kikou Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 bardzo dziekuje, że tak mocno wspieracie maluchy!!!!!1 wprawdzie nie miałam skąd wziąć samochodu i nie byłam z nimi jeszcze u weta ale maluchy są bardzo radosne, jedzą jak wilki i "ładnie" sie załątwiają wiec nic niepokojącego, wymagającego natychmiastowej interwencji sie na szczęście nie dzieje..... za to cały dom zwariował :) staruszki latają za "bimbomkami", a tych wszędzie jest pełno.... czują sie już pełną gębą u siebie, wskakują na sofe do koszyczków, nawet powarkują na psiaki, które są 100 razy od nich wieksze.... to takie niespotykane u nas, taka niesłychana energia młodości są niezwykle mocno ze sobą związane, gdzie jeden tam i drugi, śpią zawsze jeden wisi na drugim..... nie wiem co to bedzie jak trzeba bedzie je rozdzielać..... Quote
Bjuta Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ależ są cudne! Chojrak - jak pilnuje dzieciorstwa! :) Bardzo biedne to oczko. Quote
Mysza2 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ależ to maleńciaczki są. Znaleźć dom na dwupak to prawie graniczy z cudem, ale cuda się czasem zdarzają. Wyobrażam sobie tą inwazję szczeniorów w tym królestwie staruszków:):) Trzeba je będzie zacząć ogłaszać Zastanawiam się czy ogłoszenia na dwupak będziemy robić czy pojedynczo Quote
Poker Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Jakie to drobinki, są przesłodcy. MOże sie jakoś uda znaleźć dom dla nich obu razem. Taka młoda i świeża krew czasem jest potrzebna staruszkom, może się ciut rozruszają. Wpłaciłam 61 zł na maluchy. 31 zł z tego bazarku http://www.dogomania.pl/threads/202132-WENECKIE-ZAWIESZKI-na-tasiemkach-dla-%C5%82ysych-grzywek.Do-15.02.g.22 i 30 w imieniu p.Małgorzaty I. Quote
Poker Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Edi100 napisał(a):Ten bez oczka, tak biedniutko wygląda:( to prawda, serce ściska żal ,ale on wygląda na szczęśliwego i żeby tak naprawde było i zostało na zawsze. Quote
Bjuta Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Dziękujemy p.b. za 200 zł dla szczylków! :) Dziś wpłynęły do mnie, a ja posłałam do Kikou. Quote
Dada M Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Zapisuję ... jak tylko znajdę chwilkę, zapoluję na ogłoszenie w Metrze dla chłopaków. Widzę, że przy okazji Chojrak został uszczęśliwiony ;) Quote
mshume Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Jakie z nich słodzizny :) dam znać wtararze, bo ma chętnych na ratlerka :) Quote
Edi100 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Cioteczki wroclawski i okoliczne: Się melduję! Quote
fiorsteinbock Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Edi, cioteczko pospamuj na wroclawkisch watkach - ja zabieram sie za mącenie na swoich ;) Kikou, przepraszam za spama u maluchow! Quote
Edi100 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Edi, cioteczko pospamuj na wroclawkisch watkach - ja zabieram sie za mącenie na swoich ;) Kikou, przepraszam za spama u maluchow! Jutro od rana się zabiorę! Quote
AgaiTheta Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Dziewczyny oczko tego małego trzeba przebadać, może trzeba usunąć coś, może tam wdaje sie zaraza jakaś, bo ze zdjęć widać, że nie jest dobrze. Proszę Was bardzo o przebadanie tego oczka. Ja do zabiegu się dorzucę. Ze schroniskowego doświadczenia wiem, że tego nie można bagatelizować, mimo, że zwierz radosny. Quote
Kava Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 dziewczeta probojcie za wszelka cene maluchow tylko w dwupaku wydac.... nawet jakby mialy dluzej na domek czekac,,,, lepsze to niz serduszka im zlamac... Quote
Syla Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Czy to jest to samo konto kikou, jak posyłam za Pegi?Jak tak, to konto mam i jutro podeślę choć 20 zł.Przepiękne te piesulki. Quote
Awit Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 O mateńko, jakim potworem trzeba być by takie istotki wielkości szczurów wywalić na śmierć na drodze. Los je do Ciebie kikou skierował... Ja też uważam, że oko powinno być priorytetem. Żeby tam się jaka infekcja paskudna nie wdała. I myślę, że może jak nie ma tam gałki ocznej, to powieczka powinna być zaszyta... A może w ogóle trzeba to chirurgicznie opracować... Może jakieś krople... A może na maila dr Garncarzowi tak na szybko zdjęcia psiaczka wysłać?? I jakoś dotrzeć do dobrego psiego okulisty tam w okolicy.... Quote
basia0607 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Wysłalam wątek p. Izie z Łodzi, szuka mikropieska. Po przyjściu z pracy, wejdzie na internet. Quote
Kava Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 basia0607 napisał(a):Wysłalam wątek p. Izie z Łodzi, szuka mikropieska. Po przyjściu z pracy, wejdzie na internet. ale jakby co to nie rozdzielajcie ich.... takie mikrusy, jeden czy dwa nie gra roli... a im bedzie razniej... no i nie beda sie czuly samotne,,, jak ktos musi do pracy..... same zalety ... wiem z doswiadczenia... Quote
Recommended Posts