Evelynkaa Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Współczuję tej Pani...wyobrażam sobie co teraz może czuć... Quote
Cockermaniaczka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 No to nic zlego o hodowcy nie mozna powiedziec:)Fajnie ze sie interesuje losem psa i chociaz finansowo wsparla leczenie:) Quote
GoniaP Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Dziś Mucho był u weta po kolejną dawkę antybiotyku. Bardzo ładnie zarasta nam chłopaczek :) Quote
wieso Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 no to dawac zdjatka, co by my widzieli jak zarasta :) Quote
GoniaP Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 wieso napisał(a):no to dawac zdjatka, co by my widzieli jak zarasta :) Zdjątek ni ma :( HAnia była sama u weta, więc nie złapałam małego w obiektyw. Ale wkrótce nadrobimy :) Quote
masuimi33 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Uwaga uwaga WESTKA UNIKNĘŁA USPIENIA SZUKAMY DT PILNIE!!! u ani z torunia na dt jest 4 miesieczna westka w tej chwili została odebrana od właścicieli którzy przynieśli ją do uśpienia chcieli ją uśpić gdyż podczas wizyty u fryzjera małą ktoś tak ścisnął że dostała porażenia wet od furciaczka twierdzi że w 70 % jest to do wyprowadzenia jednak włascicielom sie widocznie nie chciało i poszli na łatwiznę...zamiast leczyc lepiej uśpić sunia west oryginał dziewczyny wstawia foty na razie ma lekkie porażenie tylnich łapek, ale do wyleczenia!!!! Przypominiam że moja koka miała również paraliż+ złamany kregosłup i jest zdrowym pełnosprawnym psem paraliż ustąpił!!!! Szukamy dt pilna sprawa sunia przebywa obecnie w toruniu niestety nie może tam zostać ze względu na to iz ania ma duże pieski i nie ma gdzie trzymać suni pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROSZĘ PISAĆ DO FURCIACZKA SPRAWA ZAJMUJĄ SIĘ TEŻ : EVELYNKA I MASUIMI33 Quote
Jagna78 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 a co tu tak cicho??? co słychać u łysolka :).....teraz już pewnie pieknota z niego .... Quote
Paulina87 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Dzisiaj miałam okazję poznać Fuksa vel Mucho vel Stuarta ;). Jest taki maleńki, w dodatku z tą "fryzurką" wygląda zupełnie jak kilkumiesięczny szczeniak. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Paulina87 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mshume Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Piękny jest :) Paulina, super fotki. A domej jakiś się kroi? Quote
GoniaP Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Paulinko, nie mogę się napatrzeć na te fotki!!!! Wspaniała robota!!!! Dziękuję :Rose::Rose::Rose: No i na samego Stewarta Malutkiego - on jest przeeeepięęęęknyyyyy :loveu: Quote
Paulina87 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 A to jeszcze nie koniec... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Evelynkaa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 http://img27.imageshack.us/img27/6605/84351497.jpg szczeniaczek :D Quote
Pieseczkowo Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Teraz to dopiero ma FUKS`a :D pięknie wygląda choć jak malutki szczeniaczek. Zdjęcie czarnego noska i pieknej kufki mnie rozczulily-szczęscie az się z niego wylewa :) Życzę małego jak najlepiej i żeby już zawsze czuł się jak westikowy Król :D Buziaki od Pana Kleksa :lol: Quote
izatemka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Cudne spojrzenie ma Mucho:loveu: No i zdjęcia.....bajka :roll: Quote
Qeeriefire Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Witam Jak ktoś mógł tak potraktować psa , to niewyobrażalne :shake: Tyle przeżył , a teraz to całkiem inny pies :) Co u psiaka ? Taki cudny, trzymamy kciuki Quote
masuimi33 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 cioteczki, Ożeniłam kilka dni temu bezdomną westkę, bratu kumpeli;)do domu z ogrodem w okolicach Halinowa;) mam ewentualne 2 potencjalne dobre domki dla westów.... zaczynam się poważnie zastanawiać nad Fundacją dla Westików.... Quote
Rumi. Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 coś ciotki zapomniały o mucho, co tam u psiaka? Quote
Atomowka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Wiem,że tego nikt nie lubi ale muszę Liczy się każda pomoc, ogłoszenia, dary ( koce, itp) pieniądze, allegro, bazarki http://www.dogomania.pl/threads/203504-Psy-w-Zakrzewku-potrzebuj%C4%85-pomocy!-Bez-naszej-pomocy-nie-prze%C5%BCyj%C4%85! Quote
conceited Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Nie zapomniały, ale mały się lekko zasiedział w tymczasie :) zdrowy i piękny :) Quote
Rumi. Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 conceited napisał(a):Nie zapomniały, ale mały się lekko zasiedział w tymczasie :) zdrowy i piękny :) no a nie powinien się zasiedzieć :D a jak ze zdrówkiem? szukacie mu DS już? Quote
Recommended Posts