Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie też to się najbardziej podoba :) :) :) To takie wspaniałe, widzieć Borysa na dywanie :) Zawsze widziałam go na podwórku, albo w boksie - a tu dywan! Wyglada tak, jakby mieszkał tam zawsze :)
Pani Iwono, Panie Darku - szacun :) Cieszę się, że mogłam Was poznać!

Posted

11.11. wracam z zagranicy i będę w Warszawie. Oczywiście nie wytrzymałam i wprosiłam się na wizytę poadopcyjną do Boryska:)
Z nowych wieści - Borysek grzecznie zostaje sam w domku, był też w pracy z P. Iwoną, jechał windą i miał wiele ciekawych spotkań. W niedzielę brykał z sunią Mamy P. Iwonki.
A... i pokazał, że dogi bardzo lubią żółty ser, kradnąc go dosłownie w oka mgnieniu:evil_lol:

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
11.11. wracam z zagranicy i będę w Warszawie. Oczywiście nie wytrzymałam i wprosiłam się na wizytę poadopcyjną do Boryska:)
Z nowych wieści - Borysek grzecznie zostaje sam w domku, był też w pracy z P. Iwoną, jechał windą i miał wiele ciekawych spotkań. W niedzielę brykał z sunią Mamy P. Iwonki.
A... i pokazał, że dogi bardzo lubią żółty ser, kradnąc go dosłownie w oka mgnieniu:evil_lol:

Świetne wieści.doczekał się normalnego,kochającego domu i ludzia

• 2 weeks later...
Posted

W drodze powrotnej byłam u Boryska. Przyjął mnie bardzo serdecznie - pozwolił usiąść na swoim ulubionym fotelu, pokazał swoje posłanko, przyniósł swoje zabawki, wycałował, wyściskał, wymemłał, posiadział mi na kolanach, jak na doga przystało. Wygląda przepięknie, sierść błyszczy, sylwetka marzenie. Warszawiak pełnym pyskiem! Tylko czasami jeszcze w oczach błyśnie obawa - czy aby to naprawdę na zawsze.
Borysku! Bez obaw! Trafiłeś do takich ludzi, którzy pokochali Ciebie zanim Cię wzięli! Którzy stworzyli Ci warunki o jakich marzyłam dla Ciebie!!!

Posted

Radość ogromna, że wreszcie jest nowy szczęśliwy ciąg dalszy dla Borysa. Cudnie wygląda.

A ja nie potrafię zmienić tytułu :( Zmieniłam i nic. Nowy tytuł widzę tylko w pierwszym poście

• 1 month later...