adkaaaaa5 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 basia34 napisał(a):Adziu przyjedz w czwartek i przywies co Tobie jeszcze zostalo. jutro przyjdziemy :) wezme troche rzeczy, ale nie za duzo bo jutro bedziemy "z buta" to nie zatargam wszystkiego ;) Quote
fiorsteinbock Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 I jak, widzialas slicznotke? Moze robilas fotki? Ja jestem uziemiona w pracy - nie moge sie wyrwac :( Bym zapomniala :) watrobkowa wersja dla slicznoty! Quote
adkaaaaa5 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 [quote name='fiorsteinbock']I jak, widzialas slicznotke? Moze robilas fotki? Ja jestem uziemiona w pracy - nie moge sie wyrwac :( Bym zapomniala :) watrobkowa wersja dla slicznoty! Widziałam lale- cudowna!!! Mam foteczki :) wkleje jak zrzuce :) Quote
giselle4 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Edi prosze przestan,zżarlam 3 paczki z psiakami ufff chyba pęcnę:) Quote
giselle4 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Adka byla i narobila fotek ja jak zwykle zaganiana..... ale jeszcze tutaj luknę poniej:) Quote
giselle4 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 i nastepny mail:) Przeczytałam w internecie o suczce staffika. Widziałam też ,że jest jakas Pani chętna zaopiekować się pieskiem. Gdyby jednak domek nie wypalił,to proszę o info. Zainteresowała mnie ta psinka,bo staffiki bardzo mi się podobają. Mój sąsiad ma staffika i wiem ,że są urocze ;-) Oczywiście znam wszystkie zasady adopcji ( sterylizacja itp.) Podczytuję czasem dogomanię :-) Czy jest szansa zobaczyć jakieś zdjęcia suczki? pozdrawiam Agnieszka Quote
giselle4 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Yakima po kwarantannie na sterylke i do chaty:) Quote
Alicja Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 giselle4 napisał(a):Yakima po kwarantannie na sterylke i do chaty:) dobrze by było ... Quote
adkaaaaa5 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Domki beda biły sie o nasza Yakimke :) Jest przepiekna :) w realu jeszcze piekniejsza :) Mam nadzieje, ze znajdzie najlepszy domek na swiecie :) Quote
giselle4 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 adkaaaaa5 napisał(a):Domki beda biły sie o nasza Yakimke :) Jest przepiekna :) w realu jeszcze piekniejsza :) Mam nadzieje, ze znajdzie najlepszy domek na swiecie :) znajdzie:) :) Quote
giselle4 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Adka ,kradne Ci fotke a kto nie wytarł łez Yakimce....? Quote
giselle4 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='giselle4']Adka ,kradne Ci fotke a kto nie wytarł łez Yakimce....? Adka ,powiedz ze nabiera ciałka....powiedz:oops: Quote
adkaaaaa5 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 giselle4 napisał(a):Adka ,powiedz ze nabiera ciałka....powiedz:oops: no ba ;D nabiera nabiera :D Quote
Alicja Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Dam ją zaraz na stafikowe forum napiszcie mi prosze ile ona ma latek , jak się zachowuje względem psiaków itd Quote
giselle4 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='Alicja']Dam ją zaraz na stafikowe forum spokojna,czasem sie boje ze nie zauwaza innych psiakow jest łagodna zreszta codziennie u nieej jestem to widze roznice. Jest grzeczna ale taka troche wycofana:( wet mowie ze to młoda suczka do 2 lat napis Quote
basia34 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Jest spokojna sunia nie reaguje na inne pieski. Quote
Alicja Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 http://www.staffik.[]/fundacje-adopcje-pomoc-rescue-lost-dogs,117/dolnoslaskie-yakima-suczka-w-schronisku,3343.html#121365 zamiast[] wstawić to fora.pl musialam tak zapisać bo inaczej wygwiazdkuje Quote
fiorsteinbock Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Piekna, to prawda! Cioteczki, zapraszam na udzial w akcji: Quote
ruda76 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Dziewczyny kto ocenił sunke ze to stafficzka bo dla mnie to ona astkowa jest tylko niska Quote
giselle4 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 ruda76 napisał(a):Dziewczyny kto ocenił sunke ze to stafficzka bo dla mnie to ona astkowa jest tylko niska my same...sorry ze mnie znawca jak z koziej.... :( ale ludzie telefonuijący i mailujacy tez widza w niej staffika:) aaaa i telefon z Wrocka ,pan tez zainteresowany... sterylka w przyszłym tygodniu:) Quote
adkaaaaa5 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 giselle4 napisał(a):my same...sorry ze nie znawca jak z koziej.... :( ale ludzie telefonuijący i mailujacy tez widza w niej staffika:) aaaa i telefon z Wrocka ,pan tez zainteresowany... sterylka w przyszłym tygodniu:) ja tez widze w niej staffika- wiadomo nikt nie mowi ze to staffik zgodny ze standardem rasy, jednak jest to psiak w typie staffika i tego sie trzymamy :) Quote
giselle4 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 adkaaaaa5 napisał(a):ja tez widze w niej staffika- wiadomo nikt nie mowi ze to staffik zgodny ze standardem rasy, jednak jest to psiak w typie staffika i tego sie trzymamy :) ok...to tego sie trzymamy...:) mamy 3 osoby zainteresowane i zobaczymy kto odpadnie po sterylce.... mam nadzieje ze jedna osoba ja adoptuje:) Quote
Recommended Posts