Kasia77 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Fredziu123 napisał(a):Cała banda biega po ogrodzie i rozrabia Macie taka piękna pogodę, przynajmniej tak pokazują na mapach:), że fajniutko zwierzom na dworzu, nie to co u nas - zimno, ponuro, słońce to tylko marzenie Quote
togaa Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 bela51 ogromne dzięki.!! Na konto Stow. wpłynęło 15 zł. Bardzo Ci dziękujemy... Taka bieda nas dopadła że każda złotówka to wielka pomoc.. Quote
togaa Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Rozliczenie Emi(Stowarzyszenia) bedzie w poscie 166 , bo nie mam pomysłu jak to inaczej zrobić? Jak uważasz Kasiu? Quote
bela51 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Kochani , wesprzyjcie Stowarzyszenie w potrzebie. Ktos musi uregulowac dług z lecznicy. Quote
Fredziu123 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Niestety w sprawie domków cisza. Próbowałam szukać wśród swoich znajomych. Czułabym się lepiej wiedząc, że mogę ją odwiedzić od czasu do czasu... Ciężko będzie zaufać zupełnie obcej osobie. Ja na pewno ciężko przeżyję rozstanie z Emi, aż łza się w oku kręci. Chyba muszę skorzystać z waszej pomocy. Myślę o ogłoszeniach ale tylko na naszą okolicę. Emunia czuje się dobrze, przestała już kuleć. Bardzo lubi wygrzewać się na słoneczku razem z kotami. Pomaga w ogrodzie i obgryza wszystkie obcięte gałązki a potem je układa. Strasznie kochana z niej psina. Jak wracam z pracy to ona pierwsza jest przy mnie. Radości nie ma końca Quote
togaa Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Zofija, bardzo Ci jestem wdzieczna ! Ja juz nie wiem gdzie mam prosić, jak mam prosić o wsparcie... Strasznie jestem zdenerwowana, bo dzisiaj operacja usuniecia guza pod ogonem u naszego podopiecznego;Też nie wiem jak to zapłacimy,tyle że ta lecznica poczeka... http://www.dogomania.pl/threads/204945-Mieszkaliśmy-w-łazience...-guz-w-wielkości-pięści-pomocy!!! Quote
Kasia77 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Fredziu123 napisał(a):Niestety w sprawie domków cisza. Chyba muszę skorzystać z waszej pomocy. Myślę o ogłoszeniach ale tylko na naszą okolicę. W takim razie będziemy próbować. O tekst do ogłoszenia prosimy naszą niezawodną w tym temacie Boni-Bobo a o Allegro pokłonimy się Danusi- bardzo proszę Danusiu Quote
Kasia77 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 [quote name='togaa']Rozliczenie Emi(Stowarzyszenia) bedzie w poscie 166 , bo nie mam pomysłu jak to inaczej zrobić? Jak uważasz Kasiu? Myśle,że tak będzie ok :) Quote
Fredziu123 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Ja niezależnie od ogłoszeń będę szukać dalej wśród znajomych. Na razie pomysły mi się skończyły. Może mnie cudownie olśni :roll:. Niestety jutro i pojutrze będe nieobecna za co przepraszam Quote
togaa Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Należy sie Małej najlepszy pod słońcem domek !!! To cud że żyje !! Quote
danka1234 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Kasia77 napisał(a):W takim razie będziemy próbować. O tekst do ogłoszenia prosimy naszą niezawodną w tym temacie Boni-Bobo a o Allegro pokłonimy się Danusi- bardzo proszę Danusiu jak bedzie tekst to allegro zrobie. Quote
