mshume Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Najszybciej doszedłby do siebie w DT, ktoś się do Was zgłosił z propozycją? Quote
GoniaP Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 mshume napisał(a):Najszybciej doszedłby do siebie w DT, ktoś się do Was zgłosił z propozycją? Niestety nie. Podejrzewam, że ludzie się boją podjąć ryzyka, dopóki nie wiadomo z jaką chorobą skóry mamy do czynienia i czy jest zaraźliwa, czy nie. Quote
Helga&Ares Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 GoniaP napisał(a):Ojej, a co się stało? Nic nie wiem? Masz może zdjęcia małego? Było spięcie. Marta musiała interweniować ;) Quote
conceited Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Przypominam, ze mamy DT, o ile wyjdzie w badaniach, ze piesek nie zaraza bo babka ma juz jednego westa i sie boi, ze pies sie zarazi. Quote
violetta87 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 śliczny piesio :) mam nadzieje,ze znajdzie super domek:) Quote
Evelynkaa Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/_5XdhgrGVsTY/TXEGyKkl6VI/AAAAAAABIAI/m4bIgTDndV4/s600/-70178480.jpg jaki on jest chudy :( To jest na stówę niedożywienie. Ten psikacz na łojotok o którym pisała Masuimi mam i mogę Wam dziewczyny wysłać jeśli będziecie chciały, bo my tego nie wykorzystaliśmy u Polly bo ona łojotoku nie miała i nie dawał rezultatów u nas. Jako dodatkowe wspomagacze do karmy my podawaliśmy omegan, kerabol oraz capivit A+E i w moment Polla też zarosła, pozbyła się czarnych przebarwień na skórze no i się polepszyło. My jeszcze troszkę pomyślimy ale pomożemy maluchowi :) Quote
conceited Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Kochani, cały czas czekamy na wyniki zeskrobin, a póki co chcialam poruszyć kwestię finansów. Otóż na naszym koncie mamy dwie wpłaty na Mucho... 40zl od prywatnej osoby i 60zł od firmy. Doba w klinice, bez leczenia, kosztuje 30zł. Jak sobie policzycie dni, leki, testy, zobaczycie, ze jestesmy jak zawsze w finansowej dupie :( Quote
aga34 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Prześlij mi proszę na pw numer konta, na które można przelać pieniądze na Mucho. Evelynkaa może znajdziesz chwilkę i wstawisz nr konta i dodatkowe zestawienie kosztów na stronę Westie, może ktoś się dorzuci. U mnie kiepsko z czasem i tylko od czasu do czasu tu zaglądam. Quote
Evelynkaa Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Tak Agnieszko już właśnie to robię :) A ja trzymam kciuki za DT Quote
GoniaP Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Mucho miał dziś nieoczekiwane odwiedziny ;) Mimo łysych placków i niezimowej fryzury wreszcie przypomina westie - jest śliczny, ale bardzo chudziutki. Jest wesoły, ciekawski, a za smaczki dałby się pokroić :) Tam, gdzie ma sierść, jest ona bielutka i bardzo miękka w dotyku :loveu: No i ma bardzo figlarne spojrzenie i najcudowniejszy na świecie czarny, błyszczący nosek. :loveu::evil_lol::loveu: Quote
Ajula Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 prześliczny :) włoski odrosną i domki będą się bić! szczęście Goniu, że go wzięłaś pod swoje skrzydła Quote
Evelynkaa Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/_5XdhgrGVsTY/TXU7Tb1-BnI/AAAAAAABIGU/3ea11lrNaiE/s600/P3060020.JPG jaki akrobata :D:D:D Ze smaczkami uważajcie bo to też może być bomba....w momencie gdy by jednak miał jakąś alergię. Najlepiej podawać inną karmę niż na co dzień np. jakąś Acanę lamb&apple lub te wersje bez zbóż (są bardzo fajne opakowania po 400 gram akurat na smaczki), my podczas karmienia royalowskim skin supportem dawaliśmy smaczki royalowski hypoalergenic który dostaliśmy parę próbek. Sorki ale to takie zboczenie moje....niestety trzeba uważać co się takiemu podaje do jedzenia, znam to z autopsji :P na wszelki wypadek lepiej uważać :) Quote
conceited Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Dziekuje za nowa wplate Pani Magdzie :Rose: Czy ktos juz wyslal Adze numer konta ?:) Quote
ihabe Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Biedny , mały, śliczny Westiczek:-( to taka cudowna rasa i przewspaniałe psiaki. Quote
GoniaP Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Zapraszam Was na bazarek m.in dla Mucho: http://www.dogomania.pl/threads/203754-Niepowtarzalne-szkice-psiak%C3%B3w-na-podopiecznych-Fundacji-quot-G%C5%82osem-Zwierz%C4%85t-quot Quote
Isadora7 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 To może koloraturką teraz zaspiewam? Wszystko jedno byle wątek w górze :):):) Quote
ihabe Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 mnie słoń na ucho nadepnął ale uwielbiam słuchać, więc zawyję auuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-) Quote
Isadora7 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='ihabe']mnie słoń na ucho nadepnął ale uwielbiam słuchać, więc zawyję auuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-)[/QUOTE] w to nie wątpię skoro stwierdziłaś: [quote name='ihabe']Cudownie słyszeć Twój piękny głos:smile:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts