Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fredziu123 napisał(a):
Cała banda biega po ogrodzie i rozrabia

Macie taka piękna pogodę, przynajmniej tak pokazują na mapach:), że fajniutko zwierzom na dworzu, nie to co u nas -
zimno, ponuro, słońce to tylko marzenie

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bela51 ogromne dzięki.!! Na konto Stow. wpłynęło 15 zł. Bardzo Ci dziękujemy...
Taka bieda nas dopadła że każda złotówka to wielka pomoc..

Posted

Niestety w sprawie domków cisza. Próbowałam szukać wśród swoich znajomych. Czułabym się lepiej wiedząc, że mogę ją odwiedzić od czasu do czasu... Ciężko będzie zaufać zupełnie obcej osobie. Ja na pewno ciężko przeżyję rozstanie z Emi, aż łza się w oku kręci. Chyba muszę skorzystać z waszej pomocy. Myślę o ogłoszeniach ale tylko na naszą okolicę. Emunia czuje się dobrze, przestała już kuleć. Bardzo lubi wygrzewać się na słoneczku razem z kotami. Pomaga w ogrodzie i obgryza wszystkie obcięte gałązki a potem je układa. Strasznie kochana z niej psina. Jak wracam z pracy to ona pierwsza jest przy mnie. Radości nie ma końca

Posted

Fredziu123 napisał(a):
Niestety w sprawie domków cisza. Chyba muszę skorzystać z waszej pomocy. Myślę o ogłoszeniach ale tylko na naszą okolicę.

W takim razie będziemy próbować. O tekst do ogłoszenia prosimy naszą niezawodną w tym temacie Boni-Bobo a o Allegro pokłonimy się Danusi- bardzo proszę Danusiu

Posted

[quote name='togaa']Rozliczenie Emi(Stowarzyszenia) bedzie w poscie 166 , bo nie mam pomysłu jak to inaczej zrobić? Jak uważasz Kasiu?

Myśle,że tak będzie ok :)

Posted

Ja niezależnie od ogłoszeń będę szukać dalej wśród znajomych. Na razie pomysły mi się skończyły. Może mnie cudownie olśni :roll:. Niestety jutro i pojutrze będe nieobecna za co przepraszam

Posted

Kasia77 napisał(a):
W takim razie będziemy próbować. O tekst do ogłoszenia prosimy naszą niezawodną w tym temacie Boni-Bobo a o Allegro pokłonimy się Danusi- bardzo proszę Danusiu

jak bedzie tekst to allegro zrobie.

Posted

Teksty do ogłoszeń Emi:
1 tekst:
Zgubiłam dom i szukam go teraz. Nie jestem z nikąd, na pewno gdzieś mieszkałam….
Przecież ludzie psy kochają, przecież ich nie wyrzucają….
Później zgubiłam mamę. Wędrowałyśmy ulicami miasta w mroźne lutowe dni. Uczyłam się bólu, zimna, głodu i strachu. Nie dałam rady, nie miałam siły. Zostałam sama.
Znalazł mnie ktoś – ogrzał, przytulił dał jeść. To mój DOM TYMCZASOWY. Byłam bardzo chora, ale wygrałam walkę o życie.
Teraz jestem zdrową sześciomiesięczną sunią. Mam piękną jasną sierść i będę średniego wzrostu. Umiem zachowywać się w domu, uwielbiam zabawy i spacery. Muszę znaleźć tylko dom i swoją rodzinę.
Może TY jesteś moją nadzieją i dobrym jutrem?
Emi psie dziecko

2 tekst:
W mroźne lutowe dni błąkała się po ulicach miasta z dwojgiem szczeniąt. Głodna, przerażona, przemarznięta, bała się ludzi. Psia matka.
Jedno ze szczeniąt słabło, zatrzymywało się, w końcu straciło matkę z oczu. Miało dużo szczęścia, bo zauważyli malucha ludzie o wrażliwych sercach.
Tak sześciomiesięczna Emi rozpoczęła drogę do nowego życia. Najpierw jednak było leczenie i walka z ciężką chorobą – parwowirozą. Udało się. Teraz w Domu Tymczasowym czeka na swoją rodzinę, ludzi którzy ją pokochają i zabiorą do domu.
Emi będzie sunią średniej wielkości. Ma przepiękną jasną sierść. W jej oczkach już grają iskierki nadziei i radości.
Czy możesz dać Emi dom? Ważne, żeby to był dom na zawsze i bezpieczny.
Dom = cały świat

Posted

danka1234 napisał(a):
jak bedzie tekst to allegro zrobie.

Fredziowi zależy żeby dom znalazł się blisko, dlatego poprosimy o Allegro tylko na region śląski, bo tak chyba można?

tel. kontaktowy w sprawie adopcji: 664428074

Nie wiem tylko czy ma być zwykłe czy wyróżnione...

B-B dziękuje za super teksty;)

Posted

Boni bardzo dziękuję za ciepłe i chwytające za serce słowa. Tak pięknie to ujęłaś, że aż się poryczałam. Mam nadzieję, że Emunia znajdzie ten najkochańszy i najlepszy pod słońcem domek. Należy się jej to bo jej życie musiało być ciężkie. U nas jest szczęśliwa i chciałabym żeby to się nie zmieniło. Walkę o życie wygrała, czy wygra walkę o nowy domek ?

Posted

Dziewczyny Kochane, nie zostawiajcie mnie z długiem Emi ....

Zdjęłam ten cieżar z Fredziu, ale widzę że zostałam z problemem sama...:-(