Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa Gałązka napisał(a):
Czekam jeszcze na jedną wpłatę z bazarku- jak ją dostnę to zaraz zrobię przelew na LUSIĘ. :razz:

To nam się sytuacja będzie klarować:cool3:

Posted

A-s-i-a napisał(a):
:multi:CIOTECZKI JEST ZWROT ZA STERYLKE LUSIEŃKI:multi:
- przekopiuję:

[FONT=&quot]SANDOMIERSKIE STOWARZYSZENIE PRZYJ.
ZWIERZĄT
[/FONT][FONT=&quot]Tytuł:[/FONT][FONT=&quot] STERYLIZACJA +296,00 PLN [/FONT]:sweetCyb:
SOEMA!!!
DZIĘKI!!!
:Rose::Rose::Rose:
[FONT=&quot]
[/FONT]

super!!!!!!!!:crazyeye:dziewczyny tak mi głupio bo obiecałam ze wyślę dla Lusi parę groszy ale dziecko mi zachorowało i poszło kupe kasy na leki:placz:nie dam rady teraz na Luśkę wysłać a tak bym chciała ... dobrze ze chociaż tez zwrot za sterylkę jest!!!

Posted

mamamuminka napisał(a):
Asiu,czy doszły już wpłaty z mojego bazarku na Twoje konto?. Jeżeli tak,to potwierdź proszę na bazarku,żebym mogła go zamknąć.

Właśnie szybciutko sprawdziłam i kopiuję:2011-04-07 Wpływ na rachunek Tytuł: MAMAMUMINKA - BAZAREK +30,00 PLN

Posted

A-s-i-a napisał(a):
Właśnie szybciutko sprawdziłam i kopiuję:2011-04-07 Wpływ na rachunek Tytuł: MAMAMUMINKA - BAZAREK +30,00 PLN

Ale żeby zamknąc bazarek to muszę miec potwierdzenie,że na Twoje konto wpłynęła cała kwota z mojego bazarku czyli 86 zł.

Posted

mamamuminka napisał(a):
Ale żeby zamknąc bazarek to muszę miec potwierdzenie,że na Twoje konto wpłynęła cała kwota z mojego bazarku czyli 86 zł.

Jeszcze nie widzę wpłaty na inną kwotę, jak tą, co podałam.
Dzisiaj wpłynęła:Tytuł: BAZAREK DLA LUSI - FIORSTEINBOCK +70,00 PLN
i jeszcze mam Tytuł: DLA LUSI 26ASIA 20ZL

Dzięki! :Rose:Jesteście kochane(ni!) ;) :loveu:
Wstawię to na pierwszej stronie w rozliczeniach, jak dotrę do domu.

Posted

DOKŁADNE rozliczenia bazarku dla Lusi

agasz 10 + 4 nadpłaty = 14
tatankas 12 + 6,30 nadpłaty = 18,30
bla 10 +0,50 nadpłaty = 10,50
ick 8 + 2,50 nadpłaty = 10,50
ihabe 6 = 6,00

RAZEM 59,30 zł. dla LUSI. Zaokrągliłam do 60 zł.

Posted

Lusienko, Moja/Nasza kudlata milosci :loveu: Wymarzony dom znajdzie cie, absolutnie!!! :lol: Bedziesz kochana,bedziesz skarbem swoich ludziow :cool3: Intuicja mi podpowiada, ze po przekroczeniu 500 wejsc na Rozglosie,ktos bardzo serio zainteresuje sie toba i zapyta,kiedy bedzie mogl po ciebie przyjechac :lol:Jesli jednak moja intuicja zawiedzie mnie - znajde ci najlepszy dom tutaj gdzie mieszkam i to ci solennie obiecuje, jesli jesli.....:lol:
Calusy dla przekochanych ciotek: Owieczki i Izy :loveu: Jestescie naprawde odjazdowe i superowe :multi:

A ta fota........OBLEDNA :loveu: Synchronizacja i Aerobic??? :evil_lol:

Posted

A-s-i-a napisał(a):
MAMAMUMINKA - BAZAREK +30,00 PLN

A-s-i-a napisał(a):
BAZAREK DLA LUSI - FIORSTEINBOCK +70,00 PLN

Asiu wpisz proszę na moim bazarku,że na Twoje konto dotarły wpłaty:
ode mnie 30 zł
od fiorsteinbock 70 zł
czyli zamiast 86 zł zł wpłynęło z mojego bazarku 100 zł.
To link do mojego bazarku:
http://www.dogomania.pl/threads/204166-W-trakcie-rozliczania-Bluzki-buty-i-inne-na-DT-dla-Lusi-do-24.03.2011r.godz.20.00

Dziękuję

Posted

mamamuminka napisał(a):
Asiu wpisz proszę na moim bazarku,że na Twoje konto dotarły wpłaty:
ode mnie 30 zł
od fiorsteinbock 70 zł
czyli zamiast 86 zł zł wpłynęło z mojego bazarku 100 zł.
Dziękuję

Wpisałam:)
Dziękuję z całego serca!

