Fredziu123 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Rzeczywiście koszty leczenia Emi bardzo wzrosły. Myśle, że jest to kwota około 900 zł. Trzeba jej końcem miesiąca zrobić komplet szczepień no i oczywiście w swoim czasie sterylizacje. Wiec to nie koniec wydatków. Moja Florcia też musi być ponownie szczepiona. Wiec znowu w krótkim czasie spore wydatki. Ponieważ moja sytuacja finansowa jest nie najlepsza i z pracą niepewnie bo szykują sie zmiany zwróciłam sie o pomoc do Stowarzyszenia Braci Mniejszych. Oni zaglądali na ten wątek wiec postanowiłam zapytać o dalsze finansowanie Emi. W kasie co prawda mają pusto ale nie odmówili mi pomocy. W końcu moge spać choć troche spokojniej. Oczywiście Emi zostaje u nas do czasu aż nie znajdziemy jej kochającego, mądrego , odpowiedzialnego domku takiego jak nasz. Pisze to ze łzami w oczach bo rozstanie bedzie na pewno bardzo cieżkie. Póki co dziewczyna bedzie zdrowiała u nas. Ja dalej bede wszystko pilotowała i podejmowała decyzje odnośnie nowego domku. Bardzo wszystkim dziekuje i prosze o zaglądanie na wątek. Bede sie bardzo cieszyć jeśli zechcecie odwiedzać Emi. Quote
lika1771 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Fredziu super z Ciebie cioteczka trzymam kciuki za sunieczke Quote
Kasia77 Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Fredziu123 napisał(a): Oczywiście Emi zostaje u nas do czasu aż nie znajdziemy jej kochającego, mądrego , odpowiedzialnego domku takiego jak nasz. Ja dalej bede wszystko pilotowała i podejmowała decyzje odnośnie nowego domku. Bardzo wszystkim dziekuje i prosze o zaglądanie na wątek. Bede sie bardzo cieszyć jeśli zechcecie odwiedzać Emi. A czy sunia ma już jakieś ogłoszenia?, domek się juz szuka ? Quote
Zofija Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [FONT=Arial]TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!1TEN PIES NAWET NIE STOI!!!!! NIE MA SIŁY!!!!!!![/FONT] [FONT=Arial]ZAJRZYJCIE NA WĄTEK I POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT] [FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/threads/2042...4#post16514094[/FONT] Quote
togaa Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ponieważ moja sytuacja finansowa jest nie najlepsza i z pracą niepewnie bo szykują sie zmiany zwróciłam sie o pomoc do Stowarzyszenia Braci Mniejszych Fredziu! no jak moglibysmy Cie zostawic bez pomocy ? Narazie i tak tylko 'dobrym słowem" Cię wspieramy... Martwi mnie że mimo ofiarności dogo, Fredziu nie odzyskała jeszcze wpakowanych w Emi pieniędzy. Kto jeszcze wspomoże Fredziu.? Pomózcie kochani !!! Dziewczyna zapożyczyła sie na leczenie Emi. Nie można jej zostawic samej z problemem... Quote
lika1771 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Witaj sunieczko,przykro mi ze nie moge pomoc finansowo,ale trzymam kciuki Quote
togaa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Zamówione jest jedzonko dla malutkiej. Strasznie sie guzdrzą z wysyłką. Juz nie bede w zooplus zamawiała. Quote
Kasia77 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 togaa napisał(a): Martwi mnie że mimo ofiarności dogo, Fredziu nie odzyskała jeszcze wpakowanych w Emi pieniędzy. z mojego bazarku który nie jest jeszcze do końca rozliczony, więc i pieniądze nie przekazane Fredziowi,będzie 100zł, z bazarku Danki1234 grubo ponad 100zł, łącznie z wpłaconymi do tej pory grosikami powinna zebrać się cała kwota, która Fredziu podała w rozliczeniu Quote
danka1234 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 z mojego bazarku dla Emi bedzie 200zł ale chyba na tym ostanie bo kupujących już brak a i bazarek dzisiaj sie konczy. Quote
