Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ nie akceptuje kotów, to moja siostra go nie zaadoptuje, ale tak mi został Fuksik w pamięci, że poczułam się za niego troszkę też odpowiedzialna ;) Pokazałam zdjęcia znajomym i moja redaktor naczelna się w nim zakochała. Pyta o warunki adopcji o wszelkie informacje na jego temat, o opłaty adopcyjne etc. Dziewczyna jest fajna, ułożona...

Posted

Popieram, dziewczyna jest fajna i ułożona ;) Oj, Sylwia, Sylwia... Uśmiałam się w głos po tej charakterystyce mnie :)

Prawda jest taka, że zakochałam się w Fuksiku po uszy :) Spojrzałam w te jego czarne ślipka i oszalałam z miłości :) Mamy aktualnie pewne problemy finansowe i samym nam ciężko jest skombinować coś, żeby wrzucić do garnka, ale zrobię wszystko co w mojej mocy, żeby Go przygarnąć :) Jest wspaniały. I zupełnie nie rozumiem w jaki sposób ktoś tak okrutnie mógł Go zranić. Przecież to jest żywe stworzenie, ono czuje, kocha swego pana, a ktoś mu zgotował taki los...

Posted

Kochane dziewczyny, dziękuję Wam, że kibicujecie Stewartowi.
Stewart ma 2 chętne do adopcji domy. Myślę, że do przyszłego tygodnia wyjaśni się, czy dojdzie do adopcji.

Posted

Wiesz, westy to druga w utrzymaniu rasa: fryzjer, dobrej jakości karma- bo westy mają często alergie. Nie jestem za adopcją na hurrrra, kiedy ktoś sam przyznaje że nie ma za co utrzymać siebie...[quote name='redaktor_naczelna']Popieram, dziewczyna jest fajna i ułożona ;) Oj, Sylwia, Sylwia... Uśmiałam się w głos po tej charakterystyce mnie :)

Prawda jest taka, że zakochałam się w Fuksiku po uszy :) Spojrzałam w te jego czarne ślipka i oszalałam z miłości :) Mamy aktualnie pewne problemy finansowe i samym nam ciężko jest skombinować coś, żeby wrzucić do garnka, ale zrobię wszystko co w mojej mocy, żeby Go przygarnąć :) Jest wspaniały. I zupełnie nie rozumiem w jaki sposób ktoś tak okrutnie mógł Go zranić. Przecież to jest żywe stworzenie, ono czuje, kocha swego pana, a ktoś mu zgotował taki los...[/QUOTE]

Posted

Goniu, do mnie też się zgłosił domek chętny do adopcji Fuksa. Dom ze Szczecina, pan jest adwokatem (z resztą to mój dobry znajomy, człowiek o wielkim serduchu :)), domek bez innych psów, bez kotków ;)
Poprosiłam, by się z Wami skontaktował - pod jaki numer ma zadzwonić? Ten 661 955 880?

Posted

[quote name='agnieszka32']Goniu, do mnie też się zgłosił domek chętny do adopcji Fuksa. Dom ze Szczecina, pan jest adwokatem (z resztą to mój dobry znajomy, człowiek o wielkim serduchu :)), domek bez innych psów, bez kotków ;)
Poprosiłam, by się z Wami skontaktował -[B] pod jaki numer ma zadzwonić? Ten 661 955 880?[/B][/QUOTE]

tak :):):)

Posted

No i wreszcie do Stewarta uśmiechnął się los. Wczoraj pojechał po nowe życie do pana adwokata ze Szczecina :)
Agnieszko, jeszcze raz dziękuję Ci po stokroć za polecenie naszego chłopaka tak fajnym ludziom! Nie mam wątpliwości, że Stew będzie już tylko wiódł książece życie :-D

Posted

GoniaP napisał(a):
No i wreszcie do Stewarta uśmiechnął się los. Wczoraj pojechał po nowe życie do pana adwokata ze Szczecina :)
Agnieszko, jeszcze raz dziękuję Ci po stokroć za polecenie naszego chłopaka tak fajnym ludziom! Nie mam wątpliwości, że Stew będzie już tylko wiódł książece życie :-D

Goniu, to naprawdę drobiazg :)
Ja jestem przekonana, że Stewart będzie rozpieszczany bardziej, niż niejedno dziecko. Za kilka dni będą foteczki ;)

Posted

Jest przepiękny! Można się w nim zakochać od pierwszego wejrzenia :loveu:
Jeśli w przyszłym tygodniu jeszcze nie urodzę :evil_lol:, to postaram się wtaszczyć mój wielki brzuch do nowego domku Stewarta, by poznać pięknisia osobiście i zrobić więcej fotek ;)