Evelka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 A ja właśnie miałam się Was pytać jak sprawy wyglądają, bo do mnie nikt nie dzwonił... A czekaliśmy, żeby się z Państwem spotkać... Może się jeszcze odezwą...:roll: W ogóle to czy ta Pani coś odpisała? Potwierdziła chęć przyjazdu i poznania Fionki? W razie czego to ja najprawdopodobniej też znalazłam osobę na wizytę w Amsterdamie... Quote
kizimizi Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 teraz mnie zlinczujecie ale a ja sie bardzo ciesze, ze ta adopcja jednak nei wyszła bo jakaś taka na łapu capu miała być załatwiana. Mi jak ludzi ktoś nie sprawdzi to im nie ufam (w sumie zaraz po sprawdzeniue tez nie ufam, potrzebuje dać im czas)! i mam ku temu powody a nie tylko chorobliwą naturę i swoje czarnowidztwo! Fiona jest fantastycznym psem i znajdzie super dom w Polsce, który dokłądnie sprawdzimy i z którym bedziemy mieli kontakt a nie uwierzymy "na słowo". Także fionko, ciesze sie ze znami tu jestes. Quote
Evelka Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 kizimizi napisał(a):teraz mnie zlinczujecie ale a ja sie bardzo ciesze, ze ta adopcja jednak nei wyszła bo jakaś taka na łapu capu miała być załatwiana. Mi jak ludzi ktoś nie sprawdzi to im nie ufam (w sumie zaraz po sprawdzeniue tez nie ufam, potrzebuje dać im czas)! i mam ku temu powody a nie tylko chorobliwą naturę i swoje czarnowidztwo! Fiona jest fantastycznym psem i znajdzie super dom w Polsce, który dokłądnie sprawdzimy i z którym bedziemy mieli kontakt a nie uwierzymy "na słowo". Także fionko, ciesze sie ze znami tu jestes. Uff, czyli nie ja jedna mam takie zdanie na ten temat;) Ja też się cieszę, że w tej sprawie wyszło jak wyszło. Mam nowe zdjęcia, tylko ciągle dorywam się do netu głównie na uczelni i nie mam ich jak wrzucić... Ale obiecuję to nadrobić w najbliższym czasie!:) Quote
kora78 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 mysle, ze Fione i tu sie super ds znajdzie i szkoda zachodu w bawienie sie w takie odleglosci. jednak cos tego domu nie widac. Fiona nam sie ostro zasiedziala na tym dt, a przeciez jest taka cudowna i wciaz sie ds zdecydowac nie moga. inna sprawa, ze z ds we wrocku same dalysmy ciala, przeciagajac pania i zwodzac... z tej serii ogloszen tylko panstwo z holandii byli zainteresowani prosimy o ogloszenia dla Fiony!!!! Quote
kizimizi Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 kora78 napisał(a):. inna sprawa, ze z ds we wrocku same dalysmy ciala, przeciagajac pania i zwodzac... no a czemu zwlekalas tyle? Quote
kora78 Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 bo byla wtedy tez aprilka chudzinka i pisane bylo, ze by ja tam polecic, bo byla opcja ds w krakowie, kolo evelki krotko i na temat Quote
marta0731 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Najważniejsze by Fiona idealny dom znalazła, nieważne czy w miesiąc, dwa czy pięć. Deklaracje są. Pamiętajcie, PJN (Pies Jest Najważniejszy) :D Quote
kora78 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 deklaracje sa niepelne... potrzeba ogloszen. dlaczego tylko ja sie tym zajmuje??? Quote
Hitoshi Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Zapraszamy na bazarek ogłoszeniowy, z którego całkowity dochód zostanie przekazany na spłatę mega długu w klinice: http://www.dogomania.pl/threads/208321-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-50-za-10-z%C5%82-na-mega-d%C5%82ug!-Zapraszamy-do-15-czerwca Quote
kora78 Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 zbieramy juz wplaty za deklaracje stale. za 4 dni trzeba kase do Evelki przelac! dziekuje za uwage :) za pare dni pojda ogloszenia 65szt za 7,50 Quote
