Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok. napisze po raz ostatni bo nie dosc ze chce pomoc to mam wrazenie, ze sie mnei zbywa.

Kora mozna zrobic 3 bazarki; 1 kosmetykowy, 2 pozostale z rzezcami przekazanymi od innych dogomanek. Sama mowilas ze nie masz czasu wiec i JA i KAKADU zaoferowalysmy pomoc. Poiniewaz zcesc z tych kosmetykow znam (bo wystawialam je jzu wczesniuej zanim wyjechalam, i mam ich foty i mam ich opisy itp itd) to moge sprawniej zorganizowac bazarek kosmetykowy a kakadu 2 pozostale.
CZy to takei skomplikowane wyslac mi wszytskei zdjecia i pozwolic mi pracowac?

Posted

kiźka, uspokoj sie
masz to juz na mailach pieciu. zaczelam wysylac do kakadu, ale Ty zrob te kosmetyki. wiesz, ze trzeba byc codziennie na takim watku i uaktualniac, skoro piszesz, ze bedziesz, to rob. to sa przeciez Twoje rzeczy.
p.s. skomplikowane wyslac zdjecia, zrobic je, wyslac opisac, uwierz mi, dla mnie to katorga taka robota, wiesz przeciez ;)

to kizi zrobi bazar kosmetykowy, kakadu z rzeczy obcej dogomanki, ja te ciuszki wrzuce po sobocie.

na sobote planujemy poczatek transportu Fiony w drodze do Evelki :) mozliwe, ze potrzebne bedzie przetrzymanie jej kilka dni u kogos w Krakowie... ktos moglby?

Posted

Maruda666 napisał(a):
Trzymam kciuki za wyjazd obu suniek. Po pierwszym postaram sie podesłać coś jednorazowo - proszę o nr konta.

Kora podesle ci poki co swoje konto bo nie mamy wylonionego skarbnika.
CZy ktos by chcial??

Posted

wstepnie jest bazarek - jeszcze musze uzupelnic podpisy i dowiedziec sie jaka na wielkosc ta koszulka wojskowa i co to jest to kwadratowe tez o wojsku (plyta CD?)
no i jakie ceny proponujecie wywolawcze, bo ja sie nie orientuje;
i czy bazarek wystarczy do 3 kwietnia czy lepiej zeby byl dluzszy? piszcie koniecznie to pozmieniam

http://www.dogomania.pl/threads/204735-kosmetyki-i-inne-wspania%C5%82o%C5%9Bci-na-onkowat%C4%85-gryzion%C4%85-fione-do-3-04-g.-22-00?p=16555755#post16555755

jesli ktos ma jakies uwagi to prosze pisac - wszystko jest do poprawienia ;)

Posted

hop hop! bo sa pytania o ceny i rozmiar tego wojskowego t-shirta :)
nie swoich rzeczy nie wyceniam - taka mam zasade;
moze komys byc przykro, ze za malo napisalam - po co?
wiec prosze o informacje - z gory dziekuje

Posted

kakadu napisał(a):
o, juz prawie poludnie, a nikogo nie ma :shake:

spokojnie Kakadu. JAk Korta tu zajrzy to na pewno ci powie.

agata51 napisał(a):
Kora, ujęły mnie twoje nieśmiałe podchody ;) Do Fionki już zaglądałam - przecudowna jest. 20zł/mies. - to wszystko, co mogę, chociaż nie powinnam.

hehe moge sobie to wyobrazic ;)
Aga dzieki!

Posted

dopiero weszlam dzis pierwszy raz, mam problemy logistyczne...

te rzeczy kakadu, sa tez nie moje, dostalam je od dominikabankert, tez od kogos jeszcze. zaraz napisze do dominiki, zeby dala kontakt do tych rzeczy, do wlasciciela.

agata dziekuje!!!! :)

na adopcje.org Fionka jest juz jakis czas :(

Marudko dziekuje!!!! :)

konto poki, co wysylam swoje. jednak sa na pm rozmowy z Zosia123, ona tez ma internetowe i moze codziennie monitorowac. do wieczora sie ogarne, poczekajcie chwilke :)

Posted

Kora podjedzie Evelka na "wylotówkę" od strony Wrocławia? nie mam gps i nie chcę błądzić, a tym transportem jedzie parę piesków więc nie chcę do rana w pn jeździć...:D

Posted

tak, pisala, ze dojedzie. najwyzej fiona pojedzi edo kogos w Krk na kilka dni na dt, zanim oni skoncza remont.
wyslij do niej pm i sie nr tel wymiencie i umowcie na miejsce przekazania.

a Fione lepiej Ci bedzie odebrac w poludnie, czy popoludniu z dworca w sobote? musze sobie zaplanowac tez z maluchem

Posted

albo bede o 14,20 albo o 16.20. jeszcze sie dogadamy, jak bedzie blizej terminu, lub w sama sobote, ok?

kakadu, fanty sa od Kerian, juz do niej napisalam.