Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo dziekuje, że tak mocno wspieracie maluchy!!!!!1

wprawdzie nie miałam skąd wziąć samochodu i nie byłam z nimi jeszcze u weta ale maluchy są bardzo radosne, jedzą jak wilki i "ładnie" sie załątwiają wiec nic niepokojącego, wymagającego natychmiastowej interwencji sie na szczęście nie dzieje.....
za to cały dom zwariował :) staruszki latają za "bimbomkami", a tych wszędzie jest pełno....
czują sie już pełną gębą u siebie, wskakują na sofe do koszyczków, nawet powarkują na psiaki, które są 100 razy od nich wieksze....
to takie niespotykane u nas, taka niesłychana energia młodości

są niezwykle mocno ze sobą związane, gdzie jeden tam i drugi, śpią zawsze jeden wisi na drugim..... nie wiem co to bedzie jak trzeba bedzie je rozdzielać.....

Posted

Ależ to maleńciaczki są. Znaleźć dom na dwupak to prawie graniczy z cudem, ale cuda się czasem zdarzają.
Wyobrażam sobie tą inwazję szczeniorów w tym królestwie staruszków:):)
Trzeba je będzie zacząć ogłaszać
Zastanawiam się czy ogłoszenia na dwupak będziemy robić czy pojedynczo

Posted

Edi100 napisał(a):
Ten bez oczka, tak biedniutko wygląda:(

to prawda, serce ściska żal ,ale on wygląda na szczęśliwego i żeby tak naprawde było i zostało na zawsze.

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Edi, cioteczko pospamuj na wroclawkisch watkach - ja zabieram sie za mącenie na swoich ;)
Kikou, przepraszam za spama u maluchow!

Jutro od rana się zabiorę!

Posted

Dziewczyny oczko tego małego trzeba przebadać, może trzeba usunąć coś, może tam wdaje sie zaraza jakaś, bo ze zdjęć widać, że nie jest dobrze.

Proszę Was bardzo o przebadanie tego oczka. Ja do zabiegu się dorzucę. Ze schroniskowego doświadczenia wiem, że tego nie można bagatelizować, mimo, że zwierz radosny.

Posted

dziewczeta probojcie za wszelka cene maluchow tylko w dwupaku wydac.... nawet jakby mialy dluzej na domek czekac,,,, lepsze to niz serduszka im zlamac...

Posted

O mateńko, jakim potworem trzeba być by takie istotki wielkości szczurów wywalić na śmierć na drodze.

Los je do Ciebie kikou skierował...
Ja też uważam, że oko powinno być priorytetem.
Żeby tam się jaka infekcja paskudna nie wdała.
I myślę, że może jak nie ma tam gałki ocznej, to powieczka powinna być zaszyta...
A może w ogóle trzeba to chirurgicznie opracować...
Może jakieś krople...

A może na maila dr Garncarzowi tak na szybko zdjęcia psiaczka wysłać??
I jakoś dotrzeć do dobrego psiego okulisty tam w okolicy....

Posted

basia0607 napisał(a):
Wysłalam wątek p. Izie z Łodzi, szuka mikropieska. Po przyjściu z pracy, wejdzie na internet.

ale jakby co to nie rozdzielajcie ich....
takie mikrusy, jeden czy dwa nie gra roli... a im bedzie razniej... no i nie beda sie czuly samotne,,, jak ktos musi do pracy.....
same zalety ... wiem z doswiadczenia...