Olga7 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Myslą o Lusi niektórzy ludzie na pewno .Jak nie ten dom to inny ,ale Lusia musi miec dobry ,szczęsliwy dom i dobrych ludzi.:p Zobaczymy,co wiosna Lusi przyniesie.:razz: Jakby co to do nas Asia masz też blisko ,tylko nie wiem gdzie mieszkasz mniej więcej ,może po sąsiedzku ,blisko Cz-wy,tam gdzie my ? Bliżej chyba Sląska jesteś. Quote
A-s-i-a Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 olga7 napisał(a):Myslą o Lusi niektórzy ludzie na pewno .Jak nie ten dom to inny ,ale Lusia musi miec dobry ,szczęsliwy dom i dobrych ludzi.:p Zobaczymy,co wiosna Lusi przyniesie.:razz: Jakby co to do nas Asia masz też blisko ,tylko nie wiem gdzie mieszkasz mniej więcej ,może po sąsiedzku ,blisko Cz-wy,tam gdzie my ? Bliżej chyba Sląska jesteś. :fadein: Łazy. A gdzie Wy, towarzyszko?:lol: Quote
dusje Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [FONT=Courier New]Magiczna liczba 500 juz osiagnieta,juhuuu :multi:[/FONT] [FONT=Courier New]Dzwoncie telefoniki,Lusienka czeka :multi:[/FONT] [FONT=Courier New]Owieczko :loveu: Pieniazki dla Lusienki w kwocie 27 euro/czyli ok.100 zl/ sa juz w drodze.Zapomnialam dopisac nick, ale "Hopsa Lusienko" to ja :evil_lol: ;)[/FONT] [FONT=Courier New]Rozliczenie tej kwoty wyglada tak: 50 zl polskich za wygrane fanciki od Asi i 50 zlociszy moja deklaracja miesieczna :lol: Potwierdz kochana, jak tylko dojdzie,ok? :lol: Jesli wplacilam za malo :niewiem: to sie dosztukuje :lol:[/FONT] [FONT=Courier New]A Wam, Towarzyszki zycze milego dnia i owocnego szukania domku dla Lusienki.P O M O Z E C I E?????:evil_lol::cool3::lol: No!!!!:lol::cool3:[/FONT] [video]http://youtu.be/IxU0JJmg6kE[/video] Myslimy pozytywnie :cool3::cool3::cool3: Link nie wskakuje,Muminkowa wrzuca ponizej , a co !!!!:cool3: Quote
mamamuminka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Dusje chciała wstawić ten filmik dla poszukiwaczek domku dla Lusi,ale komp odmówił posłuszeństwa,więc ja wstawiam w Jej imieniu [video=youtube;OzqWAN1lWGY]http://www.youtube.com/watch?v=OzqWAN1lWGY&feature=youtu.be[/video] Quote
wire fox Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Poczułam się bardzo, ale to bardzo zmotywowana tą szlachetną pieśnią :) Asiu wysłałam dzisiaj przelew mojej miesięcznej deklaracji na Lusię za m-c kwiecień. Cześć Pieśni !! Quote
A-s-i-a Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 wire fox napisał(a):Poczułam się bardzo, ale to bardzo zmotywowana tą szlachetną pieśnią :) Asiu wysłałam dzisiaj przelew mojej miesięcznej deklaracji na Lusię za m-c kwiecień. Cześć Pieśni !! Wielkie dzięki! [video=youtube;YcxrY7-IuK0]http://www.youtube.com/watch?v=YcxrY7-IuK0[/video] Quote
A-s-i-a Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Domek dla Lusienki, domek!!! Choć ciasny, ale własny!!! I żeby Lusieńka mogła ze swoim Panem, ot tak sobie pogadać... Quote
Olga7 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Takie bajkowe marzenia dla Lusi powinny prędzej ,czy pózniej spelnić się .Zyczę Lusi tego z calego serca !:loveu::p Quote
Ewa Gałązka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [FONT=Times New Roman]ZAPRASZAM na mój drugi bazarek dla LUSI- kosmetyki naturalne, fluid VICHY, chusteczki nawilżające do psich łapek, książki z bajkami z mojego dzieciństwa, kolczyki.[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT="Tahoma"]http://www.dogomania.pl/threads/205668-MYDŁO-NATURALNE-SÓL-DO-KĄPIELI-FLUID-Vichy-SASZETKI-DO-ŁAP-KOLCZYKI-na-Lusię-do-20.04?p=16658192#post16658192[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pieniążki z pierwszego bazarku już wysłałam. Proszę o wiadomość jak dojdą.[/FONT] Quote
A-s-i-a Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Zrobie HOPSA! I tak sobie tu poczekam na domek Quote
A-s-i-a Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Ewa Gałązka napisał(a):[FONT=Times New Roman]ZAPRASZAM na mój drugi bazarek dla LUSI- kosmetyki naturalne, fluid VICHY, chusteczki nawilżające do psich łapek, książki z bajkami z mojego dzieciństwa, kolczyki.[/FONT] [FONT=Tahoma]http://www.dogomania.pl/threads/205668-MYDŁO-NATURALNE-SÓL-DO-KĄPIELI-FLUID-Vichy-SASZETKI-DO-ŁAP-KOLCZYKI-na-Lusię-do-20.04?p=16658192#post16658192[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pieniążki z pierwszego bazarku już wysłałam. Proszę o wiadomość jak dojdą.[/FONT] Oki! Jak dotrą-dam znać. Może już są, ale na konto teraz nie wlezę, nie moge się połączyć z serwerem. A na bazarek już leceeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEŚCIE CIOTECZKI WIELKIEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! Quote
dusje Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 A-s-i-a napisał(a):Wielkie dzięki! [video=youtube;YcxrY7-IuK0]http://www.youtube.com/watch?v=YcxrY7-IuK0[/video] Sie rozczulilam,tylez serdecznosci i misiaczkow :razz::evil_lol: [FONT=Lucida Console]Pora na czary i na kart stawianie[/FONT] [FONT=Lucida Console]Niech sie domeczek realnym stanie[/FONT] :multi: [video=youtube;Hr_l6_HSBj4]http://www.youtube.com/watch?v=Hr_l6_HSBj4[/video] Quote
dusje Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 wire fox napisał(a):Poczułam się bardzo, ale to bardzo zmotywowana tą szlachetną pieśnią :) Asiu wysłałam dzisiaj przelew mojej miesięcznej deklaracji na Lusię za m-c kwiecień. Cześć Pieśni !! Towarzyszki! bierzcie przyklad z Towarzyszki wire fox :klacz::klacz::klacz: Ku Chwale Ojczyzny!!!:evil_lol::lol: Quote
wire fox Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Co ja widzę :crazyeye: ale z Towarzyszek Nocne Marki !!!! Zapraszam na kawę - bo ja już po dwóch :morning:!!!!! Buziaki odsyłam z przyjemnością :loveu:! Quote
Owieczka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Nisamowicie radosny wątek :D To ja wasze oko jeszcze nacieszę :p Zjazd rodzinny ?? Ja lubię takie imprezki ;D Nie ma jak być w centrum uwagi :) Co tam masz ? Poprzytulajmy się :) Fajne słoneczko :) Quote
Owieczka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Duża rodzinka, fajna rzecz... w promieniach słonecznych opalamy się... :P Ja skocze pod brame się rozmówić i zaraz wracam :) Chodźmy na spacer, co tak bedziemy siedziec i dumać ;P zasłuzony odpoczynek po całym dniu... Quote
wire fox Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 FOTOREPORTAŻ JAK ZAWSZE NA MEDAL. Owieczko, a tobie taki stróż całodobowy, się nie przyda na dłużej ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Owieczka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 wire fox napisał(a): FOTOREPORTAŻ JAK ZAWSZE NA MEDAL. Owieczko, a tobie taki stróż całodobowy, się nie przyda na dłużej ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hahahahah mam już jednego - to biało czarne co z Luśka wariuje :) I jeśli nie poprawi się moja sytuacja zyciowo-rodzinna to też będzie musiała iść do adopcji ;( Quote
wire fox Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Owieczka napisał(a):Hahahahah mam już jednego - to biało czarne co z Luśka wariuje :) I jeśli nie poprawi się moja sytuacja zyciowo-rodzinna to też będzie musiała iść do adopcji ;( To nie są żarty !!! Gdzie my teraz Lusieńce taki dobry dom znajdziem !!!!!:cool3::cool3: Nie pomoże wyrabianie 200 % normy. Nikt Ci Owieczko nie dorówna :) Quote
Owieczka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 wire fox napisał(a):To nie są żarty !!! Gdzie my teraz Lusieńce taki dobry dom znajdziem !!!!!:cool3::cool3: Nie pomoże wyrabianie 200 % normy. Nikt Ci Owieczko nie dorówna :) Hmm... Tak !! Pisz mi tak więcej !! :B-fly: :lilangel: Ja normalnie żywcem do nieba pójdę !!! :biggrina::megagrin: Cioteczki czy macie kogoś sprawdzonego z Anina żeby przedadopcyjną zrobił ? :cool3: Czy sama mam wrotki smarować :P Quote
wire fox Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Owieczka napisał(a):Hmm... Tak !! Pisz mi tak więcej !! :B-fly: :lilangel: Ja normalnie żywcem do nieba pójdę !!! :biggrina::megagrin: Cioteczki czy macie kogoś sprawdzonego z Anina żeby przedadopcyjną zrobił ? :cool3: Czy sama mam wrotki smarować :P Patrząc na Twój avatarek taki dystans to dla Ciebie pestka :evil_lol::evil_lol:!! A tak poważnie to ja niestety nie znam nikogo takiego. Quote
Owieczka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 wire fox napisał(a):Patrząc na Twój avatarek taki dystans to dla Ciebie pestka :evil_lol::evil_lol:!! A tak poważnie to ja niestety nie znam nikogo takiego. To fakt :) Patrząc na mój avatar można się zmęczyć hahahahahaha :DDDD Quote
wire fox Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ale można go przepisywać jako środek nasenny - z zaleceniem : Liczyć nie Owce, tylko podskoki :) :) Quote
Andzike Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Wydaje mi się, że tanitka jest z Anina... Byłam u niej po jamniczkę Lilę :D Quote
Owieczka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Andzike napisał(a):Wydaje mi się, że tanitka jest z Anina... Byłam u niej po jamniczkę Lilę :D O! Dzięki ogromne !!! :D Quote
Recommended Posts