Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o jutrze nadal nic nie wiem. czyli odpada, bo np na jutro nie zdazylabym juz kamy dowiezc do wrocka- glownie odebrac ze schronu.

z kama moze sie tak nie palmy, wiec z tym wyjazdem teraz w pomorskie. dozbierajmy kasy, miesjce u beataczl czeka, a ona sama funduje wyroznione allegro kamie, to moze z tego ds bedzie.

na pierwszy ogien idzie wiec Fiona. Zosiu, dziekuje :) przyda sie bardzo! zaraz wysle

p.s. a tesciowa na glowie to nie przelewki.......... :D

Posted

Kora, bierz Fionę ze schronu, przywoź do Wro, na pkp podjedziemy po nią, a jak będziesz musiała długo czekać to pojedziesz do nas a potem zawieziemy Cię na pkp, nocuje u nas ona, i jedziemy w podróż
ok?

Posted

tak, do evelki za 200 i tam sterylka.
chyba w ta niedziele, czyli w sob wyjazd ze schronu na nocke i kapiel to matrix

tez nie ma deklaracji zadnej stalej. obie nie maja!

Posted

kora78 napisał(a):

tez nie ma deklaracji zadnej stalej. obie nie maja!

Dokładnie Xmartix, trzeba teraz żebrać, bo potem ciężko i tylko bazar bedzie leciał jeden za drugim...
Wybaczcie, ale na to ja akurat nie mam czasu, za wolno mi net chodzi :(
Ale deklarację dorzucę ;) Na dobry początek 20zł ode mnie stałej

Posted

Enigma79 napisał(a):
Jestem na zaproszenie z PW. Poproszę o dane do przelewu, wpłacę (jednorazowo :( ) 20 zł dla ślicznej suni.

dziekuje przepieknie :)

Posted

nie mam gotowki; jedyne co moge zaoferowac to zrobienie bazarków - pisalas, ze nie masz czasu i zbyt wolno ci dziala net; ja tez nie mam za bardzo czasu, ale siec mam lepsza; jesli dostane zdjecia przedmiotow zrobie bazarek i bede go prowadzic; niestety tylko tyle moge;

Posted

kakadu napisał(a):
nie mam gotowki; jedyne co moge zaoferowac to zrobienie bazarków - pisalas, ze nie masz czasu i zbyt wolno ci dziala net; ja tez nie mam za bardzo czasu, ale siec mam lepsza; jesli dostane zdjecia przedmiotow zrobie bazarek i bede go prowadzic; niestety tylko tyle moge;

mam 1 serie rzeczy na bazarek od obcej osoby, wiec moze tymi sie zajmiesz? daj maila, wysle fotki :) dziekuje!

Posted

kakadu napisał(a):

Kora to co zrobisz fotki tych kosmetykow i podeslesz do kakadu? Bo inaczej tego bazarku sie nigdy nei zrobi a ja wiem, ze tams poro kosmetykow jest

Posted

kora78 napisał(a):
zaraz zaczne fotki robic. tylko, jak mam je wysylac komus z opisami, to nie wyjdzie na to samo, co bym bazar robila?

no moim zdaniem wyjdzie. Zalezy ile ci sie zdjecia na strone laduja i jak je dodajesz.
Jesli to sa kosmetyki to tam wiele opisu nie trzeba, kazdy wie co to szampon do wlosow. Jesli ciuchy no to juz musisz pomierzyc i masz wiecej roboty.

Powiedz co ty wogole masz na te bazarki? Kosmetyki ode mnie i co jeszcze? JA moge poprowadzic jakies ale do konca miesiaca nei dluzej bo pozniej mi sie umowa o internet w mieszkaniu konczy i nie wiem kiedy i jaka zaloze bo to nie moje mieszkanie.

Posted

nie kizi, lepiej nie prowadz bazarko, bo to trzeba byc codziennie i dopisywac, kto co licytuje. nie ogarniesz i beda opoznienia na watku

to wysle moze spis rzeczy do kakadu, bo moj aparat i tak wielu nie ogarnie, to moze kakdu poszuka fot w necie, jak pisalysmy kiedys, by tak robic? zrobie tym wiekszym rzeczom, a szminki i cienie do oczu, to trzeba w necie szukac.

ok, niech robi kakadu calosc :)
czyli kosmetyki: cienie do oczu, tusze do rzes, szminki, kredki, szampon schamtu, krem do rak kamil, plyn do ciala aa, z avonu cos, pudry, i bibeloty

masz jeszcze poszewki- niedawno zakonczone- nic nie poszlo. jeszcze zostalo cos z haftow. mam ciuchy letnie Twoje, bluzki na ramiaczkach, to juz ja wystawie niedlugo. jeszcze ich nie wystawialam, bo zima byla

Posted

kora78 napisał(a):
to wysle moze spis rzeczy do kakadu, bo moj aparat i tak wielu nie ogarnie, to moze kakdu poszuka fot w necie, jak pisalysmy kiedys, by tak robic? zrobie tym wiekszym rzeczom, a szminki i cienie do oczu, to trzeba w necie szukac.

ok, niech robi kakadu calosc :)
czyli kosmetyki: cienie do oczu, tusze do rzes, szminki, kredki, szampon schamtu, krem do rak kamil, plyn do ciala aa, z avonu cos, pudry, i bibeloty

nie wiewm czy wszytskie z tych kosmetykow w necie znajdziesz a tak czy siak nie mozna dac tylko zdjec z netu tylko tez normalen zeby pokazac, ze sie rzeczywiscie to ma. JA zrobie bazarek kosmetykowy bo czesc z tych rzezcy znam i moze mam nawet lepsze foty.
Kora idz teraz i rob zdjecia wszytskiemu! Cieniom i szminkom tez.

Daj kakadu opisy i fotki tych pozostalych.