Pokahontas Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Pies ok.3lat, przerażony i zabiedzony trafił do schroniska... musiał już jakiś czas się błąkać :roll: łagodny, nie ma tatuażu. Kontakt: schronisko w Chorzowie Opolska 36 tel.: 032/249 84 52 www.chorzow.schronisko.com Quote
agusiazet Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Kolejna bida!!! Hop na pierwszą stronkę!!! Quote
ASICA Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Jo-jo pisała że powiadomiła adopcje:p to dobrze,dziewczyny nie dadzą małemu zginąć:p Quote
dzodzo Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 słuchajcie, pare dni temu widziałam tego doga na stronie bodajze pupil.pl była fotka datowana na lipiec i podpis ze pies czeka w schronisku przysiegłabym ze to ten sam!!!!1 spróbuje odnaleźźc tamta strone Quote
joaaa Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Juz jest na stronie dogów. :lol: Asica, co to za dożek drugi w podpisie? :crazyeye: [SIZE="1"]Sorki, że nie na temat. Quote
doddy Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Asica co ta za 2 dog? Wygląda jak Jesska :evil_lol: Quote
constancja Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Komu majestatycznie piękny dog? Kominek, ciepły dywan, światło świec i to królewskie zwierzę pod nogami w śnieżną zawieruchę. Ech....te moje marzenia... Quote
constancja Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Dziękuję A. Gerlach Dziękuję, że jesteś blisko. Za serce, co niesiesz w pysku! Za ciężką mordę i łapy obie! I za kolory świata - co nosisz w sobie! Dziękuję, że każdej nocy ogrzewasz mnie snem spokojnym, Za Twe spojrzenia dziękuję i najwierniejsze oczy! Dziękuję, że jesteś i że zawsze czekasz! Za uśmiech dziękuję i miłość! I za nadzieję w przyszłość! Dziękuję, że we mnie nie wątpisz, choć powodów wiele, bo jestem tylko Twoim człowiekiem... Mój Dogu Twój człowiek pewnie nie znał tego wiersza... szkoda:-( Quote
nietoper Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Jeżeli jest możliwość wyciągnięcia Go ze schroniska, to u mnie na tymczasie mógłby być. Jestem z Konina (woj.Wlkp.) Quote
constancja Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Pocahontas Co u Samuela? Tu się domki wyłaniają, a my nic nie wiemy:mad: :mad: :mad: Jaki ma stosunek do innych psiaków, kotów, no i przede wszystkim do dzieci? Samuel zawładnął moimi snami:evil_lol: . Jeszcze trochę, a nie będę mogła przez niego jeść... Quote
eveandAxel Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Kurcze! napisałam długiego posta i mi wcięło!:mad: jeszcze raz! Przepraszam, że was opuściliśmy ale tu jest tyle bidulek, że ciężko wątek znaleźć!. Z tego co wiem od Magoral , a trzeba jeszcze wziąść pod uwagę że pies jest chory i słaby, -jest spokojny, grzeczny i nieszuka zwady. Dzięki za propozycje, postaram się czegoś za chwilę dowiedzieć, bo ważne jest żeby miał cieply kąt i w tym stanie niesiedział na dworze w schronisku. Podobno są chętni ludzie ale trzeba narazie go podleczyć i wyprowadzić na prostą. Pomoc finansowa powinna być bo adopcje są powiadomione a i dziewczyny z dogów oferują pomoc. Quote
constancja Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Banerek dla wszystkich chętnych. Już z odsyłaczem do wątku. Wystarczy skopiować i zainstalować w podpisie. Quote
dzodzo Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 piekny Samuel-oby ci się powiodło z domkiem, podnoszę!!! Quote
Pokahontas Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Samuel jeszcze o tym może nie wie ale jest duża nadzieja dla niego:lol: wygląda coraz lepiej a Magoral rozpuszcza go nieprzyzwoice :p Quote
eveandAxel Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 hehe, to jeszcze druga ciotka czeka żeby go troszkę porozpuszczać!:evil_lol: jeszcze troszkę!:p Quote
Recommended Posts