basia34 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Cioteczki nie ma sie co obrazac ,Kofeinie naprawde slicznie dziekujemy ,ale bedzie lepiej jak Yakima juz bedzie miala prawdziwych wlascicieli i duzo milosci ,ktorej my jej dalysmy.Ona na to naprawde zasluguje.Wiec cieszmy sie wszyscy..Pozdrowienia dla wszystkich cioteczek. Quote
Kofeina Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Bry koietk. Przepraszam kobietki ze sie nie odzywalam... Ale to nie moja wina., po tym jak okazala sie reorganizacja mojego zycia i ze nie jade do dzierzoniowa zadzwonila moja mama okazalo sie ze moj tati dostal zawalu serca. Dlatego bylam nieobecna.. za co przepraszam was i nie myslcie sobie ze sie obralizlam absolutnie... po prostu troszke mi sie pogmatwalo zycie, mama w delirce stresowej i wogole. Ja sie ogromnie ciesze ze dyzia znalazla dom to jest wazniejsze niz moje prywatne sprawy... i moj zal czy boil czy zawisc?? nie wiem jakie to uczucie ale nie jestem zla. Gieselko przepraszam jesli poczulas sie zle ale ja naprawde nie chcalam. IWA pies mial isc do mnie na tymczas a jej imie zapewne nie mialo by nic wspolnego z tym jakbym ja traktowala, bo ja zrobilam wszysto co moglam i dalej jesli ktoras z pan napisze kofeina zrob to zrobie:) CHITA dziekuje ta rerganizacja poakzala ze jednak daje rade i dalabym ;) Jesli macie jakas mega bidkie;) polecam sie ogloszenia wsio i wogole i jedziemy . Ale sie bardzo bardzo ciesze;) Quote
Kofeina Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 I jeszcze jedno poprosilam znajomych w sobote na grilu by kazdy cos rzucil od siebie. Bo widzialam ze robicie tuaj bazarki na rzecz pieseczkow mam chyba z 6 reklamowek ciuchow i to nie byle jakich:evil_lol: plus jakas zapalniczka vittona plus kilka markowych rzeczy przy jakiejsc okazji przekazalabym gieseli niech zrobi bazarek;) Ona bedzie wiedziala jak to wykorzystac bo ja jestem tepa komplentnie w tych sprawach:) :lol: A nawet niech jeden ciuch pojdzie za 2 zl ale 6 reklamowek to juz np 200 zl a noz widelec uratuja jakies biduli zycie? Pozfdrawiam i jutro jakos wejde i napiesze;) Bo dzisiaj padam Dobvranoc kobiety i przyznam ze 3mam kciuki za piekniutka;) Oby miala tam dobrze i ludzie ja kochali tak jak na to zasluguje.:loveu: dobranoc Quote
jaanka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Cieszę się że jesteś ale bardzo mi przykro z powodu Twoich klopotów . Przesyłam dużo dobrej energii dla Taty żeby szybko wrócił do zdrowia . Quote
chita Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Kofeina trzymam kciuki zeby sie ze zdrowiem jak najszybciej u Was ulozylo bo to najwazniejsze, moj tato tez po zawalach znam ten stres...za Yakime trzymam kciuki i wierze ze sie uda a co do bid w potrzebie, niestety nie brakuje, przepraszam za off ale zajrzyjcie do astki Luki....:-( http://www.dogomania.pl/threads/187475-Ma%C5%82a-astka-Luka-PO-ROKU-TRACI-DOM!!?p=17017898#post17017898 Quote
Kofeina Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Chita a jak z innymi psami?? info?? Moze pomoge wiesz na 1,5 mc mam luz bo mam jednego:] Moze cos wymyslimy??:D Goldie u mamusi mamie nawet nie powiedzialam ze nie ma niuni u mnie bo normalnie by i jej serce peklo. Janeczko dziekuje z tata lepiej choc napedzil nam stracha Quote
Alicja Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 giselle4 napisał(a):dzisiaj zostali wybrani ludzie i .....w sobote zamieszka we Wrocławiu:) to ja za sobotę z całej siły :kciuki: Quote
megi82 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 giselle4 napisał(a):dzisiaj zostali wybrani ludzie i .....w sobote zamieszka we Wrocławiu:) ogromnie się cieszę Quote
basia34 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Ja tez zycze szybkiego powrotu taty do zdrowia a Za Yakuske trzymam kciukasy. Quote
AnnWrc Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Jaka cudowna wiadomość!! Radość wczoraj zapanowała u nas w domku!! Mam nadzieję spotkać Yakimę gdzieś na spacerku abym mogła osobiscie pogratulować nowej rodzinie i jej samej:) Jesteście wielkie dzięki Wam kolejny psi przyjaciel będzie miał nowe i napewno lepsze życie:)!! Quote
