Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

watek ten podczytuje ,,mama ,,Vivianki i ma nadzieje na dobry domek dla malutkiej...my tez:)
a za kazdy grosik jestesmy wdzieczni...podam numer konta schroniska mailem
i bardzo dziekuejmy:)

Posted

Dzisiaj kolejny spacer z "moją jaszczureczką" i kolejne spostrzeżenia. Yakima jest baaardzo mądra i ....cwana. Spacerowałyśmy jak zwykle po polach, pozwoliłam się jej wyszaleć i wywąchać wszystkie trawki i krzaki i w drodze powrotnej zaczęłam naukę przybiegania na zawołanie. Na komendę "do mnie" przyklękałam i czekałam, żeby przybiegła. Oczywiście miała mnie 'w nosie", ale delikatnie pociągnęłam za smycz i z niemałym ociąganiem, ale przyszła do mnie, a tutaj w ręce czekała nagroda: pyyyszne skrawki szynki parmeńskiej (uwielbiam tą szynkę i zachęcona jej smakiem też bym przybiegła :D ) Ale wracając do dziewczynki, też zasmakowała w szyneczce i w lot pojęła o co chodzi. Klękam, wołam i pies biegnie do mnie, oczywiście smakołyk w nagrodę. Wycwaniła sie do tego stopnia,że sama odwracała się czekając kiedy ją zawołam, by schrupać szyneczkę.
I co Ciotki na to? Czyż to nie inteligentna i cwana bestia? :D

Posted

był rano spacerek
pani kierownik z nia wyszła.....
ona wymusza spacerki bo wie ze ja rozpieszczamy....
michelle i Misia i pani kierownik i fiorsteinboc i jej coreczka Karolka:)

Posted

Nie tylko ona wymusza spacerki, co cioteczko jeden dzień i zapomniałaś
kto wymusza. A ja dopiero czytałam o takiej długonogiej...
Yakima to tylko domaga się, taka grzeczna dziewczyna

Posted

Od dzisiaj również mama Wiwianki będzie brała aktywny udział w szukaniu Ci domku Yakimko:) Linki już poumieszczałam gdzie mogłam i czekam na odzew!!

Posted

[quote name='AnnWrc']Od dzisiaj również mama Wiwianki będzie brała aktywny udział w szukaniu Ci domku Yakimko:) Linki już poumieszczałam gdzie mogłam i czekam na odzew!![/QUOTE]

Witamy mamę Wiwianki
A jak ma się Wiwi?