mshume Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Słuchajcie, ona znajdą szybko domek w dwupaku, jestem o tym przekonana, na ratlerka miałyśmy lawinę mejli. Dałam znać wtarara, żeby polecała te psiaki. Czy one są ogłaszane?Kava napisał(a):Dziewczeta !! musi sie znalesc wspolny domek. TYLKO JAKO DWUPAK do adopcji... PROSZE.... BARDZO PROSZE.. czekmy áz sie uda..... ja wierze .. Quote
paniMysza Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 jejku jakie fajoskie psiaki. mi tez sie wydaje, ze jest szansa na domek dla dwóch. przeciez one w sumie waża 3,5 kg:) przeurocze! zaraz je nieco poreklamuje wśród znajomych. Quote
Javena Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Dostałam takiego meila. Od: babi2102@interia.pl prosze sie dowiedziec czy napewno nie urosna gdyz mam bardzo male mieszkanie i nie moge pozwolic sobie na duze psy a z chęcią bym je przygarnęła :) ten bez oczka jest słodziutki:)) Dałam namiary te co w ogłoszeniach. Quote
paniMysza Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 no one to na 100% nie wyrosna na duże psy:) Quote
Kava Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='Javena']Dostałam takiego meila. Od: babi2102@interia.pl prosze sie dowiedziec czy napewno nie urosna gdyz mam bardzo male mieszkanie i nie moge pozwolic sobie na duze psy a z chęcią bym je przygarnęła :) ten bez oczka jest słodziutki:)) Dałam namiary te co w ogłoszeniach. oby, oby, i co jaka odpowiedz od babi? Quote
Mysza2 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 mshume napisał(a): Czy one są ogłaszane? w 57 poście są ogłoszenia. Quote
Javena Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Dopiero odczytałam wiadomosc. Napisałam ,ze nie urosną ,podałam nr telefonu. Jesli to bedzie własciwa osoba ,zadzwoni.... Quote
malagos Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Jak będzie nadmiar domków, tu jest maleństwo - ratlereczka z łapka w gipsie: http://www.dogomania.pl/threads/175602-psiaki-i-kotki-z-lecznicy-pod-Ww%C4%85-co-tydzie%C5%84-przepadaj%C4%85!-aktualno%C5%9Bci-na-ko%C5%84cu-w%C4%85tku/page135 Quote
kikou Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 chciałabym prosić żebyście sie nie gniewały...... ale nie jestem w stanie rozstać sie z tymi mikrusami dlatego prosze zdejmijcie ogłoszenia i wybaczcie mi to zamieszanie..... cały weekend niemal "zagryzłam" sie myślami co powinnam zrobić..... niemniej one po prostu wdarły sie w ten nasz "staruszkowy, niemrawy" świat jak toranado ale jednocześnie wiosły tyle dobrej energii i życia... wszystkie staruszki je akceptują, pozwalają sobie spać na głowie... ;) Z jedej strony być może gdyby ich nie było mogłabym wziąć z naszego schronu kolejnego umierającego staruszka.... z drugiej jedak strony ten właśnie fakt że te staruszeczki tak szybko odchodzą tak strasznie obciąża psychicznie, że może jednak i tak nie dałabym rady robić tego bez końca bo kiedy odchodzą tak trudo sie pozbierać... Quote
fiorsteinbock Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Kikou, super wiadomość!!! Gdzie beda mieli lepiej niz u Ciebie?! Male szkraby skradly serce, wiec nie oddawj ich, kochaj i miziaj od nas wszystkich :loveu::loveu::loveu: Quote
Edi100 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Kikou, super wiadomość!!! Gdzie beda mieli lepiej niz u Ciebie?! Male szkraby skradly serce, wiec nie oddawj ich, kochaj i miziaj od nas wszystkich :loveu::loveu::loveu: I ja się przyłączam:):):) Quote
Mysza2 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Bardzo się cieszę:):) Może dobrze myślisz że te młode psiaki wniosą dużo życia i radości to twojej stareńkiej gromadki. Może Lisia z Agdanem pogodzą.:):) Gdybyś miała jakieś telefony z ogłoszeń to pamiętaj o wątku który wstawiała Malagos. http://www.dogomania.pl/threads/1756...%85tku/page135 Może dzięki szczylkom do innego los się uśmiechnie:):) Quote