Kofeina Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Dzien dobry kobietki;) Jak tam yakima sie czuje? :) I co u wa slychowac?:)A dziekuje za zyczonka dla taty:) Quote
Alicja Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Koniecznie Yakimko spakuj do pamięci swoją wybawicielkę :loveu: Quote
basia34 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Oj bedzie ciezko sie z Nia roztac ale wiem ze bedzie szczesliwa.Placz napewno bedzie bo to nasze sloneczko i serduszko.przezyjemy Grasiu prawda? Quote
fiorsteinbock Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Cioteczki, czasem sie zdarza, że dt zmienia imię psu i tak naprawde nic wielkiego sie nie dzieje, Yakima też by przeżyla ;) Najwazniejsze, że mialaby wieksze szanse na adopcje, bo w dt takie szanse rosna. Hehehe, ze nie wspomne z ilu DT zrobily sie DS :) A przy okazji, jakich zwrotow uzywacie zwracajac sie do swoich podopiecznych? Ja kotom regularnie myle imiona, pies Filip byl rowniez - Justyną, Nuka - trywialnie Grubą lub Aśką i zawsze cholernicy wiedza, ze to akurat ich wolam. Kofeina, masz sile i rodzice maja w Tobie wsparcie, trzymam kciuki za szybki powrot Tatki do zdrowia! Quote
Kofeina Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Cioteczki, czasem sie zdarza, że dt zmienia imię psu i tak naprawde nic wielkiego sie nie dzieje, Yakima też by przeżyla ;) Najwazniejsze, że mialaby wieksze szanse na adopcje, bo w dt takie szanse rosna. Hehehe, ze nie wspomne z ilu DT zrobily sie DS :) A przy okazji, jakich zwrotow uzywacie zwracajac sie do swoich podopiecznych? Ja kotom regularnie myle imiona, pies Filip byl rowniez - Justyną, Nuka - trywialnie Grubą lub Aśką i zawsze cholernicy wiedza, ze to akurat ich wolam. Kofeina, masz sile i rodzice maja w Tobie wsparcie, trzymam kciuki za szybki powrot Tatki do zdrowia! Dziekuje kochana i ja 3 mam kciuki za zawsze moja dysie;) Ciocia czyli ja ja na swoj sposob pokochala i podejrzewam zeby ze mna zostala ciesze sie ze tak sie sprawa zakonczyla bo NAJWAZNIEJSZE ZE ZNALAZLA NOWEGO PANA KTORY JA POKOCHA ja jestem szczesliwa a za drobna namowa chity bo ta diablica mi pokazala inne cudenko:) pomoge komus innemu:) ale bede tu zaglada:> bo musze wiedziec co u mojego mysia pysia slychac:) dobrej nocy dziewczynki;) Quote
fiorsteinbock Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 I to sie nazywa bezinteresowna pomoc :) ROzumiem, że Luka zostanie Twoja tymczasowiczką? Dwie dziewczynki zaczną nowe zycie, cóż moze nas wiecej cieszyc!!! Quote
Kofeina Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 fiorsteinbock napisał(a):I to sie nazywa bezinteresowna pomoc :) ROzumiem, że Luka zostanie Twoja tymczasowiczką? Dwie dziewczynki zaczną nowe zycie, cóż moze nas wiecej cieszyc!!! tak tak zostaje moja tymczasowka:) Moze to dobrze??:) Buzi Yakima (na zawsze dysia) :D:D:D Quote
jaanka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Kofeina jak się czuje Twój Tata ? Cieszę się że kolejna sunia dostaje od Ciebie szansę , wiem że Yakima-Dysia będzie już w Twoim serduchu na zawsze . Quote
Kofeina Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 jaanka napisał(a):Kofeina jak się czuje Twój Tata ? Cieszę się że kolejna sunia dostaje od Ciebie szansę , wiem że Yakima-Dysia będzie już w Twoim serduchu na zawsze . A dziekuje tato juz lepiej. W czwartek chyba go wypisza ale moim zdaniem powinien polezec jeszcze przez weekend poodpoczywac bo wiesz jak to w domu czlowiek zawsze ma cos do roboty a ze moj ojciec to czlowiek czynu to musi cos robic bo padnie. Ale kryzys z jego zdrowkiem zazegnany:) ojj tak dysia zawsze bedzie przy mnie;) A giesela wisi mi obiecany lody na pocieszenie:] I jak tam jej nowy domek? Mam nadzieje ze ludzie sa superasni. Bo jak nie to bedzie mi smutno... Quote
basia34 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 U Yakuni wszystko jest okey na gore serce moje. Quote
giselle4 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Yakima zostawia swoja kolezanke aby nam sie nie nudziło:) http://www.dogomania.pl/threads/209254-Taura-młoda-pitbullka-ze-Strzegomia-pomozcie-jej-...prosze?p=17034848#post17034848 Quote
Recommended Posts