giselle4 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 ...najczęsciej fotografowana dziewczyna pozniej Macius i dobki hihihi:) Quote
giselle4 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 watek ten podczytuje ,,mama ,,Vivianki i ma nadzieje na dobry domek dla malutkiej...my tez:) a za kazdy grosik jestesmy wdzieczni...podam numer konta schroniska mailem i bardzo dziekuejmy:) Quote
basia34 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Yakus wstajemy i zaraz sie widzimy .Pa laleczko. Quote
giselle4 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 "Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."Yakunia mam nadzieje na dobry domek,mam nadzieje:) Quote
michelle04 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Dzisiaj kolejny spacer z "moją jaszczureczką" i kolejne spostrzeżenia. Yakima jest baaardzo mądra i ....cwana. Spacerowałyśmy jak zwykle po polach, pozwoliłam się jej wyszaleć i wywąchać wszystkie trawki i krzaki i w drodze powrotnej zaczęłam naukę przybiegania na zawołanie. Na komendę "do mnie" przyklękałam i czekałam, żeby przybiegła. Oczywiście miała mnie 'w nosie", ale delikatnie pociągnęłam za smycz i z niemałym ociąganiem, ale przyszła do mnie, a tutaj w ręce czekała nagroda: pyyyszne skrawki szynki parmeńskiej (uwielbiam tą szynkę i zachęcona jej smakiem też bym przybiegła :D ) Ale wracając do dziewczynki, też zasmakowała w szyneczce i w lot pojęła o co chodzi. Klękam, wołam i pies biegnie do mnie, oczywiście smakołyk w nagrodę. Wycwaniła sie do tego stopnia,że sama odwracała się czekając kiedy ją zawołam, by schrupać szyneczkę. I co Ciotki na to? Czyż to nie inteligentna i cwana bestia? :D Quote
giselle4 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 tez zauwazylam ze jest cwana i widzi ze faworyzowany jest tez Macius to na niego warczy i szczeka:) Quote
adkaaaaa5 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='giselle4']Yakima ,gdzie Twoja chata?[/QUOTE] no wlasnie....gdzie...? Ludzie idealu nie widza... Quote
iwstar58 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Yakimko dziś to spacerek po śniegu U nas bialo !!! Quote
giselle4 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 był rano spacerek pani kierownik z nia wyszła..... ona wymusza spacerki bo wie ze ja rozpieszczamy.... michelle i Misia i pani kierownik i fiorsteinboc i jej coreczka Karolka:) Quote
basia34 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 no wybaczcie aby Ona nie poszla chociaz na krotki spacer .przeciez pogniewala by sie na wszystkich.To cwaniara. Quote
iwstar58 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Nie tylko ona wymusza spacerki, co cioteczko jeden dzień i zapomniałaś kto wymusza. A ja dopiero czytałam o takiej długonogiej... Yakima to tylko domaga się, taka grzeczna dziewczyna Quote
AnnWrc Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Od dzisiaj również mama Wiwianki będzie brała aktywny udział w szukaniu Ci domku Yakimko:) Linki już poumieszczałam gdzie mogłam i czekam na odzew!! Quote
iwstar58 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='AnnWrc']Od dzisiaj również mama Wiwianki będzie brała aktywny udział w szukaniu Ci domku Yakimko:) Linki już poumieszczałam gdzie mogłam i czekam na odzew!![/QUOTE] Witamy mamę Wiwianki A jak ma się Wiwi? Quote
Recommended Posts