Atomowka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Poleciłam chłopaczka tutaj, może coś z tego będzie http://www.dogomania.pl/threads/210268-Domek-dla-Westa Quote
GoniaP Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Dziękuję Atomówko, ale nic z tego nie będzie ze względu na kota :( - on je jada na śniadanie ;) Quote
sekkmet Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 szkoda, że nie akceptuje kotów, bo moja siostra też szuka westa :( Quote
Marta666 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Cudowny jest :) oby szybko znalazł domek :) w sumie jestem zaskoczona,że jeszcze nie ma żadnego DS.... Quote
Atomowka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Ja jestem w mega szoku że on w DT siedzi jeszcze Ale może on nie ma ogłoszeń po prostu z tymi nowymi fotami? Quote
sekkmet Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ponieważ nie akceptuje kotów, to moja siostra go nie zaadoptuje, ale tak mi został Fuksik w pamięci, że poczułam się za niego troszkę też odpowiedzialna ;) Pokazałam zdjęcia znajomym i moja redaktor naczelna się w nim zakochała. Pyta o warunki adopcji o wszelkie informacje na jego temat, o opłaty adopcyjne etc. Dziewczyna jest fajna, ułożona... Quote
redaktor_naczelna Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Popieram, dziewczyna jest fajna i ułożona ;) Oj, Sylwia, Sylwia... Uśmiałam się w głos po tej charakterystyce mnie :) Prawda jest taka, że zakochałam się w Fuksiku po uszy :) Spojrzałam w te jego czarne ślipka i oszalałam z miłości :) Mamy aktualnie pewne problemy finansowe i samym nam ciężko jest skombinować coś, żeby wrzucić do garnka, ale zrobię wszystko co w mojej mocy, żeby Go przygarnąć :) Jest wspaniały. I zupełnie nie rozumiem w jaki sposób ktoś tak okrutnie mógł Go zranić. Przecież to jest żywe stworzenie, ono czuje, kocha swego pana, a ktoś mu zgotował taki los... Quote
Akrum Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 cały czas odwiedzam cichaczem chłopaka i śledzę jego losy. mam nadzieję, że domek się niedługo znajdzie :) Quote
GoniaP Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Kochane dziewczyny, dziękuję Wam, że kibicujecie Stewartowi. Stewart ma 2 chętne do adopcji domy. Myślę, że do przyszłego tygodnia wyjaśni się, czy dojdzie do adopcji. Quote
mshume Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Wiesz, westy to druga w utrzymaniu rasa: fryzjer, dobrej jakości karma- bo westy mają często alergie. Nie jestem za adopcją na hurrrra, kiedy ktoś sam przyznaje że nie ma za co utrzymać siebie...[quote name='redaktor_naczelna']Popieram, dziewczyna jest fajna i ułożona ;) Oj, Sylwia, Sylwia... Uśmiałam się w głos po tej charakterystyce mnie :) Prawda jest taka, że zakochałam się w Fuksiku po uszy :) Spojrzałam w te jego czarne ślipka i oszalałam z miłości :) Mamy aktualnie pewne problemy finansowe i samym nam ciężko jest skombinować coś, żeby wrzucić do garnka, ale zrobię wszystko co w mojej mocy, żeby Go przygarnąć :) Jest wspaniały. I zupełnie nie rozumiem w jaki sposób ktoś tak okrutnie mógł Go zranić. Przecież to jest żywe stworzenie, ono czuje, kocha swego pana, a ktoś mu zgotował taki los...[/QUOTE] Quote
Akrum Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 w takim razie trzymamy mocno kciuki za powodzenie w sprawdzaniu domków. Quote
agnieszka32 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Goniu, do mnie też się zgłosił domek chętny do adopcji Fuksa. Dom ze Szczecina, pan jest adwokatem (z resztą to mój dobry znajomy, człowiek o wielkim serduchu :)), domek bez innych psów, bez kotków ;) Poprosiłam, by się z Wami skontaktował - pod jaki numer ma zadzwonić? Ten 661 955 880? Quote
Helga&Ares Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='agnieszka32']Goniu, do mnie też się zgłosił domek chętny do adopcji Fuksa. Dom ze Szczecina, pan jest adwokatem (z resztą to mój dobry znajomy, człowiek o wielkim serduchu :)), domek bez innych psów, bez kotków ;) Poprosiłam, by się z Wami skontaktował -[B] pod jaki numer ma zadzwonić? Ten 661 955 880?[/B][/QUOTE] tak :):):) Quote
agnieszka32 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Helga&Ares']tak :):):)[/QUOTE] Dziękuję ;) Quote
GoniaP Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 No i wreszcie do Stewarta uśmiechnął się los. Wczoraj pojechał po nowe życie do pana adwokata ze Szczecina :) Agnieszko, jeszcze raz dziękuję Ci po stokroć za polecenie naszego chłopaka tak fajnym ludziom! Nie mam wątpliwości, że Stew będzie już tylko wiódł książece życie :-D Quote
Marta666 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Super wiadomość :multi: Fuksio oby spodobał Ci się ten Szczecin :cool3: Quote
agnieszka32 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 GoniaP napisał(a):No i wreszcie do Stewarta uśmiechnął się los. Wczoraj pojechał po nowe życie do pana adwokata ze Szczecina :) Agnieszko, jeszcze raz dziękuję Ci po stokroć za polecenie naszego chłopaka tak fajnym ludziom! Nie mam wątpliwości, że Stew będzie już tylko wiódł książece życie :-D Goniu, to naprawdę drobiazg :) Ja jestem przekonana, że Stewart będzie rozpieszczany bardziej, niż niejedno dziecko. Za kilka dni będą foteczki ;) Quote
Helga&Ares Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Woooooooooooooooooooooooooow!!!!!!:):):) Farciarz!!! Dziękujemy Agnieszka!!!!! Quote
izatemka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Helga&Ares napisał(a):Farciarz!!! Dokładnie tak :loveu: Jessoooo, jak się cieszę :multi: Quote
Paulina87 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 O matko jak on już ładnie obrósł... całkiem inny pies. Quote
agnieszka32 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Jest przepiękny! Można się w nim zakochać od pierwszego wejrzenia :loveu: Jeśli w przyszłym tygodniu jeszcze nie urodzę :evil_lol:, to postaram się wtaszczyć mój wielki brzuch do nowego domku Stewarta, by poznać pięknisia osobiście i zrobić więcej fotek ;) Quote
Akrum Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 gratuluję psiaczku tak wspaniałego domku :) i powodzenia w nowym życiu :) Quote
Atomowka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Wow Fuks ależ przystojniacha, ależ się cieszę z tego domku dla niego :):) Agnieszka to przy okazji szczęśliwego rozwiązania:) Quote
Recommended Posts