azalia Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Melduję gotowość przybycia na sabat,takiej okazji nie można przepuścić. Quote
dusje Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='A-s-i-a'][FONT=Tahoma]Owieczko kochana!!![/FONT] [FONT=Tahoma]Jesteś tu największa!!![/FONT] [FONT=Tahoma]Niby taka szara,[/FONT] [FONT=Tahoma]a tu EMINENCJA!!! [/FONT] [FONT=Tahoma]Po cichutku działasz,[/FONT] [FONT=Tahoma]Nic nikomu nie gadasz.[/FONT] [FONT=Tahoma]A jak gruchniesz info,[/FONT] [FONT=Tahoma]z krzesła można spadać![/FONT] [FONT=Tahoma]Bijemy pokłony przed Twym majestatem![/FONT] [FONT=Tahoma]Wyciągaj pierścień do całowania zatem![/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Przyodziej szatę purpurową i zabłyśnij wreszcie.[/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma]Siadaj na tron i długo nam króluj jeszcze![/FONT] [/FONT] Piekne :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::bigcool::bigcool::cool2::cool2::cool2: A wracajac do twego wpisu mila Asiu :lol: [FONT=Century Gothic]Nie moja to zasluga lecz wszystkich kochanych[/FONT] Ich postow tkanych magia i sercem czarowanych Ich wiara i nadzieja,humorem i radoscia Cieplym slowem otuchy i zyciowa madroscia Przydaloby sie Mysze tu zaprosic,coooo??? :lol: Quote
A-s-i-a Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Dusje?! Czyś Ty jeszcze na Łysej Górze? Quote
A-s-i-a Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [quote name='A-s-i-a']Dusje?! Czyś Ty jeszcze na Łysej Górze? Ups:oops: :lol: Quote
dusje Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='A-s-i-a']Dusje?! Czyś Ty jeszcze na Łysej Górze? Juzem do swej chatki przyleciala bom czarodziejskiej kuli zapomniala :evil_lol: Quote
A-s-i-a Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [FONT=Tahoma]Jak zawsze masz rację Dusje.[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT="][FONT=Tahoma]To, co napisałaś, że bez wszystkich Czarodziejskich Duszy[/FONT] [/FONT][quote name='dusje'] [FONT=Century Gothic]Nie moja to zasluga lecz wszystkich kochanych[/FONT] Ich postow tkanych magia i sercem czarowanych Ich wiara i nadzieja,humorem i radoscia Cieplym slowem otuchy i zyciowa madroscia [FONT=Tahoma]Tak wielkiej radości by tutaj nie było, Dlatego z Lusią DZIĘKUJEMY i czoła chylimy przed całą DRUŻYNĄ! [/FONT] Quote
dusje Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Ja juz teraz tylko sie modle zeby wszystko poszlo jak nalezy i zeby wypalilo :lol: A w Zamosciu cud miod Jovita do wyciagniecia, w typie naszej krolewny, ino maluchna ale jednakowoz czupurna z urody.Miodzio.Podobna sunka tez byla u Owieczki, bo komus walnelo i uwiazal ja na lancuchu jak dla krowy :angryy: Migusiem znalazla domek. A tu laleczka Jovita z fotami od postu 71 http://www.dogomania.pl/threads/205786-Zjawiskowa-Jowita-szuka-swego-człowieka/page3 Zeby uzbierac deklaracji moze Owieczka by ja wziela/jesli nie znajdzie sie dla niej BDT Quote
A-s-i-a Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [quote name='dusje'] Przydaloby sie Mysze tu zaprosic,coooo??? :lol: Jeszcze Mysze serdecznie zapraszamy, bo należny dla Niej wieniec laurowy,tudzież koronę królewską też mamy! Wielkie dzięki MYSZO Ci składamy! Tyś dopiero incognito wystąpiła! Nie słychać, nie widać, (często z myszką tak bywa). Ale jak zabłyśnie, to blaskiem oślepi i cuda uczyni! Myszo, faktycznie jesteśNUMBER ONE w Dogo przestrzeni!!! Quote
A-s-i-a Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [quote name='dusje']Ja juz teraz tylko sie modle zeby wszystko poszlo jak nalezy i zeby wypalilo :lol: A w Zamosciu cud miod Jovita do wyciagniecia, w typie naszej krolewny, ino maluchna ale jednakowoz czupurna z urody.Miodzio.Podobna sunka tez byla u Owieczki, bo komus walnelo i uwiazal ja na lancuchu jak dla krowy :angryy: Migusiem znalazla domek. Jak tylko Lusieńka w stałym domku zamieszka, myslę, że kolejną nieszczęsną weźmie do siebie Owieczka ;) Tym bardziej, że dudki dla Lusi do 8 maja na konto Owieczki przedwczoraj przelałam. Żarełka wystarczy,bo wór był kupiony. ale zobaczymy jak to wygląda od Owieczki strony Quote
mamamuminka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Dzisiaj odbędzie się sabat wspaniały wszystkich czarownic, które w szczęściu Lusi palce maczały. Każda z was na tym polu ma duże zasługi, więc przybywajcie wróżki, bal będzie długi Quote
A-s-i-a Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 To co? Koniec rymów? :grins: W takim razie dziękujemy za uwagę! Quote
A-s-i-a Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Łoj! Pospieszyłam się z tym wpisem, bo widzę, że cioteczki dalej rymy piszą :) Quote