Posted

dusje napisał(a):
Lusienko, Moja/Nasza kudlata milosci :loveu: Wymarzony dom znajdzie cie, absolutnie!!! :lol: Bedziesz kochana,bedziesz skarbem swoich ludziow :cool3: Intuicja mi podpowiada, ze po przekroczeniu 500 wejsc na Rozglosie,ktos bardzo serio zainteresuje sie toba i zapyta,kiedy bedzie mogl po ciebie przyjechac :lol:Jesli jednak moja intuicja zawiedzie mnie - znajde ci najlepszy dom tutaj gdzie mieszkam i to ci solennie obiecuje, jesli jesli.....:lol:
Calusy dla przekochanych ciotek: Owieczki i Izy :loveu: Jestescie naprawde odjazdowe i superowe :multi:

A ta fota........OBLEDNA :loveu: Synchronizacja i Aerobic??? :evil_lol:

Dusje, kochana!
Niech te słowa będą prorocze!

Posted

dusje napisał(a):
Intuicja mi podpowiada, ze po przekroczeniu 500 wejsc na Rozglosie,ktos bardzo serio zainteresuje sie toba i zapyta,kiedy bedzie mogl po ciebie przyjechac :lol:Jesli jednak moja intuicja zawiedzie mnie - znajde ci najlepszy dom tutaj gdzie mieszkam i to ci solennie obiecuje, jesli jesli.....:lol:

A-s-i-a napisał(a):
Dusje, kochana!
Niech te słowa będą prorocze!

Niech będą prorocze

na Rozgłosie już 494 wejścia .......:multi:

Posted

Lusia wita wszystkie Cioteczki

dusje napisał(a):
Intuicja mi podpowiada, ze po przekroczeniu 500 wejsc na Rozglosie,ktos bardzo serio zainteresuje sie toba i zapyta,kiedy bedzie mogl po ciebie przyjechac :lol

Od dzisiaj telefon będzie dzwonił bez przerwy :multi:

a my będziemy przebierać w domkach jak w ulęgałkach.

Posted

Miałam telefon w piatek w sprawie Lusi. Bardzo miła i ciepła kobieta dzwoniła, wypytywała o wszystko. Jej rodzice mają prawie identyczna psinę jak Lusia i tak ją zauroczyła nasza królewna, że bardzo emocjonalnie do niej podeszła. Kobietka z Częstochowy. Jednak powiedziała że to nie jest decyzja na kilka tygodni tylko kilkanaście lat i musi to dokładnie przemyśleć i przedyskutowac z cała rodziną. Bardzo rozsądnie. :) Ja jednak powiedziałam że długo czekac nie będziemy i jeśli się trafi ktos rozsądny to Lusia pójdzie do domku.
Do dnia dzisiejszego Pani nie zadzwoniła więc nie ma co :) Lusieńko, szukamy domku dla Ciebie dalej :)

Posted

mamamuminka napisał(a):
Lusia wita wszystkie Cioteczki

Od dzisiaj telefon będzie dzwonił bez przerwy :multi:

a my będziemy przebierać w domkach jak w ulęgałkach.

Oby cioteczko !!!!

Posted

Owieczka napisał(a):
Miałam telefon w piatek w sprawie Lusi. Bardzo miła i ciepła kobieta dzwoniła, wypytywała o wszystko. Jej rodzice mają prawie identyczna psinę jak Lusia i tak ją zauroczyła nasza królewna, że bardzo emocjonalnie do niej podeszła. Kobietka z Częstochowy. Jednak powiedziała że to nie jest decyzja na kilka tygodni tylko kilkanaście lat i musi to dokładnie przemyśleć i przedyskutowac z cała rodziną. Bardzo rozsądnie. :) Ja jednak powiedziałam że długo czekac nie będziemy i jeśli się trafi ktos rozsądny to Lusia pójdzie do domku.
Do dnia dzisiejszego Pani nie zadzwoniła więc nie ma co :) Lusieńko, szukamy domku dla Ciebie dalej :)

Mam "okienko", to wpakowałam się na Neta i widzę nowe wpisy:multi:
A jak są od Owieczki, to serce skacze mi do gardła :)
Owieczko, Ty nie kasuj tego numeru telefonu, może się przypomnimy tej Pani za kilka dni i będziemy wiedzieć na 100%, czy nic z tego, czy może jeszcze jednak myślą.
Ja z kolei myślę, że z dowozem Lusi nie byłoby problemu, mam wyszkoloną kadrę ;)
Poza tym Lusieńka byłaby ode mnie bliziutko, tak 50 km.:cool3:

Posted

A-s-i-a napisał(a):
Mam "okienko", to wpakowałam się na Neta i widzę nowe wpisy:multi:
A jak są od Owieczki, to serce skacze mi do gardła :)
Owieczko, Ty nie kasuj tego numeru telefonu, może się przypomnimy tej Pani za kilka dni i będziemy wiedzieć na 100%, czy nic z tego, czy może jeszcze jednak myślą.
Ja z kolei myślę, że z dowozem Lusi nie byłoby problemu, mam wyszkoloną kadrę ;)
Poza tym Lusieńka byłaby ode mnie bliziutko, tak 50 km.:cool3:

Spokojnie Asiu :) Damy radę.