agnieszka32 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Ja też się cieszę, że w tym niewielkim stopniu mogłam się przyczynić do zamieszkania małego przystojniaka w nowym domku :) Właśnie jadę do kancelarii, to się dowiem, jak tam Stew spędził swoje pierwsze dni z nowym panem ;) Atomówka - dziękuję :) Quote
agnieszka32 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Zgadnijcie, kto mnie dzisiaj odwiedził w kancelarii??? :cool3::cool3: Nie mogłam się napatrzeć na tego pięknisia - jest cudowny! I w dodatku taki... spokojny, opanowany :loveu: Jego nowy opiekun nie może się go nachwalić, jaki Stewart jest fantastyczny, grzeczny i zupełnie niekłopotliwy :loveu: No i dostał nowe ceramiczne miseczki, bo kolega gdzieś wyczytał, że metalowe, które kupił jako pierwsze, są beee :evil_lol: Ma zabaweczek mnóstwo, ale jak na razie nie jest nimi zainteresowany :evil_lol: U mnie w pracy został wygłaskany i wycałowany przez wszystkie ciocie (były achy, ochy, tiu tiu itd :diabloti:), ale Stewart się ostentacyjnie wyłożył na podłodze i generalnie miał ciocie gdzieś :evil_lol: I muszę przyznać, że bardzo kolorystycznie mi do kancelarii pasuje, bo "zlewa" się z białymi ścianami, podłogą, meblami itd :evil_lol: - chyba go kiedyś ukradnę, będzie przyciągał klientów :diabloti::diabloti: Quote
conceited Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 swietne wiadomosci :) happy end psa, który sam podróżował autobusem :) Quote
GoniaP Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 agnieszka32 napisał(a):Zgadnijcie, kto mnie dzisiaj odwiedził w kancelarii??? :cool3::cool3: Wreszcie chłopak może złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa znęcania się nad nim przez okres dłuższy niż 4 lata i żądać poprawy warunków bytowania, ukarania sprawcy oraz nawiązki w postaci 4 lat prac społecznych oraz grzywny adekwatnej do jego cierpienia, na rzecz krzywdzonych pobratymców. Quote
agnieszka32 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 GoniaP napisał(a):Wreszcie chłopak może złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa znęcania się nad nim przez okres dłuższy niż 4 lata i żądać poprawy warunków bytowania, ukarania sprawcy oraz nawiązki w postaci 4 lat prac społecznych oraz grzywny adekwatnej do jego cierpienia, na rzecz krzywdzonych pobratymców. To wszystko może zgłosić w kancelarii swojego opiekuna ;) U mnie, co najwyżej, może zrobić testament, sprzedać nieruchomość, czy otrzymać darowiznę :evil_lol: P.S. Zapomniałam napisać, że chłopaczek zmienił imię na Ginter :diabloti: Quote
GoniaP Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 agnieszka32 napisał(a): U mnie, co najwyżej, może (....) otrzymać darowiznę :evil_lol: O to, to, to, to.... Ginter chce darowizny na rzecz FGZ, by ta mogła wyciągać za uszy jego kumpli :diabloti: Może go tam usadzisz z puchą, niech zbiera skoro chce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Nie wiem, jak Wy, ale ja zazdroszczę tej plaży, słoneczka i piasku :loveu: Quote
Akrum Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 zadowolony i szczęśliwy pysio :) tylko pozazdrościć takiej plaży i wypoczynku na niej :) trafiło się super chłopakowi :) Quote
dronka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 POMÓŻ NAM I WEŹ UDZIAŁ W KONCERCIE CHARYTATYWNYM Serdecznie zapraszamy na koncert charytatywny, na rzecz naszych podopiecznych!!!!!! Bilety w cenie 55 zł do nabycia w RockLongLuck-u na ulicy Półwiejskiej oraz u wolontariuszy Fundacji Głosem Zwierząt. Artyści całe gaże przekazują na pomoc zwierzętom. Quote
agnieszka32 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Odświeżamy ;) Ginter jest baaardzo wpatrzony w swojego nowego Pana, świata poza swoją rodzinką nie widzi :) Jest kochany, rozpieszczany i chyba na lepszy dom trafić nie mógł ;) Quote
Qeeriefire Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Od dłuższego czasu zaglądam i jestem pełna podziwu, Ginter ma wiele szczęścia :) Quote
agnieszka32 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Oj ma szczęście, ma ;) I jego opiekunowie też mają szczęście - psiak jest fantastyczny! A najlepsze było, jak mu wybierali kubraczek - w jednym np. nie chciał sikać, więc przymierzali aż do skutku :evil_lol: I pięknie też mu sierść odrosła - wygląda świetnie. Quote
Helga&Ares Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 super:))) on jest nadal na secjalistycznej karmie? Quote
agnieszka32 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Tak, cały czas na specjalistycznej karmie. Taki jestem śliczny :) Quote
agnieszka32 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 No właśnie, coś się dzieje, bo wszystkie fotki mi znikają z imageshack (i nie tylko mi...). Spróbuję je odzyskać ;) Quote
dronka Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA BAZAREK CAŁY DOCHÓD PRZEZNACZONY NA PODOPIECZNYCH FUNDACJI GŁOSEM ZWIERZĄT http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post19868031 Quote
Recommended Posts