madcat1981 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Ode mnie wyjdą jutro rano... czekam na wypłatę, ale jak mus to mus, wygrzebię te kilka dni wcześniej. Quote
kora78 Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 nie, no co Ty. przeciez pisalysmy i wszystko jest ok :) co u Fionki Evelko?? jakies fotki nowe by sie przydaly, chociaz trzy :) Quote
Evelka Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Zdjęcia na pewno pojawią się jutro:) U nas wszystko w porządku. Obecnie Fionka niemiłosiernie się leni, a nie jest jakąś wielką fanką wyczesywania, ale dajemy radę;) Poza tym stało się już chyba tradycją, że Fiona co rano, jak tylko się budzimy, wskakuje do łóżka i uroczo się przytula:loveu: Ponadto jest wielką fanką naszego małego kocurka! Liże Go z wielkim zamiłowaniem (a On potem wygląda jak strach na wróble:eviltong:), chciałaby Go też chyba nosić, ale nie do końca wie jak się za to zabrać;) A maleństwo z radością wykorzystuje Fionkową troskę i opiekę i jak tylko nie patrzymy to podczas karmienia chce Jej się pakować do miski:mad: A Fiona, niczym prawdziwa matka polka, znosi wszystko ze stoickim spokojem;) Na spacerach jest bardzo grzeczna i bardzo chce pilnować całego "stada". Sprawę utrudnia Jej Nico, bo On uwielbia łazić po krzakach, a Ona kursuje (osiągając zawrotne prędkości) od Niego do nas:evil_lol: Bieganie za patykami też jest Jej wielką pasją. Jak jest porządnie wybiegana to w domu prawie się Jej nie zauważa:) Reszta jutro...;) Quote
PaulinKa030894 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 przepraszam że się wetne . Pilnie potrzebna pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/208342-szok.....szok-PSI-KOŚCIORTUP-ogromny-apel-o-pomoc Quote
kizimizi Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 a nie wiem czy to na jej watku czy na watku Kamy zadawałam to pytanie; czy ona tylko biega za patolami czy tez aportuje? Mozna by z frisbee spróbowac. A poza tym, to zero zainteresowania Fionka? Quote
marta0731 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 kizimizi napisał(a): A poza tym, to zero zainteresowania Fionka? To mi wogóle nie pasuje, taka boska............................... Quote
kora78 Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 no wlasnie.... a panstwo z rotterdamu nigdy nie odpowiedzieli. a ostatnie co pisalam, toze mam kogos do wizyty.... trzeba dobrze trafic z ogloszeniami. tylko jaka jest zasada? wekendy, srodek tygodnia? krakow, cala polska? kundelek, czy owczarek niemiecki? fajnie czytac swieze wiesci :) Quote
kora78 Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 doszlo od madcat deklaracja stala, dziekuje :) wyslalam dzis Evelce 200zl za dt Quote
kora78 Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 fotki mialy byc wczoraj... kasa poszla, a fotek nie ma ;p chcialabym wyslac fione z nowymi fotami do ogloszen. wiec czekam. evelko,czy w tekscie trzeba cos zmienic, cos dodac, a cos zabrac? cos nowego sie zmienilo w charakterze fiony? Quote
Evelka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Jestem juz jestem i błagam o wybaczenie! Ale to jaki ja mam teraz dostęp do internetu to jest jakaś masakra...:angryy: No w każdym razie już wklejam obiecane zdjęcia wspaniałej Fionki:loveu: Tutaj macie wystawiony brzuchol na łóżku (żeby nie było, że Ona taka kulturalna jest, a nasz Barry to już nie:eviltong:): To było niedługo po sterylce i dlatego widać jeszcze cięcie, teraz już prawie nie ma śladu:) Odpoczynek na spacerze:) Biegnie z patyczkiem (te powiewające uszy mnie powalają:wink:) Quote
Evelka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 I ciąg dalszy naszych leśnych wędrówek;): A tutaj odpoczywanie w ogrodzie i wylegiwanie się w słońcu:) :loveu: Quote
Recommended Posts