Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oraz domkowi za milosc do Fionki i zapewnienie jej "dachu nad glowa"
oraz Patkant za wizyte przedadopcyjna i przyszle wizyty u Fionki
oraz xmartix za transport Fionki do dt i przechowanie jej u siebie przed podroza
kizi i marcie za cala pomoc

DOBRA ROBOTA DOGOMANIACY!!

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja również bardzo WSZYSTKIM dziękuję za pomoc!:Rose:

A najbardziej dziękuję Wam za to, że mogliśmy poznać Fionę:loveu:
To naprawdę wyjątkowy pies, który zasłużył na wszystko co najlepsze! I mam nadzieję, że teraz już tylko to Ją czeka w życiu:)

Posted

Ło matko:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Brak mi słów:niewiem::cool2::thumbs:
Strasznie, wręcz niewypowiedzianie się cieszę!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::cunao::cunao::laola:

Kochana Fioneczko, nareszcie:iloveyou:

Posted

kora78 napisał(a):
Evelko, prosze o rozliczenie z Wami.

Fionka juz od soboty, to juz 3dni w ds. mozna chyba im jutro troche glowe pozawracac i zadzwonic, co?

jak najbardziej zadzwonic! ALE z tymi rozliczeniami to poczekajmy jeszcze kilka dni (zeby nei zapeszac).

Posted

kora78 napisał(a):

Fionka juz od soboty, to juz 3dni w ds. mozna chyba im jutro troche glowe pozawracac i zadzwonic, co?

zadzwoń, wszyscy jesteśmy ciekawi jak im sie układa :)

Posted

Ależ ja cały czas jestem z Państwem w KONTAKCIE!
Chyba nie sądziłyście, że wytrzymałabym tyle czasu bez informacji o Fioneczce?!;)
U Nich wszystko w porządku. Są w Fionie zakochani po uszy:loveu:
Przedwczoraj byli u weta, żeby wyciągnąć kleszcza, co według mnie bardzo się chwali:) Na dziś planowali też kąpiel Fionki.
Chodzą na długie spacery. Fiona jest bardzo grzeczna i posłuszna.
Pięknie reaguje na komendy, a Oni za to sowicie Ją nagradzają pysznymi smakami:)
Wczoraj Pani pierwszy raz usłyszała Jej szczeknięcie...:eviltong: Jak zapukała do drzwi mieszkania.

Myślę, że jest naprawdę super:)

A rachunki wkleję, tylko w pracy nie działa mi wejście na pendriva, więc muszę dorwać innego kompa...:roll:

Posted

nie mialam wczoraj tego telefonu. ani dzis. dzis dzwonilam 18stej i nie odbierano. dzwonilam z zastrzezonego.
jak sie jutro nie dodzwonie to robie burze.

Posted

kora78 napisał(a):
nie mialam wczoraj tego telefonu. ani dzis. dzis dzwonilam 18stej i nie odbierano. dzwonilam z zastrzezonego.

Kurka, nie bardzo rozumiem o co chodzi... Ja jestem z Nimi w stałym kontakcie... I wygląda na to, że wszystko jest naprawdę bardzo dobrze...

kora78 napisał(a):
Evelko, prosze o rozliczenie Fiony. za weta itp.

Jutro wkleję oba rachunki razem, bo dziś jak na złość, mam przy sobie tylko jeden (za odrobaczenie), a tego za szczepienie zapomniałam...:shake:

Posted

kora78 napisał(a):

Czemu burzę? :eviltong::eviltong::eviltong:
Nie stresuj ludzi, nie każdy chodzi z telefonem przy d..... non stop

Posted

kora78 napisał(a):

Matko i od rana jej nie ma .... :cool3:
oznacza to: albo "robi burze" albo zanlazla super powód zeby pojechac do Wrocka (a tak naprawde psa pewnego w ds odwiedzic).

Posted

jakiego wrocka? sunia jest w nowym targu przeciez...
nie dzwonilam. wyslalam sms,ze od 2 dni czekam na odp i wciaz cisza.
odpuscilam po wypowiedzi Evelki, wczoraj mnie nie bylo, w pt mialam akcje z kotami. jak sie z kotami ogarne to zadzwonie, ale musze od tza, bo ja mam grosze na telefonie. a od niego we wekend niebardzo mozna.

