giselle4 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='iwstar58']Nie tylko ona wymusza spacerki, co cioteczko jeden dzień i zapomniałaś kto wymusza. A ja dopiero czytałam o takiej długonogiej... Yakima to tylko domaga się, taka grzeczna dziewczyna oj cioteczko ,ona szczeka i wie ze wyszczeka:P) zapraszam do faceta http://www.dogomania.pl/threads/207223-Mandaryn-uległem-wypadkowi-ale-moj-domek-i-tak-mnie-nie-szuka-lecza-mnie-w-schronie?p=16817394#post16817394 Quote
basia34 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ja nie narzekam i w wolnej chwili ide z nia pospacerowac.Ona jest taka kochana. Quote
Alicja Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Dawno tu nie byłam ale bezproduktywnie szukam domu dla 2 bokserów http://www.dogomania.pl/threads/206691-2-boxie-Oskar-i-Sara-szukaj%C4%85-domu Quote
basia34 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Yakula bede za godzinke i wyjdziemy po brykac.czekaj na mnie. Quote
giselle4 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='basia34']Yakula bede za godzinke i wyjdziemy po brykac.czekaj na mnie.[/QUOTE] szczekaczka bedzie zebrac...i dostanie to co chce:) Quote
AnnWrc Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Witam zapraszam na jej wątek gdzie postaram się na bieżąco informować co u Wiwi:) Yakima gdybym tylko miała więcej miejsca w mieszkanku już byś u mnie była razem ze swoją siostrzyczką Wiwianką!! Gdzie jest domek dla tej pięknej dziewczynki??!! Quote
giselle4 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Yakima była dzisiaj gwiazdą przyjechala klasa z 3 paniami wychowawczyniami Pani kierownik wyprowadziła to szczescie a ta robiła fiflaki i ,przytulanie i skakanie i lizanie... urodzona aktorka dzieciakow ze 30 a ona nic bawiła sie w najlepsze...a pani kierownik z nią:) Quote
basia34 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Akrobatko dzisiaj bylas wymiziana przez duzo dzieci.Byly Nia zachwycone zebyscie cioteczki widzialy jak Ona sie popisywala. Quote
iwstar58 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Akrobatka Yakima do góry Fajna taka ta sunia jest, do szczęścia tylko domku trzeba Quote
giselle4 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='iwstar58']Akrobatka Yakima do góry Fajna taka ta sunia jest, zgadzam sie z Toba domek to dla niej szczescie......i jeszcze zeby były dzieci i zabierały na specerki:) Quote
basia34 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Niunia na spacerku z Diana , Beata ,no i oczywiscie ze musialam z nia tez wyjsc ja .Bylaby obrazona. Quote
basia34 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Yakima oczywiscie wymusila u mnie dwa spacery ,ona wie jak mnie podejsc. Quote
chita Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 czy ta sunia ma jakies ogloszenia? przelecialam watek ale nie znalazlam linkow...jesli nie, moge jej zrobic gumtree, caenimal, kupiepsa, od hopania watku pewnie domu nie znajdzie... Quote
giselle4 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 ...co o tej dziewczynie napisac ...juz sama nie wiem to szalona laska i całkiem nam sie przyzwyczai do nas i bedzie problem.. ona sie opala z pania kierownik szczekaniem wymusza spacerki pokazuje nam rozne sztuczki,kocha wszystkich ludzi goni kota.....az piszczy aby dorwac.... ogolnie to aniolek z błyskiem diabelka w oczach:) Następny opalamy brzuchy Poprzedni Następny i boczki Poprzedni Następny czołganie Poprzedni Następny dalej czołganie Quote
Recommended Posts