Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mshume napisał(a):
Najszybciej doszedłby do siebie w DT, ktoś się do Was zgłosił z propozycją?
Niestety nie. Podejrzewam, że ludzie się boją podjąć ryzyka, dopóki nie wiadomo z jaką chorobą skóry mamy do czynienia i czy jest zaraźliwa, czy nie.

Posted

https://lh3.googleusercontent.com/_5XdhgrGVsTY/TXEGyKkl6VI/AAAAAAABIAI/m4bIgTDndV4/s600/-70178480.jpg
jaki on jest chudy :( To jest na stówę niedożywienie. Ten psikacz na łojotok o którym pisała Masuimi mam i mogę Wam dziewczyny wysłać jeśli będziecie chciały, bo my tego nie wykorzystaliśmy u Polly bo ona łojotoku nie miała i nie dawał rezultatów u nas.
Jako dodatkowe wspomagacze do karmy my podawaliśmy omegan, kerabol oraz capivit A+E i w moment Polla też zarosła, pozbyła się czarnych przebarwień na skórze no i się polepszyło. My jeszcze troszkę pomyślimy ale pomożemy maluchowi :)

Posted

Kochani, cały czas czekamy na wyniki zeskrobin, a póki co chcialam poruszyć kwestię finansów.

Otóż na naszym koncie mamy dwie wpłaty na Mucho... 40zl od prywatnej osoby i 60zł od firmy.

Doba w klinice, bez leczenia, kosztuje 30zł. Jak sobie policzycie dni, leki, testy, zobaczycie, ze jestesmy jak zawsze w finansowej dupie :(

Posted

Prześlij mi proszę na pw numer konta, na które można przelać pieniądze na Mucho.
Evelynkaa może znajdziesz chwilkę i wstawisz nr konta i dodatkowe zestawienie kosztów na stronę Westie, może ktoś się dorzuci. U mnie kiepsko z czasem i tylko od czasu do czasu tu zaglądam.

Posted

Mucho miał dziś nieoczekiwane odwiedziny ;)
Mimo łysych placków i niezimowej fryzury wreszcie przypomina westie - jest śliczny, ale bardzo chudziutki.
Jest wesoły, ciekawski, a za smaczki dałby się pokroić :) Tam, gdzie ma sierść, jest ona bielutka i bardzo miękka w dotyku :loveu: No i ma bardzo figlarne spojrzenie i najcudowniejszy na świecie czarny, błyszczący nosek. :loveu::evil_lol::loveu:

Posted

https://lh5.googleusercontent.com/_5XdhgrGVsTY/TXU7Tb1-BnI/AAAAAAABIGU/3ea11lrNaiE/s600/P3060020.JPG
jaki akrobata :D:D:D
Ze smaczkami uważajcie bo to też może być bomba....w momencie gdy by jednak miał jakąś alergię. Najlepiej podawać inną karmę niż na co dzień np. jakąś Acanę lamb&apple lub te wersje bez zbóż (są bardzo fajne opakowania po 400 gram akurat na smaczki), my podczas karmienia royalowskim skin supportem dawaliśmy smaczki royalowski hypoalergenic który dostaliśmy parę próbek. Sorki ale to takie zboczenie moje....niestety trzeba uważać co się takiemu podaje do jedzenia, znam to z autopsji :P na wszelki wypadek lepiej uważać :)

Posted

[quote name='ihabe']mnie słoń na ucho nadepnął ale uwielbiam słuchać, więc zawyję auuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-)[/QUOTE]

w to nie wątpię skoro stwierdziłaś:
[quote name='ihabe']Cudownie słyszeć Twój piękny głos:smile:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: