MARCHEWA Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ten piękny malamut trafił do schroniska około 10 dni temu.Nie zakładałam mu wątku,bo byłam pewna,że komuś uciekł i że właściciel po niego przyjdzie.Ale jak do tej pory nikt o niego nie pytał. Za kilka dni kończy kwarantannę a potem będzie wydany w pierwsze,lepsze łapy. A duże psy najczęściej trafiają na wieś na metrowy łańcuch!!! Dzisiaj go widziałam jak wył w tym swoim malutkim kojcu,widok straszny!!! Do ludzi łagodny,do psów też nie przejawia zbytniej agresji. W kojcu skacze i wyje,brak mu ruchu i człowieka. Quote
horacy dwa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Pies strasznie cierpi zamknięty w małym boksie ,ciągle stoi na dwóch łapkach ,wygląda i wyje.Potrzebuje ruchu ,którego niestety nie ma. Quote
MARCHEWA Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 A do tego ma straszne rozwolnienie w schronisku. Quote
memory Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 A może zgłosić go do: FUNDACJA ADOPCJE MALAMUTÓW W POZNANIU ul. Krotoszyńska 13 61-315 Poznań Quote
horacy dwa Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Każda szansa jest dobra tylko najpierw musimy jutro wyciągnąć dwa psy jeden do ds ,drugi do hoteliku.Wtedy więcej czasu znajdziemy dla niego i innych piesków . Quote
MARCHEWA Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Podniosę chłopaka. Wkleiłamgo na malamuty w potrzebie. Quote
MARCHEWA Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Dzisiaj jak zwykle w schronisku tylko wycie jego było słychac....... Quote
MARCHEWA Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Napisałam do Adopcje Malamutów,może ktoś wpadnie zobaczyć psiaka. Quote
masiowa Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 ciotka Dakotka sie wziela za chlopaka ;)hehe jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem to jutro chlopak wychodzi ze schronu do dt, z opcja nawet ds jesli sie zintegruje ze stadem 7 malamutow Quote
horacy dwa Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Biedak nadal w schronisku ,straszne wyje. Quote
MARCHEWA Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Malamut pojechał do Giżycka. Czy to ktoś z Fundacji Malamutów go zabrał? Quote
masiowa Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Posrednio :) ale chlopak bedzie mial fajnie i cale stadko malamutow do towarzystwa :) Quote
MARCHEWA Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 masiowa napisał(a):Posrednio :) ale chlopak bedzie mial fajnie i cale stadko malamutow do towarzystwa :) To super;) Quote
Dakotka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 pies jest pięknym dwuletnim rodowodowym AM znam hodowcę właściciel namierzony czekam na dalszy rozwój wypadków bo coś mi tu śmierdzi w tej sprawie Quote
Recommended Posts