos chce wymiziać Samuela dziewczyny ....ale dlaczego TZta to nie rozumię :p Quote
eveandAxel Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 hehehe, przygotowuje grunt przed odwiedzinami! hihihi;) Quote
AZ-IWONA Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Witam ponownie, Po oczyszczeniu komputera mogę normalnie wejść na forum:multi: milo usłyszeć że Samii czuje sie lepiej. Kiedy operacja przyszycia żołądeczka??!!!:placz: całuski dla wszystkich:diabloti: Quote
Magoral Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 AZ-IWONA dzieki za kolejna wpłate-bardzo sie przydała :loveu:.( wydatków było i jest duzo) Co do operacji i przyszycia żołądka to rozpatrywane to było pod katem,że może sie jeszcze raz rozszerzyc w przeciagu paru godzin lub dni. Tak sie nie stało, wiec nie bedzie operacji. Samuelek w sobote jedzie juz do swojego stałego domku, bedzie pod dobra opieka [( wójek wet ;) -co mnie bardzo cieszy ].Na razie jest leczony ( 2 antybiotyki na stan zapalny,który ma + leki na nerki, bo rozszerzenie lekko uszkodziło nerki.Mam nadzieje,że szybko się chłopak pozbiera i żadnych numerów juz nie wywinie. Pozdrawiam Quote
Lipizzan Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Na mam taką nadzieję, że podobnych numerów nie będzie bo połowa ciotek z dogomani padnie trupem na zawał serca. Quote
constancja Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 cherry-cola napisał(a):Nasz Raszid (z avatarka) pozdrawia Samuela i trzyma za niego kciuki :) Dziękujemy Raszidowi:loveu: i wszystkim ciotkom, które o mało zawału nie dostały:cool1: . A taki mam tłok w łóżku kiedy otwieram oczy:diabloti: Ja tu gadu gadu, a spać nie będę miała gdzie. Quote
halbina Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Samuelku! Byłeś tak blisko... w Chorzowie... ja z Zabrza szukałam doga aż na Pomorzu (takiego, który by nie zjadł moich kotów). Trzymam za Ciebie kciuki i stale śledzę Twe losy. Raz się serce raduje, a raz zamiera... Pozdrawiam Twoich opiekunów serdecznie! I dołączam do miziających, jeśli pozwolisz... czekając na Adelę z Tczewa... Quote
masienka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 "Jeszcze troche przytyje i juz sie wcale na ten fotel nie zmieszcze:watpliwy: ":loveu: Quote
eveandAxel Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Constancja! Fotki fantastyczne!:loveu: Uwielbiam na nie patrzeć!:loveu: Quote
constancja Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 A Samuel w sobotę jedzie do domku... Quote
AZ-IWONA Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Troszkę się z nim zżyłam:razz: Ma chlopak szczęście, ale Ciebie Constancjo mi żal - będzie ci bardzo przykro bez niego.:placz: Quote
constancja Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 A kuku :diabloti: Tylko proszę... nie komentujcie jego wystajacych żeber :( Sami ma dietę... Quote
eveandAxel Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 No na żywo już się przyzwyczaiłam do jego chudości ale na zdjeciach wygląda to strasznie. :crazyeye: A już tak ładnie się zaokrąglał!:shake: No będzie nam go brak jak nic!!:-( :cool1: Taki słodziak!:roll: Strasznie się do niego przywiązaliśmy!:shake: Ale cóż, chyba należy się cieszyć, że będzie miał kochający domek!:oops: Quote
halbina Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Ma dietę, ale i zdrowe objawy pewnych potrzeb, jak widać :wink: Dobrze będzie! Quote
joaaa Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 O mamo! Czytam sobie milutko zaległości na wątku( dogo miało chyba problemy z chodzenie), oglądam super fotki, a tu nagle bach!!! :crazyeye: Dobrze, że wszystko tak się skończyło (mam nadzieję!) Niestety dogi, jak inne wielkopsy, mają do takich rzeczy skłonności. Ja bym jednak ten żołądek przyszyła, przy okazji kastracji. Bo jak się raz zdarzyło, to może sie powtórzyć, niekoniecznie zaraz. Podobno na zachodzie takie zabiegi są często przeprowadzane profilaktycznie (tak mówił mój wecik). A foty suuuuuuuper. Odemnie tez mizianko! Dla wszystkich czterołapych. Quote
constancja Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 I to była ostatnia zabawa moich haszczaków z Samuelem.......:roll: Quote
eveandAxel Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 głowa do góry! będzie dobrze!:roll: Ja zaraz się zbieram i przyjeżdżam do ciebie. Może uda mi się jeszcze jakiegoś prezenta dla Samiego na drogę kupić!:p I cykaj jeszcze , cykaj! Moje ulubione to te na fotelu i te na podłodze pod kocykiem:loveu: Quote
Alicja Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 ;)Sami ...szerokiej drogi...i szczęśliwego domku:loveu: Quote
Recommended Posts