Kasia77 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 danka1234 napisał(a):z mojego bazarku dla Emi bedzie 200zł ale chyba na tym ostanie bo kupujących już brak a i bazarek dzisiaj sie konczy. nieźle Danusiu poszły autka:):) ładna suma sie zebrała dla piesiów:) Quote
ihabe Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Kasia77 napisał(a):nieźle Danusiu poszły autka:):) ładna suma sie zebrała dla piesiów:) mój maluch juz czeka na swoje autka z utęsknieniem:-) Quote
Fredziu123 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Kochani nie spodziewałam sie takiej fajnej reakcji z waszej strony. Szczerze to myślałam, że wylejecie na mnie wiadro pomyj. I jeszcze to że zostałam cioteczką to już super !!!!!! Decyzja była cieżka bo trudno jest prosić o pomoc. Widze na dogo ile psinek potrzebuje pomocy. To wszystko jest trudne do ogarniecia i aż serce sie kraje, że nie można pomóc wszystkim. Tym bardziej doceniam waszą pomoc. Emunia czuje sie bardzo dobrze i dzisiaj ucieszył ją widok śniegu. Dziewczyna szalała z radości. Z łapką coraz lepiej chociaż są momenty , że utyka. Trzeba jeszcze poczekać troche a na pewno bedzie lepiej. Jeśli chodzi o nowy domek to " zmiekczam" moją siostre. U niej miałaby super no i ja spałabym spokojnie. Nie wiem co z tego wyjdzie. Trzymajcie kciuki !!!!! Quote
Kasia77 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Fredziu123 napisał(a): Jeśli chodzi o nowy domek to " zmiekczam" moją siostre. U niej miałaby super no i ja spałabym spokojnie. Nie wiem co z tego wyjdzie. Trzymajcie kciuki !!!!! Ojej! Mariolu :) , trzymam w takim razie z całych sił;) Quote
Kasia77 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 togaa napisał(a):Zamówione jest jedzonko dla malutkiej. Strasznie sie guzdrzą z wysyłką. Juz nie bede w zooplus zamawiała. Najtaniej i najszybciej przychodzi z Krakvetu i Telekarmy - to tak z mojego doświadczenia :) Quote
togaa Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 No własnie, mam tam konta ale w zoo.. była jakas promocja i skusiła nas cena... .I mamy za swoje, bo nasze szczeniule tez głodne. Quote
Kasia77 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Z mojego bazarku uzbierało się 115zł ,co prawda ciągle jeszcze nie dostałam jednej/ostatniej wpłaty, ale jestem pewna ze niedługo dojdzie, więc już dziś przelałam całą kwote na konto podane przez Fredzia Quote
Fredziu123 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 U nas były niestety duże opady śniegu i dogo chodzi jak ruski czołg. Napisze tylko, że Emi czuje sie już bardzo dobrze. Zresztą nasza Florcia też. Obie dziewczyny bardzo sie lubią i rozrabiają tak że momentami wszystko fruwa. Na razie gotuje w dwóch kociołkach dla rodziny i sierściuchów. Czasami jest zabawnie bo pytają co mogą zjeść :lol: W najbliższym czasie postaram sie zrobić rozliczenie Quote
danka1234 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ja poprosze o konto bo moge juz przelac bazarkowe dochody. Dobrze ze to wszystko tak szczesliwie dla piesiów sie skonczyło Quote
Kasia77 Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Bezul, a może pokażesz nam się trochę, najchętniej zobaczyłabym Cię razem z Florą, bo nie widziałam jeszcze nowej panny Fredzia( znaczy jamnika Fredzia:loveu:) Quote
Boni-Bobo Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Małe pytanie: co na to "zmiękczanie" siostra? Podjęła decyzję? Jeżeli Emi będzie szukała domku ,napiszę dla niej tekst.Przydałoby się tylko kilka informacji na temat jej zachowania. Tak naprawdę zrobiłaś Fredziu fajną robotę :lol::lol:, nie wiem tylko czy wiesz, że dogomania jest zaraźliwa:cool3::cool3: Quote
Recommended Posts