Ewa Gałązka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [FONT=Times New Roman]ZAPRASZAM na mój drugi bazarek dla Lusi:[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]PASTA w saszetkach do butów, kosmetyki naturalne- mydło i sól do kąpieli,fluid VICHY, chusteczki nawilżające do psich łapek, książki z baśniami z mojegodzieciństwa, kolczyki, męskie bokserki.[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Tahoma]http://www.dogomania.pl/threads/2056...2#post16658192[/FONT][/FONT] Quote
A-s-i-a Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 mamamuminka napisał(a):Dusje gdziesik zniknęła, pewnie na Łysą Górę poleciała, dopytać się, czy to TEN domek, który dla Lusi czarowała. Macie rację Towarzyszko, co ma być to będzie, Lusia znajdzie domek, w którym bije dla niej wielkie serce [FONT="][FONT=Tahoma]Widział, widziałam, koło mnie przelatywała.[/FONT][/FONT] [FONT="][FONT=Tahoma] Wpadła na Łysą Górę i w kotle cos mieszała.[/FONT][/FONT][FONT="][FONT=Tahoma][/FONT][/FONT] [FONT="][FONT=Tahoma] Myślę, że nie zapiekankę robiła, tylko czarowała. Czy składniki doskonałe dobrała? Jak coś nie-tak zrobiła, to będzie jutro na grochu klęczała i żadnej wódeczki, wineczka, ani piweczka nie będzie nawet wąchała! A brakujące 3000 kalorii, ewentualnie[/FONT][/FONT] mleczkiem uzupełniała.:eviltong: [FONT="][FONT=Tahoma] [/FONT][/FONT][FONT="][FONT=Tahoma][/FONT][/FONT] [FONT="] [/FONT]Ewa Gałązka napisał(a):[FONT=Times New Roman]ZAPRASZAM na mój drugi bazarek dla Lusi:[/FONT] [FONT=Times New Roman]PASTA w saszetkach do butów, kosmetyki naturalne- mydło i sól do kąpieli,fluid VICHY, chusteczki nawilżające do psich łapek, książki z baśniami z mojegodzieciństwa, kolczyki, męskie bokserki.[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Tahoma]http://www.dogomania.pl/threads/2056...2#post16658192[/FONT][/FONT] [FONT="]Twój Bazarek Ewuniu, to se zapisałam,[/FONT][FONT="]:evil_lol:[/FONT] [FONT="] nawet w poście pytanko Ci zadałam:razz: a adres Bazarku w swojej sygnaturze zapisałam:eviltong:[/FONT] [FONT="] [/FONT] Quote
azalia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Oj dziewczyny zabawne jesteście,wyobrażam sobie co tu się będzie działo jak już będzie Lusia w swoim domku. Quote
fiorsteinbock Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Cioteczki, wywolujecie moj usmiech! Miło sie tu zaglada, bo towarzystwo wesolo i czlowiek zapomina o codziennosci :) Pozdrawiam wszystkie latające Damy ;) Quote
A-s-i-a Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 azalia napisał(a):Oj dziewczyny zabawne jesteście,wyobrażam sobie co tu się będzie działo jak już będzie Lusia w swoim domku. fiorsteinbock napisał(a):Cioteczki, wywolujecie moj usmiech! Miło sie tu zaglada, bo towarzystwo wesolo i czlowiek zapomina o codziennosci :) Pozdrawiam wszystkie latające Damy ;) Ho, ho, ho !!! Cioteczki się zlatują i wszystkie na sabat szykują! Quote
dusje Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Ho, ho ho!!! Coz to widze,ciotki spisek urzadzacie???? dusje karzecie? wodki odmawiacie????? Oj,zamienie ja Was w bociany i zabuchy skoncza sie niecne hucpy i rozpierduchy :diabloti: Na dobranoc wszystkim milym ciotkom powiem ze ten wateczek wart zagladania.... albowiem Kochane z Was dziewczyny i takie wyjatkowe :loveu: a reszte juz Lusienka wkrotce dopowie :multi::multi::multi: Quote
wire fox Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Witam z rana, nie byłam na Sabacie wczoraj, więc już nie śpię i "próbuję pracować" , ale ciiiiiiiiiiiiii nie budźmy Ciotek :lol::lol::lol:! Z czarodziejskim pozdrowieniem Quote
Owieczka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Witajcie moje kochane czarownice !!!! Nie mogłam się oderwać od tych wszystkich wierszyków i rymowanek :D Na prawde jesteście nieziemskie !!!! Mysza1 wczoraj do mnie zadzwoniła i potwierdziła że domek OK !!! Wiec już w niedziele ( o ile nic nie stanie na przeszodzie ) Lusieńka pojedzie na swoje własne piernaty !!!! :multi: Dziękujemy serdecznie Mysza1 za szybką wizytę przedadopcyjną !!!!! :Rose: Quote
mamamuminka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Ja już nie śpię od samiuśkiego rana, tak bardzo jestem zestresowana. 1 szybko przybywajcie i w niepewności już nas nie trzymajcie. Edit: Łoj,to się z moim postem spóżniłam Quote