A-s-i-a Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [quote name='dusje']J A tu laleczka Jovita z fotami od postu 71 http://www.dogomania.pl/threads/205786-Zjawiskowa-Jowita-szuka-swego-człowieka/page3 Następna sunieczka, faktycznie Miód-Malina! Może sie nią zaopiekuje cała nasza drużyna?:cool3: Ale poczekajmy do najbliższej niedzieli, Niech nasza Lusieńka na stałe domek zmieni... Potem znowu zaczniemy od początku Na tym, czy raczej na innym wątku :) Quote
dusje Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='mamamuminka']Dzisiaj odbędzie się sabat wspaniały wszystkich czarownic, które w szczęściu Lusi palce maczały. Każda z was na tym polu ma duże zasługi, więc przybywajcie wróżki, bal będzie długi O zesz! a to sie Ciotka rozhulala pewnie do popoludnia odsypiala teraz zebralo jej sie na balety trzymajcie mnie, dobre kobiety Znow nas do picia namawia wierszem do nas milo gada mnie juz wysiada watroba alkoholizm to zdradliwa choroba A Muminkowej wciaz za malo Na bazarkach tyle wody sie lalo ze wszyscy chodzili schorowani a na dodatek mocno pijani A ona sobie handlowala i nadal do wodki namawiala Trwalo to cale 2 tygodnie Odpowiesz Ciotka za te zbrodnie Quote
dusje Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 A-s-i-a napisał(a):Następna sunieczka, faktycznie Miód-Malina! Może sie nią zaopiekuje cała nasza drużyna?:cool3: Ale poczekajmy do najbliższej niedzieli, Niech nasza Lusieńka na stałe domek zmieni... Potem znowu zaczniemy od początku Na tym, czy raczej na innym wątku :) Dokladnie,wpierw niech sie stanie naszej Lusienki zadomowianie Gdy bedzie juz w ludziow objeciach pomyslimy o nowych zakleciach Bo Jovita naszych czarow warta Dla niej tez wyskoczy dobra karta Quote
wire fox Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 :loveu:Nie sądziłam nawet, że takie wiadomości !!! i tak szybko !!!! Bardzo, bardzo się cieszę,że Lusieńka będzie miała dom. Wszystkim z Asią na czele należą się podziękowania, nie będę wymieniała,żeby nikogo nie pominąć, jeszcze narażę się jakiejś Wiedźmie pierwszej kategorii i co ?:diabloti: PS. Czekamy na szczegóły !! Quote
lika1771 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Swietny watek,swietne dziewczyny i swietne zakonczenie :klacz: Quote
A-s-i-a Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 To ja teraz idę drinka sobie zrobić, niech inna "Cioteczka" mnie tutaj zastąpi ;) Quote
azalia Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 na tym wątku to się można swietnie zrelaksować,dziewczyny jesteście bezkonkurencyjne Quote
dusje Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 wire fox napisał(a)::loveu:Nie sądziłam nawet, że takie wiadomości !!! i tak szybko !!!! Bardzo, bardzo się cieszę,że Lusieńka będzie miała dom. Wszystkim z Asią na czele należą się podziękowania, nie będę wymieniała,żeby nikogo nie pominąć, jeszcze narażę się jakiejś Wiedźmie pierwszej kategorii i co ?:diabloti: PS. Czekamy na szczegóły !! Tajemnica w szczegolach wlasnie a Mysza moze czeka az dogo zasnie Oj, Myszko z nami nie takie numery mamy wodeczke i szybko nie zasniemy :lol::evil_lol: Quote
A-s-i-a Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [FONT=Tahoma]Wracam na chwilkę, żeby sprawdzić wici, a tu nikt nie hula! Dusje, Jak tam Twoja czarodziejska kula? Użyj tego narzędzia do cioteczek rozweselenia. Ja skoczę po puchary na wypicie miksturki „czary-mary”, żeby przegonić stąd milczka - lenia. Po TAKIM napoju rozwiążą się języki i wszystko będzie hulało w takt niezawodnej muzyki [/FONT] [video=youtube;6U_wT5_iDYk]http://www.youtube.com/watch?v=6U_wT5_iDYk[/video] Quote
dusje Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Kankana bym zatanczyla gdybym gorzalki nie pila Nogi sie dziwnie chybaja a biedra na kolana opadaja Ale oto koncowy akcent mily spojrzcie na te kobitke ilez ta ma sily! Quote
A-s-i-a Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [quote name='dusje']Kankana bym zatanczyla gdybym gorzalki nie pila Nogi sie dziwnie chybaja a biedra na kolana opadaja Ale oto koncowy akcent mily spojrzcie na te kobitke ilez ta ma sily! Dusje, nie wytrzymam! Toś Ty sama użyła miksturki „czar-mary”? A innym cioteczkom co podamy ? Zamieszaj w kociołku, jeśli coś zostało, wlewaj do pucharków, choć pewnie będzie mało. Quote
dusje Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Kobita po tej historii totalnie zgoopiala Zobaczcie kogo za nia srogo ukarala Quote
dusje Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Do kociolka wrzucilam i mocno nim zakrecilam ale cosik pomieszalam i takie cos dostalam :diabloti: A juz na powaznie,Asiu czy Ty jutro/wlasciwie dzisiaj dryndniesz do Owieczki i dopytasz co i jak? Ale mam nerwa :oops: Quote
Recommended Posts