Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fredziu123 napisał(a):
Teraz super wiesci bo Emi-Emilka (tak ja zaczeto nazywac w klinice i super reaguje wiec moze niech tak zostanie)jest w duzo lepszej formie..

Imię nie ma tu-na wątku właściwie większego znaczenia, przy szukaniu domu-w ogłoszeniach użyjemy tego właściwego, a na potrzeby samego wątku niech już może zostanie jak jest :)

Posted

Dzwoniłam dzisiaj wieczorem do lecznicy i niestety Emi ma biegunkę. Dalej jest pod kroplówką i dostaje lekarstwa. Tyle ze jest weselsza i w koncu zaczeła sie ruszac. Niestety w piątek nie bede mogła jej zabrac. Przez to koszty leczenia ciągle rosną. Dziękuje Boni za deklarację pomocy. Kasi za bazarek. Liczy się każdy grosz. Niestety zapomniałam małej zrobić zdjęcia. To z nadmiaru emocji. Jutro postaram się je wkleić. Mam nadzieję że mała nie podda się i wygra. Jest bardzo kochana i te jej smutne oczy.....Jutro po południu znowu ją odwiedzimy z nadzieją że bedzie już lepiej. Martwi mnie też to że tak mało ludzi zagląda na wątek a podobno na dogomaniaków z Bielska można liczyć......

Posted

olga7 napisał(a):
Zglaszam się na zaproszenie Kasi77. Zaglądalam na wątek Bezy już wczoraj.

Dzięki Olga :):):)

Dziękuje wszystkim którzy zerknęli do Bezy:loveu:

Posted

Wielkie dzieki Boni:lol:.Emi na szczescie dzielnie sie trzyma.Dzisiaj nastapila znaczna poprawa bo psinka miala taki apetyt,ze nie mozna jej bylo oderwac od michy:multi:.Byla nawet na krotkim spacerku i nie chciala wracac z powrotem.Wet.powiedzial,ze jesli jutro bedzie bez zmian to bedzie ja mozna zabrac.W przyszlym tygodniu w srode lub w czwartek pojedzie do lecznicy po jeszcze jedna dawke lekarstwa.Ciesze sie bardzo ze w koncu bedzie w domu,ale ciezko bedzie z izolacja moich psow.Pani Ola niestety nie moze jej zabrac nawet na pare dni.Ciesze sie bardzo,ze coraz wiecej osob zaglada na watek bo w koncu cos sie ruszylo.Dziekuje bardzo Kasi za bazarek.Mam problem z wklejeniem zdjeć.Zrobi to Kasia :oops:

Posted

Fredziu123 napisał(a):
Dziekuje bardzo Kasi za bazarek.Mam problem z wklejeniem zdjeć.Zrobi to Kasia :oops:

Nie ma za co ;)
Zdjęcia będe próbowała wkleić- chyba coś szwankuje na fotosiku, bo za chiny nie chcą się wgrywać:mad:

Posted

KaL napisał(a):
Jutro będe w Wapienicy i sprobuje się rozejrzec za suką z młodym. Ale nie obiecuję za wiele. Trzymam kciuki za Emi!@

Może akurat....
A swoja drogą, to miała ta mała ogromne szczęście,można sobie wyobrazić jak potoczyły się losy drugiego szczeniora......

Posted

[quote name='Boni-Bobo']W górę Beza , może zajrzą i pomogą dogomaniackie dziewczyny ?

Oj w góre, w góre:cool3: POMOC POTRZEBNA:placz:

Parwowirozą zaraził sie od Bezy pies Fredzia123, sunia Flora :-(:-(

W tej sytuacji Fredziu nie może zabrać z kliniki Bezy, która miała byc tam maksymalnie do dziś, sytuacja jest w tej chwili podbramkowa, nie ma gdzie zabrac małej a rachunek po każdej kolejnej dobie w lecznicy wzrasta w koszmarnym tempie, KTO POMOŻE , KTO MA JAKIŚ POMYSŁ??????

Posted

feliksik napisał(a):
jestem z zaproszenia na PW, ale zabrać jej nie mogę - mam swoją gromadkę

Dzięki za odwiedziny, mała będzie wdzięczna za wszystko, za podrzucanie również:)

Posted

kaja555 napisał(a):
nie mam pojęcia, potrzbea DT bez psów, hoteliki odpadają :(

tyle psów sie na dogomanii przewija z parwowirozą czy innymi zaraztwami,gdzie one sie podziewają?, żadne hoteliki nie przyjmują?

Chociaż ciężko mówic tu o jakimkolwiek hoteliku, bo rachunek w klinice duży , Fredziu nie ma za co zapłacić a tu trzeba leczyc kolejnego/własnego psa :(

Posted

bela51 napisał(a):
Jestem na zaproszenie, ale nie moge ofiarowac Bezie dt. Mam suke ONke ktora nie toleruje innych psow, a wlasciwie suczek. Moze w inny sposob jakos pomoge?

Dziękuje, każda podpowiedź/pomysł co zrobić z małą będzie bezcenna . Nie wiem już co pisać... porozsyłałam troszkę Beze, nie wiem...
Idę na razie ogarnąć swoją ósemkę:sad:

Posted

Jestem i ja, rejon Bielska i Żywca jest mi niezmiernie drogi mojemu sercu, to własnie tam najspanialsze serca na świecie, psie anioły pomagaja jak moga. Zaraz ich tutaj zaproszę:-)

Posted

ihabe napisał(a):
Jestem i ja, rejon Bielska i Żywca jest mi niezmiernie drogi mojemu sercu, to własnie tam najspanialsze serca na świecie, psie anioły pomagaja jak moga. Zaraz ich tutaj zaproszę:-)

Zajrzyjcie dziewczyny na ostrzezenie z mojego podpisu. To własnie rejon Bielska:-(