mamamuminka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Dzisiaj wielki bal urządzamy, wszystkie cioteczki serdecznie zapraszamy :multi::multi::multi::multi: Quote
Zosia123 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Dawno nie zaglądalam do Lusienki, a tu takie fajne wieści :multi::multi: Czy ja też mogę na sabat, moge moge moge??? Quote
dusje Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [FONT=Courier New]A To Nowina !!!!! [/FONT] :laola: CZY WIEDZMY JUZ SIE OBUDZILY??? SABAT SIE ZACZYNA Owieczko :loveu: Jaki jest ten domek?Gdzie?Uchyl rabka tajemnicy ;):lol: Quote
Owieczka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Domek w Aninie koło Warszawy :) To młodzi ludzie mieszkający w dówch domach ( blizniaku) z rodzicami, maja ogrodzona posesję ale nie przedzielone podwórka :) Rodzice mają bernardyna a Oni przygarneli bezdomna psinkę która niedawno zeszła im na raka :-( i tak dojrzeli do tego żeby wypełnić czymś pustkę po niej. Lusia bardzo im się spodobała :loveu: Oboje mają rózne godziny pracy, czasami pracują w domu więc Lusia nie będzie zostawac sama. Jesli będą musięli wyjechac to Lusia zostanie ze swoim nowym kolegą Benkiem pod okiem rodziców. mam nadzieję ze wszystko się ułozy i Lusia będzie szczęśliwa ;) Quote
dusje Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Brzmi jak bajka :lol: W skrytosci ducha marzylam dla Lusi o domeczku z ogrodkiem :lol: Gdzie sa wszystkie czarownice???? Dla spoznialskich lecz modernych wiedzm polecam szybki lot na Quote
*zaba* Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 znow mnie nie bylo, wracam i co czytam?? JUPIIII!!!! Albo moze tfu, tfu, zeby jednak na razie nie zapeszyc?? Quote
dusje Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 *zaba* napisał(a):znow mnie nie bylo, wracam i co czytam?? JUPIIII!!!! Albo moze tfu, tfu, zeby jednak na razie nie zapeszyc?? Witaj droga Zabuniu :loveu:Dawno Cie nie bylo,oj dawno,ale dobrze ze juz jestes :multi:Trzymaj mocno kciukaski za nasza krolewne :loveu: Quote
Magda82 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 fiu fiu czary poszły w ruch i się domek dla Lusieńki migiem znalazł... można było tak od razu poczarować;-) Quote
Ewa Gałązka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Lusia została uratowana - a ten piesek ............. UWAGA !!!!! Chciałabym prosić o zajrzenie na wątek o Piesku Miśku, którego ludzie na dniach chcą powiesić http://www.dogomania.pl/threads/2060...ieszenia/page7 Quote
Owieczka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='Ewa Gałązka']Lusia została uratowana - a ten piesek ............. UWAGA !!!!! Chciałabym prosić o zajrzenie na wątek o Piesku Miśku, którego ludzie na dniach chcą powiesić http://www.dogomania.pl/threads/2060...ieszenia/page7 Nie otwiera się link ;( Quote
mamamuminka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Chyba o tego Misia chodzi http://www.dogomania.pl/threads/206090-Misiek-pies-do-powieszenia Quote
Funky Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='Owieczka']Nie otwiera się link ;( Pokopałam nieco, znalazłam i wklejam ten link: http://www.dogomania.pl/threads/206090-Misiek-pies-do-powieszenia A Lusia, Szczęściara Nasza Kochana! Co ona na to wszystko??? :* Quote
A-s-i-a Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [quote name='mamamuminka']Dzisiaj wielki bal urządzamy, wszystkie cioteczki serdecznie zapraszamy :multi::multi::multi::multi: [quote name='Zosia123']Dawno nie zaglądalam do Lusienki, a tu takie fajne wieści :multi::multi: Czy ja też mogę na sabat, moge moge moge??? [FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="][FONT=Tahoma]Te, które chcą i te co się ociągają; Wszystkie dzisiaj na sabat przybywają![/FONT][/FONT] Quote
A-s-i-a Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Dusje: [FONT=Tahoma]Winy przebaczone, świetnie się spisałaś! Najwłaściwsze składniki do kotła dobrałaś! Genialną jesteś czarodziejką! Opijmy to wina butelką! [/FONT] Quote
A-s-i-a Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [FONT=Tahoma]Owieczko kochana!!! Jesteś tu największa!!! Niby taka szara, a tu EMINENCJA!!! Po cichutku działasz, Nic nikomu nie gadasz. A jak gruchniesz info, z krzesła można spadać! Bijemy pokłony przed Twym majestatem! Wyciągaj pierścień do całowania zatem! [FONT="] [FONT=Tahoma]Przyodziej szatę purpurową i zabłyśnij wreszcie. [/FONT] [/FONT][FONT=Tahoma]Siadaj na tron i długo nam króluj jeszcze![/FONT] [/FONT] Quote
Recommended Posts