Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kofeina']Witam.
niestety nie jestem w stanie w tym momencie pomoc psinie z domkiem tymczasowym ale ewentualnie moge porozwieszac ogloszenia w przrychodniach weterynaryjnych z ktorymi mam kontakt. Prosilabym tylko o zdjecie i krotkie info o psice wraz z numerem kontaktowym w sprawie adopcji. Mail niebieskooka224@interia.pl

wyslal ktos?

Kofeina tu jest link do gumtree ktore robilam http://wroclaw.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=282032614&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ALREADY_ACTIVEMXAdIdMZ282032614
znajdziesz tam krotki tekst, kontakt i foty

moze ktos ma ochote wykupic jej pakiet ogloszen, bo uwierzcie od hopania domu nie znajdzie niestety...

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje drogie panie;) Potrzebuje gotowca na maila wtedy robie druka i wsio gotowe. prosze wszystkie dane do allegro na maila wystawie biduli to ogloszenie prywatnie we wlasnym zakresie linka wkleje jak tylko zamieszcze. Pozdrawiam:)

Posted

Okazalo sie ze zdjecia mozna bez problemu skopiowac wiec za chwile zrobie dziewczynie allegro:) jak skoncze wkleje link. Przepisuje ten tekst co jest w ogloszeniu. jesli ktoras kobietka bedzie miala jakies watpliwosci prosze o edycje i poprawimy. pozdrawiam

Posted

http://allegro.pl/show_item.php?item=1646142037 prosze bardzo ja ladniej nie umiem zrobic:DSkopiowalam pierwsza strone. za zlamanie praw autorskich przepraszam ale wydaje mi sie ze wiecej info o suni daje wieksze szanse:) jak ktoras ma lepsiejszego gotowca to mail:] i poprawie ale ogloszenie wystawione na 14 dni w razie potrzeby bede ponawiac do skutku. zakochalam sie w dziewczynie. jest po prostu sliczna:)
gdybym wiedziala ze moja suka nic jej nie zrobi wzielabym ja na tymczas,
tylko ze ja mam juz dwojeczke.. ehh.. no nic bede myslec.

Normalnie przeczytalam cale 19 stron o yakimce;( serce mi peknie chyba..
Powiedzcie mi jak ona reaguje na inne zwierzaki? czy byla testowana w domku? Czy reaguje na komendy? jakies wieksze info?

Ponowilam jeszcze ogloszenia:) mam nadzieje ze dobrze zrobilam;
http://www.morusek.pl/ogloszenie/59429/Amstaffka-Yakima-szuka-domu/
http://tablica.pl/oferta/amstaffka-yakima-pilnie-szuka-domku-ID7I5h.html

Dodalam jeszcze na adopcje org i na kilku innych stronach ale cholerka jasna teraz nie moge znalezc..

Posted

[quote name='chita']wyslal ktos?

Kofeina tu jest link do gumtree ktore robilam http://wroclaw.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=282032614&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ALREADY_ACTIVEMXAdIdMZ282032614
znajdziesz tam krotki tekst, kontakt i foty

moze ktos ma ochote wykupic jej pakiet ogloszen, bo uwierzcie od hopania domu nie znajdzie niestety...
Swiete slowa...a rak do robienia ogloszen jak na lekarstwo.
Pomozcie cioteczki ją oglaszac, same nie wyrobimy...jest mnostwo psów w Azylu, ktore nie maja watekow. Yakima ma, ale sam watek domu nie znajdzie.

