Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak mniemam, marta nie dzwonila.
dostalam dzis sms od evelki, ze jest w miare ok. fiona sie zaaklimatyzowala, jakas kolezanka na spacerki z nia wychodzi, podczas pracy faceta.
ale on wyjezdza na miesiac za granice do pracy niedlugo i prosil evelke o dt dla fiony, ze moze ją przywiezc i z karma. evelka mysli.

tak pomyslalam wlasnie, ze to moze sciema? niby miesiac, a zostanie dluzej i tak cwaniacko chce sie pozbyc klopotu? kazdy teraz psa wywala, bo za granice wyjezdza.....

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ups:oops:
Bardzo się wstydzę:oops:
Ale już mi się młyn zaczął w pracy i jeszcze na szkolenie wyjazdowe musiałam jechać

Tylko, że tak jak Kora pisze, może on chce tak wcisnąć Fionę a potem nie wrócić już po nią:shake:, to jak ja mam z nim gadać???
A może po prostu, niech się Evelka zgodzi, za kaucją?:mad: Jak przy wynajmie mieszkania?
Jak chłop nie wróci:mad:, to chociaż będzie miała zapas, żeby deklaracji szukać no i znów DS...............
Niech on nie mysli, że to parę złotych kosztuje

Posted

no to pytaj, z resztą tak czy owak trzeba ją ogłaszać bo jakoś temu panu nie wierzę, obojętnie coby teraz nie napisał. Poza tym chyba wcześniej było napisane, że jeszcze miesiąc może u niego zostać - czy ja źle zrozumiałam?

• 2 weeks later...
Posted

Wszystko poszło w kosmos, ale kto czytał ten czytał ;)
Jak pisałam - mam adres pobytu Fiony, od Evelki, Janek już za granicą, ale podał adres rodziców
Kora mam Ci wysłać? Szukamy na wizytę, żeby zobaczyć, czy ten Janek nie ściemniał!!!

Posted

kora78 napisał(a):
ale robisz zamieszanie niepotrzebne.

juz wyslalalm.

Nie robię:eviltong:
Ja bym musiała napisać całą litanię, od kogo jestem, o co chodzi itd
A Wy już się znacie
Marudzisz ;):eviltong:

Posted

Klauzunka napisał(a):
daj mi na pw adres - postaram się poszukać ludzi spoza dogo.

Super by było, bo maj to trochę późno, na pewno trzeba sprawdzić szybciej
Już Ci wysyłam

• 2 weeks later...
Posted

Super! Strasznie się cieszę, że już niebawem będzie wizyta. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Jednak z niecierpliwością będę czekała na wieści.

Posted

Cześć! Właśnie skończyłam czytać wątek. Jak pisała Kora w najbliższych dniach pojadę na wizytę po adopcyjną. Chciałam tylko spytać co zrobić jeśli się okaże że Fiona dajmy na to została przypięta do budy?? Rozumiem że mam sprawdzić w jakich warunkach teraz żyje. Tylko co jeśli okażą się złe?? Rozumiem że Pan Janek w dalszym ciągu nie chce jej oddawać tak??