Boni-Bobo Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Teksty do ogłoszeń Emi: 1 tekst: Zgubiłam dom i szukam go teraz. Nie jestem z nikąd, na pewno gdzieś mieszkałam…. Przecież ludzie psy kochają, przecież ich nie wyrzucają…. Później zgubiłam mamę. Wędrowałyśmy ulicami miasta w mroźne lutowe dni. Uczyłam się bólu, zimna, głodu i strachu. Nie dałam rady, nie miałam siły. Zostałam sama. Znalazł mnie ktoś – ogrzał, przytulił dał jeść. To mój DOM TYMCZASOWY. Byłam bardzo chora, ale wygrałam walkę o życie. Teraz jestem zdrową sześciomiesięczną sunią. Mam piękną jasną sierść i będę średniego wzrostu. Umiem zachowywać się w domu, uwielbiam zabawy i spacery. Muszę znaleźć tylko dom i swoją rodzinę. Może TY jesteś moją nadzieją i dobrym jutrem? Emi psie dziecko 2 tekst: W mroźne lutowe dni błąkała się po ulicach miasta z dwojgiem szczeniąt. Głodna, przerażona, przemarznięta, bała się ludzi. Psia matka. Jedno ze szczeniąt słabło, zatrzymywało się, w końcu straciło matkę z oczu. Miało dużo szczęścia, bo zauważyli malucha ludzie o wrażliwych sercach. Tak sześciomiesięczna Emi rozpoczęła drogę do nowego życia. Najpierw jednak było leczenie i walka z ciężką chorobą – parwowirozą. Udało się. Teraz w Domu Tymczasowym czeka na swoją rodzinę, ludzi którzy ją pokochają i zabiorą do domu. Emi będzie sunią średniej wielkości. Ma przepiękną jasną sierść. W jej oczkach już grają iskierki nadziei i radości. Czy możesz dać Emi dom? Ważne, żeby to był dom na zawsze i bezpieczny. Dom = cały świat Quote
Kasia77 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 danka1234 napisał(a):jak bedzie tekst to allegro zrobie. Fredziowi zależy żeby dom znalazł się blisko, dlatego poprosimy o Allegro tylko na region śląski, bo tak chyba można? tel. kontaktowy w sprawie adopcji: 664428074 Nie wiem tylko czy ma być zwykłe czy wyróżnione... B-B dziękuje za super teksty;) Quote
Kasia77 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Cześć mała :) Pozwole sobie zaprosić na bazarek Pineski która zbiera na leczenie i podróż do Wrocławia - do dr. Hildebranda :sad: http://www.dogomania.pl/threads/205331-R%C3%B3%C5%BCniaste-ubrania.Na-Pineske-z-ch%C5%82oniakiem.-Do-12go-kwietnia Quote
danka1234 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 widze ze jest juz tekst,do wieczora postaram sie by allegro było. Quote
danka1234 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 allegro dla Emi; http://allegro.pl/show_item.php?item=1544582785 Quote
Kasia77 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 [quote name='danka1234']allegro dla Emi; http://allegro.pl/show_item.php?item=1544582785 Dziękujemy Danusiu :) Fredziu, trzymamy kciuki za super domek , tuż od nosem ;) Quote
Fredziu123 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Boni bardzo dziękuję za ciepłe i chwytające za serce słowa. Tak pięknie to ujęłaś, że aż się poryczałam. Mam nadzieję, że Emunia znajdzie ten najkochańszy i najlepszy pod słońcem domek. Należy się jej to bo jej życie musiało być ciężkie. U nas jest szczęśliwa i chciałabym żeby to się nie zmieniło. Walkę o życie wygrała, czy wygra walkę o nowy domek ? Quote
togaa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dziewczyny Kochane, nie zostawiajcie mnie z długiem Emi .... Zdjęłam ten cieżar z Fredziu, ale widzę że zostałam z problemem sama...:-( Quote
Lenurek Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Kto może wspomóc...bardzo prosimy... Togaa nie jesteś sama...:loveu: Emi całuski dla Ciebie pięknoto:loveu: Quote
bela51 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Dziewczyny, moze zrobcie bazarek cegiełkowy na spłate długu, albo jeszcze lepiej allegro. Ja nie potrafie, ale są osoby ktore na pewno mogłyby zrobic. Quote
Recommended Posts