Posted

Dobra kobiety zrobilam co moglam uruchomilam cala rodzine. Powiedzcie mi jaki jest status dziewczynki. czy domku potrzebuje na cito? Bo jesli tak to mam pewne rozwiazanie w sprawie domu tymczasowego:) Nie stalego bo z 3 ma psami nie dam rady:) Ale na tymczas miejsce znajde. Zakochalam sie normalnie:]
nie ma za co:) Sluze pomoca:)

Posted

[quote name='Kofeina']http://allegro.pl/show_item.php?item=1646142037 prosze bardzo ja ladniej nie umiem zrobic:DSkopiowalam pierwsza strone. za zlamanie praw autorskich przepraszam ale wydaje mi sie ze wiecej info o suni daje wieksze szanse:) jak ktoras ma lepsiejszego gotowca to mail:] i poprawie ale ogloszenie wystawione na 14 dni w razie potrzeby bede ponawiac do skutku. zakochalam sie w dziewczynie. jest po prostu sliczna:)
gdybym wiedziala ze moja suka nic jej nie zrobi wzielabym ja na tymczas,
tylko ze ja mam juz dwojeczke.. ehh.. no nic bede myslec.

Normalnie przeczytalam cale 19 stron o yakimce;( serce mi peknie chyba..
Powiedzcie mi jak ona reaguje na inne zwierzaki? czy byla testowana w domku? Czy reaguje na komendy? jakies wieksze info?

Ponowilam jeszcze ogloszenia:) mam nadzieje ze dobrze zrobilam;
http://www.morusek.pl/ogloszenie/59429/Amstaffka-Yakima-szuka-domu/
http://tablica.pl/oferta/amstaffka-yakima-pilnie-szuka-domku-ID7I5h.html

Dodalam jeszcze na adopcje org i na kilku innych stronach ale cholerka jasna teraz nie moge znalezc..
jak dziala na inne zwierzaki ...socjalizuje je
zobacz jak nam pomogła z jamniczka
ze ta ostatni idzie do domku
a Ona siedzi dalej w schronie:(

Posted

kota nie mam no chyba ze w glowie:diabloti: tozo supe by bylo bardzo dobrze z mamuska moja ustalilam ze do wezmie moja suke do siebie po to by yakima mogla pzyjsc do mnie.
jesli sie dogada z moim psem to pomoge. Wiem o tym ze ida teraz wakacje i bedzie ciezko bo na wakacje raczej ludzie nie szukaja psow ale moja mama obiecala sie pomoc tez sie zakochala:) Bo ona jest po prostu piekna i z tego co czytam zasluguje na dom a nie na boks:angryy: Giselle zostawiam prywatna wiadmosc:) Pozdrawiam

Posted

przeczytalam
mam tylko jedno pytanie
jaki psiak / rasa
i czy zachwuje sie agresywnie ?
Ona jak ktos do niej z agresja
tez odpowiada agresja ..
tak byla z bokserem ktory mnie sobie wybral i kiedy wychodzialam na spacer z Yakima dochodzila do szarpania i pokazywania zebow.

Posted

Pies lat 3 mix rodesiana i amstafa taka pipka. A suka dog niemiecki ale akceptuje tylko psy:-/ nienawidzi kotow i zezarlaby yorka. On jest zupelnie pasywny. Nie pokazuje zebow nie rzuca sie ma gdzies. A suczki uwielbia lubi sie bawic i nie ma problemow z zazdroscia. suce zawsze ustepuje

Posted

Kofeina napisał(a):
Pies lat 3 mix rodesiana i amstafa taka pipka. A suka dog niemiecki ale akceptuje tylko psy:-/ nienawidzi kotow i zezarlaby yorka. On jest zupelnie pasywny. Nie pokazuje zebow nie rzuca sie ma gdzies. A suczki uwielbia lubi sie bawic i nie ma problemow z zazdroscia. suce zawsze ustepuje

to suuuper.....aby sie zgodzili
bede trzymac kciuki:0

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
A ja czytam i nie wierze :) Super wiadomosc! Czy Yakima wie już o szczesciu jakie je spotkalo? a Ty Grazynko piszesz, że masz pecha?! raczej przeciwnie!

