smerfetka123 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 nie rozumiem niektórych osób... a co do psów w typie, to psy w schronisku nie są kastrowane, sterylizowane? bo na pupilach spotkałam się z stronką suczki haskacza, gdzie nie wiem czy dziewczyna coś kręci ale planuje miot haskaczy, zresztą suczka ze schroniska, bez papierów, no i niby samiec ma rodowód a ona chętnych, jeśli to prawda to szkoda mi tych psów, jednak to są psy pierwotne, nie dla każdego i na dodatek pełno ich w schroniskach :( Quote
Obama Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 smerfetka123 napisał(a): a co do psów w typie, to psy w schronisku nie są kastrowane, sterylizowane? Podejrzewam,że to zależy tak od polityki jak i zasobów finansowych konkretnego schroniska.Coraz więcej schronisk kastruje i sterylizuje psy w typie, a niektóre z tych przybytków dokonują tego z wszystkimi psiakami.Bardzo to pochwalam. Quote
Recommended Posts