Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bela51']Dziewczyny, moze zrobcie bazarek cegiełkowy na spłate długu, albo jeszcze lepiej allegro. Ja nie potrafie, ale są osoby ktore na pewno mogłyby zrobic.

Ja nie potrafie robić allegro, pomóc nie mogę, mam poważnie chorą tymczasowiczke , która zbiera na wyjazd i konsultacje u dr. Hildebranda
a wątek świeci pustkami. Proszę podnieście chociaż czasem -
http://www.dogomania.pl/threads/140645-%C5%BBycie-Pinesi-wisi-na-w%C5%82osku-ale-jest-szansa-pom%C3%B3%C5%BC-z-niej-skorzysta%C4%87-!

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety jak na razie w sprawie domku cisza. Nikt się nie odezwał. Myślę , że trzeba cierpliwie czekać. Może odezwie się ten wymarzony. Póki co Emi szaleje i nie odstępuje nas na krok. Czasami zabić się można, ale co zrobić jak ona taka wdzięczna. Bardzo lubi rozrabiać z naszą Florcią, dlatego nazywamy je diabelskim duecikiem :diabloti:. Pilnują domu tak, że nasi znajomi boją się do nas wejść. Chociaż nie są grożne. Jak będzie się coś działo w sprawie ogłoszeń to zaraz dam znać

Posted

No niestety cichutko .... Na razie nie było żadnego telefonu. Sprawdzałam na alegro, było trochę wejść, ale na razie cicho. Emi z resztą towarzystwa dużo biega bo u nas pogoda nie najgorsza co mnie bardzo cieszy. Cały czas robią porządki koło domu :razz:.

Posted

Fredziu123 napisał(a):
Nu nas pogoda nie najgorsza co mnie bardzo cieszy.

a u nas wręcz przeciwnie:razz:, więc się "kisi" towarzystwo w domu.

Głaski dla sierściuchów;)

Posted

danka1234 napisał(a):
ja allegra cegiełkowego wystawic nie umiem,dopiero co nauczyłam sie zwykłego bez jakiejkolwiek oprawy.
Bede zamieszczac stopniowa w miare wolnych chwil ogłoszenia dla Emi
aktualne linki co ma juz zrobione zamieszcze tutaj dla informacji tych którzy chcialiby sie przyłaczyc do pomocy.

dzięki Danusiu!

mało kto umie robić allegro cegiełkowe, dlatego podałam powyżej ten link do bazarku, dziewczyny robią nie drogo naprawdę piękne aukcje i korzyść podwójna, bo przy okazji psiny wesprzeć można;)

Posted

Problemy z internetem znowu dały znać o sobie dlatego nie zaglądałam. Niestety jak na razie wielka cisza. Sprawdzałam na alegro trochę wejść jest ale jak na razie żadnego telefonu. Emi czuje się dobrze i jak zwykle rozrabia. Strasznie fajna z niej sunieczka. Prawdziwy skarb. Niesamowicie wdzięczna i zawsze pierwsza nas wita. Nie ma z nią problemów. Nowy domek na pewno byłby z nią szczęśliwy....

Posted

Zofija napisał(a):
wpłaciłam 15zł. Buziaki dla Emisi

Bardzo, bardzo dziekuje Zofijko że pamietałaś....:loveu:

Emisiu ! gdzie Twój domek ?

Posted

Jak na razie żadnego telefonu. Szczerze mówiąc nie jestem zaskoczona bo przy tej ilości psiaków do przygarnięcia nie powinno to dziwić. Ja dalej pytam wśród znajomych ale większość ma już swoich pupili i ciężko jest namówić na drugiego psiaka. Zresztą nic na siłę. Emunia ma się dobrze. Problemów z łapą nie ma. Jest zdrowym , radosnym psiakiem :multi:

Posted

Coś się ruszyło !!! Dzwoniła pani która jest zainteresowana adopcją Emi. Ma już młodą suczkę też z adopcji. Pani mieszka bardzo blisko nas. Dosłownie 5 minut drogi. To mnie bardzo cieszy bo ważne jest żebym mogła mieć kontakt z przyszłą rodziną i chociaż od czasu do czasu ją zobaczyć. Pani mieszka w domu z ogrodem, który jest ogrodzony. W sobotę jadę razem z Togą zobaczyć i prześwietlić ewentualny domek. Toga ma duże doświadczenie jeśli chodzi o adopcje więc będę się czuła pewniej. Trzymajcie kciuki żeby był to TEN domek wymarzony i żebym mogła spać spokojnie. Po sobotniej wizycie dam znać jak wygląda sytuacja