Jeszcze jej nic nie mowie....
ale pecha mam
cos moje psy siedza w schronie mimo ze sa naprawde idealne:)
ale moze i do nich sie usmiechnie szczescie

Posted

dzien dobry. Mozecie kobietki wierzyc lub nie ale do 4 rano nie spalam.. a na 7 do pracy;/ Pospalam ze hej. Cala noc myslalam o dziewczynie. Nawet imie wymyslilam jakie bedzie u mnie nosic:D wiem. Podla jestem:] A co do waszego szczescia to bez obrazy ale ono chyba jest mniej wazne bo w tym watku dotyczy ono yakimy:]
przepraszam i milego dzionka

Posted

Niektóre ciotki są za skromne . Robią kawal wspaniałej roboty i jeszcze uważają że są winne całemu temu nieszczęsciu na świecie . Nie można tak . Pochylają się nad każdym nieszczęściem które inni skazali na poniewierkę lub śmierć . Zamiast kupować kiecki i myśleć o własnych przyjemnościach wydają każdy grosz na leczenie zwierzakow , wolny czas na opiekę .
Giselle ten tekst jest do Ciebie :)

Posted

Fiorseinbock... Jak mozesz tak mowic ze przez was?? Ja sie absolutnie z tym nie zgodze. Problem nie lezy w was a w ludziach. gdyby w Polsce tak jak i w skandynawii byla kara za porzycenie psa w wysokosci 100000zl i kary za zle traktowanie zwierzat to nie bylo by problemu bezdomnosci zwierzat. calego swiata dziewczyny nie uratujecie. Nie da sie:( ale to co robicie jest godne pochwaly. Swoj prywatny czas dzielicie miedzy prace, dom a bidy ktore was potrzebuja. Liczcie bilans strat i zyskow. Odpowiedz mi na pytanie ile psow dzieki wam znalazlo domek? Wiesz czlowiek ma tendencje do pamietania tego co zle.. pamietajcie to co dobre:) Zobacz ile milusninskich moze wam powiedziec DZIEKUJE a to chyba najwieksza radocha w zyciu.
Co do mojej ekscytacji to miesza sie ona ze strachem, radoscia i zastanowieniem czy dam rade.
wiec emocje sa:]

Posted

Kofeina emocje zawsze są . Nie wiem jakie masz doświadczenia , czy Twoje psy są z Tobą od szczeniaka czy po przejściach . Z mojego doświadczenia wynika że te po przejściach naprawde doceniają znacznie bardziej to co im oferujesz niż te pieszczochy . Mam dwa psy z hodowli , są kochane i rozpieszczone do granic przyzwoitości . Wszystkie hołdy przyjmują jako im należne :) . Reszta jest po przejściach i wierz mi że jest różnica .

Posted

Ja mam dwa schroniskowe:) Oby dwa uratowane od zapomnienia oby dwa wdzieczne moj pies zakochany we mnie:) A suka rozpieszczona tak ze czasem mam z nia problem:)

Posted

I jeszcze jedno.. Bo ja wizyte u yakimki (dysi, daisy-moje imionko) planuje w niedziele bo w piatek pracuje w sobote mam rodzinnego grila i musze do rodzicow zawiezc noja sunke wiec niedziela czy jesli dyśka i moj malenki sie dogadaja bede mogla ja od razu wziasc w niedziele bo bede autem i wtedy wsio bede mogla ogarnac. Tak za jednym zamachem? to juz pytanie do giselle:) A teraz ide dalej pracowac bo na karme trzeba zarobic:D milego dnia

aaa i jeszcze jedno powiedzcie mi jak mam sie przygotoac finansowo ile mam wplacic tej cegielki na schronisko jakie mam dokumenty przygotowac by byc tym domem tymczasowym i wsio. tak zebym nie pojechala bez niczego bo kawalek do domu bede miala jak zapomne:]

Posted

kofeina a gdzie mieszkasz? daleko masz do schronu?
nie wiem czy wasz schron wydaje psy na umowe DT czy bedziesz musiala ja na siebie adoptowac...yakima juz dlugo szuka domu a adopcje stoja teraz strasznie, czy nie bedzie to problemem, jak twoja sunia zniesie rostanie i czy jestes przygotowana ze czasem domu sie szuka dlugie miesiace?