Posted

mialam zly nr do panstwa. czyli generalnie, nie mam zadnego.
odebral chlopies nastoletni, dal tel mamie. mama mowi,ze pomylka, ze nie wie o co chodzi.
widocznie zly nr zapisalam, dzwonil do mnie ktos o innego psa, a ja zapisalam jako o fione. ale przeciez ten sam podalam do wizyty przedadopcyjnej...

dzwonilam do evelki o odpowiedni nr tel, czekam na odp, bo na poczte sie nagralam.
chyba,ze patkant jeszcze dobry nr tel ma?

Posted

ja nie mam juz tamtego nr tel. zgubilam karte do tel. mam chwilo inny, jak wroce z wakacji to biore abonament.
evelko prosze podaj mi nr tel do tych panstwa, bo czekam i czekam.\wklej tez foty z rachunkami, bo wciaz jestesmy nierozliczone.
a ja teraz przelewu od sibie tez nie zrobie, bo mi smsem nie przyjdzie kod do przelewow. zrobie od tza.

Posted

[quote name='kora78']ja nie mam juz tamtego nr tel. zgubilam karte do tel. mam chwilo inny, jak wroce z wakacji to biore abonament.
evelko prosze podaj mi nr tel do tych panstwa, bo czekam i czekam.\wklej tez foty z rachunkami, bo wciaz jestesmy nierozliczone.
a ja teraz przelewu od sibie tez nie zrobie, bo mi smsem nie przyjdzie kod do przelewow. zrobie od tza.

Numer zaraz Ci wyślę sms'em.
Rachunku nie mogę na razie znaleźć, bo mamy chwilowo totalny sajgon w domu, więc nie bardzo wiem gdzie co jest.
Ale postaram się je jak najszybciej znaleźć. W każdym razie będzie 25 zł za szczepienie przeciwko wściekliźnie i 30 zł za odrobaczenie, z czego my pokryliśmy połowę (więc łącznie da to 40 zł).

Ostatnio rozmawiałam długo z nową Rodziną Fionki:)
Są w Niej naprawdę zakochani!:loveu:
Fionka już się chyba zaaklimatyzowała, na spacerach czasem biega luzem. Generalnie jest bardzo grzeczna i posłuszna:) I z tego co usłyszałam to wynika też, że bardzo rozpieszczana:wink: Z kotem już się super dogadała, śpią razem i szaleją (tak jak z naszym Hektorkiem). Za ok.2/3 tyg.wybieramy się do Nich na wizytę, ale chcemy mieć pewność, że Fionka będzie się tam już czuła jak w domu.

Posted

Nie mam juz tamtego nr tel i proszę tam mi nic nie wysyłać. Najlepiej tutaj na pm,nawetnie na maila mojego. Jstem na urlopie. Będę za tydz juz w użyciu.
Nie mam teraz, jak przelewu zrobić, ani nic.

Posted

Fiona w ds od 16.07, wiec to juz jest 3 tygodnie na aklimatyzacje ;P mozna jechac :)

wrocilam do zycia, mam swoj komp, mam czasami troche czasu ;P ale nie mam dostepu do konta internetowego kilka dni jeszcze, bo musze nowe haslo w placowce zalatwic i musze wziasc tel na abonament. do wekendu musze sie z tym uwinac.

tymczasem porobilam roszady w 1 poscie. po Fionie zostalo 326zl. mialo isc na Kame, ale Kama tez dzis na ds jedzie wlasnie za chwilke :D super, co?
chwile sie ogarniemy z kizi i kminimy, co dalej, ktory nastepny. chwilowy odpoczynek sobie robimy, ale jak znam siebie i Ja to naprawde chwilowy ;P

agata51 i madcat, mam Wasze wplaty na koncie za czwarty miesiac dt, a juz za dt nie placimy. czy mam wiec Wam spowrotem odeslac, czy na jakiegos psa konkretnego to odeslac? prosze o instrukcje.

nr do panciostwa mam od Evelki, musze zdzwonic na dniach, od tza oczywiscie, albo dopiero, jak abonament zalatwie wreszcie.
a fotki z ds będą?
a moze Patkant na wizytke po drodze moze wpasc? czy poczekamy do konca wakacji? (chociaz domek na wakacje nie wyjezdzal)