Javena Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Ja rano pisałam do pani,ze sa do adopcji,musiałam odwołac. To swietnie ,że zostają. Jest tyle maluszków ,ze moze jakis inny skorzysta z tamtych potencjalych domków. Quote
Poker Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 jak zwykle medal ma 2 strony. Ale teraz cieszę się z tej dobrej strony, bo kikou też się należy jakiś radosny, optymistyczny promyk w tym dość ponurym świecie dziadeczków. Świeża , wesoła krew przyda się wszystkim. Ucałuj maluchy w nochalki i jak będziesz padać finansowo, to pisz. Jak manele będą potrzebne , to też pisz. Quote
ulvhedinn Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Super :) Teraz będziesz miała swoje własne piksle ;) (pamiętasz jak rozważałaś adopcję Pi?) A jeśli Ci zapadły w serce wyjątkowo, to masz całkowitą rację podejmując taką decyzję...... ja raz oddałam psa wbrew sobie i chociaż ma dobry dom, to do dziś żałuję. Quote
kikou Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 teraz jeszcze stoje przed takim dylematem, otrzymalam od Was kilka wpłat, a skoro Maluchy nie są do adopcji to prosze o Wasze opinie co życzycie bym z tymi środkami zrobiła..... natomiast ponieważ do takich słodkich maluchów sporo osób zagląda, a do dziadeczków prawie nikt, to pozwole sobie "zareklamować" kilka starszaków które są u mnie: KAROL http://www.dogomania.pl/threads/195055-Wrocław.-Gromadka-błagających-o-pomoc-zapomnianych-i-niechcianych-staruszków-./page4 a tym wątku u góry powinie pojawić sie też WASYLEK, ktory też u mnie gości, a który chyba w ogóle ie ma wątka FILIP http://www.dogomania.pl/threads/193552-Wrocław.-15-sto-letni-Filip-z-chorym-sercem.-Potrzebne-deklaracje-na-leki-i-karme NORKA http://www.dogomania.pl/threads/195953-Wroclaw-.-Norka-starsza-samotna-chora-sunieczka-.-Już-w-DT-u-Kasi to takie biedaki zapomniae przez wszystkich, ktore mieszkają u mnie od jakiegoś czasu..... nie takie łądne jak maluszki.... :( Quote
ulvhedinn Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 A Wasylek to takie kochane psie serduszko (i wcale nie jest nieładny!!!!!! ) Quote
inga.mm Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='kikou']chciałabym prosić żebyście sie nie gniewały...... ale nie jestem w stanie rozstać sie z tymi mikrusami dlatego prosze zdejmijcie ogłoszenia i wybaczcie mi to zamieszanie..... cały weekend niemal "zagryzłam" sie myślami co powinnam zrobić..... niemniej one po prostu wdarły sie w ten nasz "staruszkowy, niemrawy" świat jak toranado ale jednocześnie wiosły tyle dobrej energii i życia... wszystkie staruszki je akceptują, pozwalają sobie spać na głowie... ;) Z jedej strony być może gdyby ich nie było mogłabym wziąć z naszego schronu kolejnego umierającego staruszka.... z drugiej jedak strony ten właśnie fakt że te staruszeczki tak szybko odchodzą tak strasznie obciąża psychicznie, że może jednak i tak nie dałabym rady robić tego bez końca bo kiedy odchodzą tak trudo sie pozbierać... kikou, znam ten ból rozstania, bo ja też przygarniam stare i schorowane, a potem serce mi pęka i psycha siada. Quote
inga.mm Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Javena napisał(a):Ja rano pisałam do pani,ze sa do adopcji,musiałam odwołac. To swietnie ,że zostają. Jest tyle maluszków ,ze moze jakis inny skorzysta z tamtych potencjalych domków. czy owa Pani chciała małe w sense wiek, czy małe w sensie gabaryty? Quote
Kava Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Kikou, gratuluje decyzji i ciesze sie , ze maluchy zostaja razem i ze zostaja u ciebie. te dylematy, co zrobic, kogo wziac, a kogo zostawic sa straszne.... wiem tez cos o tym.... niedawno pozegnalam wlasnie strowinke, ktora w krotkim czasie byla nasza radoscia.... my ludzie wiemy co to pozegnanie na zawsze... one na szczescie nie.... zycze tobie i calej gromadce duzo radosci... i jak najszczesliwszych dni.... Quote
Javena Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 inga.mm napisał(a):czy owa Pani chciała małe w sense wiek, czy małe w sensie gabaryty? Jedno i drugie.Chciała obydwa. Quote
Recommended Posts