Kasia77 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 [quote name='bela51']Dziewczyny, moze zrobcie bazarek cegiełkowy na spłate długu, albo jeszcze lepiej allegro. Ja nie potrafie, ale są osoby ktore na pewno mogłyby zrobic. Ja nie potrafie robić allegro, pomóc nie mogę, mam poważnie chorą tymczasowiczke , która zbiera na wyjazd i konsultacje u dr. Hildebranda a wątek świeci pustkami. Proszę podnieście chociaż czasem - http://www.dogomania.pl/threads/140645-%C5%BBycie-Pinesi-wisi-na-w%C5%82osku-ale-jest-szansa-pom%C3%B3%C5%BC-z-niej-skorzysta%C4%87-! Quote
Fredziu123 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Niestety jak na razie w sprawie domku cisza. Nikt się nie odezwał. Myślę , że trzeba cierpliwie czekać. Może odezwie się ten wymarzony. Póki co Emi szaleje i nie odstępuje nas na krok. Czasami zabić się można, ale co zrobić jak ona taka wdzięczna. Bardzo lubi rozrabiać z naszą Florcią, dlatego nazywamy je diabelskim duecikiem :diabloti:. Pilnują domu tak, że nasi znajomi boją się do nas wejść. Chociaż nie są grożne. Jak będzie się coś działo w sprawie ogłoszeń to zaraz dam znać Quote
Fredziu123 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 No niestety cichutko .... Na razie nie było żadnego telefonu. Sprawdzałam na alegro, było trochę wejść, ale na razie cicho. Emi z resztą towarzystwa dużo biega bo u nas pogoda nie najgorsza co mnie bardzo cieszy. Cały czas robią porządki koło domu :razz:. Quote
Kasia77 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Fredziu123 napisał(a):Nu nas pogoda nie najgorsza co mnie bardzo cieszy. a u nas wręcz przeciwnie:razz:, więc się "kisi" towarzystwo w domu. Głaski dla sierściuchów;) Quote
Kasia77 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Witaj Emilia :) wszyscy uciekli od Ciebie, ale i tak przypomne bazarek Pineski :) - http://www.dogomania.pl/threads/205331-R%C3%B3%C5%BCniaste-ubrania.Na-Pineske-z-ch%C5%82oniakiem.-Do-12go-kwietnia prosze chociaż o podrzucanie, bo tam tak tłoczno jak i na tym wątku, a Pineska w wielkiej potrzebie :( Quote
togaa Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 No tak, dziewczyny pobiegły gasic pożar gdzie indziej i o Emi zapomniały. Smutne to bardzo!:-( Quote
Kasia77 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Lenurek napisał(a):Całuski na Dobranoc dla Emi:loveu: I na dzień dobry :):) Quote
Kasia77 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 bela51 napisał(a):Dziewczyny, moze zrobcie bazarek cegiełkowy na spłate długu, albo jeszcze lepiej allegro. Znalazłam bardzo fajny bazarek z aukacjami Allegro,między innymi można zamówić aukcje cegiełkową. http://www.dogomania.pl/threads/205097-Indywidualne-aukcje-allegro-dla-psa-na-kundelkow%C4%85-skarbonk%C4%99-do-30.IV.-do-24.oo Quote
danka1234 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 ja allegra cegiełkowego wystawic nie umiem,dopiero co nauczyłam sie zwykłego bez jakiejkolwiek oprawy. Bede zamieszczac stopniowa w miare wolnych chwil ogłoszenia dla Emi aktualne linki co ma juz zrobione zamieszcze tutaj dla informacji tych którzy chcialiby sie przyłaczyc do pomocy. 1-alegratka 2-gumtre 3-kokosy 4-psy pl 5-adopcja psa 6-szerlok 7-morusek 8-do adopcji 9-nasi pupile 10-przygarnij zwierzaka Quote
Kasia77 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 danka1234 napisał(a):ja allegra cegiełkowego wystawic nie umiem,dopiero co nauczyłam sie zwykłego bez jakiejkolwiek oprawy. Bede zamieszczac stopniowa w miare wolnych chwil ogłoszenia dla Emi aktualne linki co ma juz zrobione zamieszcze tutaj dla informacji tych którzy chcialiby sie przyłaczyc do pomocy. dzięki Danusiu! mało kto umie robić allegro cegiełkowe, dlatego podałam powyżej ten link do bazarku, dziewczyny robią nie drogo naprawdę piękne aukcje i korzyść podwójna, bo przy okazji psiny wesprzeć można;) Quote
Fredziu123 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Problemy z internetem znowu dały znać o sobie dlatego nie zaglądałam. Niestety jak na razie wielka cisza. Sprawdzałam na alegro trochę wejść jest ale jak na razie żadnego telefonu. Emi czuje się dobrze i jak zwykle rozrabia. Strasznie fajna z niej sunieczka. Prawdziwy skarb. Niesamowicie wdzięczna i zawsze pierwsza nas wita. Nie ma z nią problemów. Nowy domek na pewno byłby z nią szczęśliwy.... Quote
danka1234 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 cd.ogłoszeń dla Emi; 11-e-oferty 12-kupie psa 13-psia mania 14-cafeanimal 15-przylepa pl 16-animalia Quote
togaa Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Zofija napisał(a):wpłaciłam 15zł. Buziaki dla Emisi Bardzo, bardzo dziekuje Zofijko że pamietałaś....:loveu: Emisiu ! gdzie Twój domek ? Quote
Fredziu123 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Jak na razie żadnego telefonu. Szczerze mówiąc nie jestem zaskoczona bo przy tej ilości psiaków do przygarnięcia nie powinno to dziwić. Ja dalej pytam wśród znajomych ale większość ma już swoich pupili i ciężko jest namówić na drugiego psiaka. Zresztą nic na siłę. Emunia ma się dobrze. Problemów z łapą nie ma. Jest zdrowym , radosnym psiakiem :multi: Quote
Lenurek Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Czekamy na odzew...Taka śliczna sunia na pewno znajdzie domek na stałe...:multi: Quote
Fredziu123 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Coś się ruszyło !!! Dzwoniła pani która jest zainteresowana adopcją Emi. Ma już młodą suczkę też z adopcji. Pani mieszka bardzo blisko nas. Dosłownie 5 minut drogi. To mnie bardzo cieszy bo ważne jest żebym mogła mieć kontakt z przyszłą rodziną i chociaż od czasu do czasu ją zobaczyć. Pani mieszka w domu z ogrodem, który jest ogrodzony. W sobotę jadę razem z Togą zobaczyć i prześwietlić ewentualny domek. Toga ma duże doświadczenie jeśli chodzi o adopcje więc będę się czuła pewniej. Trzymajcie kciuki żeby był to TEN domek wymarzony i żebym mogła spać spokojnie. Po sobotniej wizycie dam znać jak wygląda sytuacja Quote
ona03 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Bazarek Emi i Braci Mniejszych :) zapraszamy :) http://www.dogomania.pl/threads/206076-Srebrne-precjoza-torebka-ADAX-do-26.04.2011-godz.22.0-dla-Lolusia-i-Braci-Mniejszych Quote
Lenurek Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Supcio!!! To czekamy na wiadomości...:multi: Quote
Recommended Posts