Kasia77 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 [quote name='Kasia77'] A Ja idę wytworzyć jakiś bazarek- cudów nie będzie, ale może jakikolwiek grosz się zbierze dla Bezy/Emilii No i wytworzyłam :) http://www.dogomania.pl/threads/203354-Na-leczenie-Bezy-Do-07.03-Zapraszamy?p=16416735#post16416735 Quote
Kasia77 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Fredziu123 napisał(a):Teraz super wiesci bo Emi-Emilka (tak ja zaczeto nazywac w klinice i super reaguje wiec moze niech tak zostanie)jest w duzo lepszej formie.. Imię nie ma tu-na wątku właściwie większego znaczenia, przy szukaniu domu-w ogłoszeniach użyjemy tego właściwego, a na potrzeby samego wątku niech już może zostanie jak jest :) Quote
Fredziu123 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Dzwoniłam dzisiaj wieczorem do lecznicy i niestety Emi ma biegunkę. Dalej jest pod kroplówką i dostaje lekarstwa. Tyle ze jest weselsza i w koncu zaczeła sie ruszac. Niestety w piątek nie bede mogła jej zabrac. Przez to koszty leczenia ciągle rosną. Dziękuje Boni za deklarację pomocy. Kasi za bazarek. Liczy się każdy grosz. Niestety zapomniałam małej zrobić zdjęcia. To z nadmiaru emocji. Jutro postaram się je wkleić. Mam nadzieję że mała nie podda się i wygra. Jest bardzo kochana i te jej smutne oczy.....Jutro po południu znowu ją odwiedzimy z nadzieją że bedzie już lepiej. Martwi mnie też to że tak mało ludzi zagląda na wątek a podobno na dogomaniaków z Bielska można liczyć...... Quote
Olga7 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Zglaszam się na zaproszenie Kasi77. Zaglądalam na wątek Bezy już wczoraj. Quote
kaja555 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Budrysek jest z Bielska, chociaż sama ma masę na głowie Quote
Kasia77 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 olga7 napisał(a):Zglaszam się na zaproszenie Kasi77. Zaglądalam na wątek Bezy już wczoraj. Dzięki Olga :):):) Dziękuje wszystkim którzy zerknęli do Bezy:loveu: Quote
gryf80 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 mam nadzieję,że bedzie dobrze,skoro już tyle"wytrzymała". Quote
Boni-Bobo Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Przelew zrobiłam .Zdrowiej Bezo-Emi szybko . Quote
KaL Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Jutro będe w Wapienicy i sprobuje się rozejrzec za suką z młodym. Ale nie obiecuję za wiele. Trzymam kciuki za Emi!@ Quote
Fredziu123 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Wielkie dzieki Boni:lol:.Emi na szczescie dzielnie sie trzyma.Dzisiaj nastapila znaczna poprawa bo psinka miala taki apetyt,ze nie mozna jej bylo oderwac od michy:multi:.Byla nawet na krotkim spacerku i nie chciala wracac z powrotem.Wet.powiedzial,ze jesli jutro bedzie bez zmian to bedzie ja mozna zabrac.W przyszlym tygodniu w srode lub w czwartek pojedzie do lecznicy po jeszcze jedna dawke lekarstwa.Ciesze sie bardzo ze w koncu bedzie w domu,ale ciezko bedzie z izolacja moich psow.Pani Ola niestety nie moze jej zabrac nawet na pare dni.Ciesze sie bardzo,ze coraz wiecej osob zaglada na watek bo w koncu cos sie ruszylo.Dziekuje bardzo Kasi za bazarek.Mam problem z wklejeniem zdjeć.Zrobi to Kasia :oops: Quote
Kasia77 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Fredziu123 napisał(a):Dziekuje bardzo Kasi za bazarek.Mam problem z wklejeniem zdjeć.Zrobi to Kasia :oops: Nie ma za co ;) Zdjęcia będe próbowała wkleić- chyba coś szwankuje na fotosiku, bo za chiny nie chcą się wgrywać:mad: Quote
Kasia77 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 KaL napisał(a):Jutro będe w Wapienicy i sprobuje się rozejrzec za suką z młodym. Ale nie obiecuję za wiele. Trzymam kciuki za Emi!@ Może akurat.... A swoja drogą, to miała ta mała ogromne szczęście,można sobie wyobrazić jak potoczyły się losy drugiego szczeniora...... Quote
Boni-Bobo Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 W górę Beza , może zajrzą i pomogą dogomaniackie dziewczyny ? Quote
Kasia77 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 [quote name='Boni-Bobo']W górę Beza , może zajrzą i pomogą dogomaniackie dziewczyny ? Oj w góre, w góre:cool3: POMOC POTRZEBNA:placz: Parwowirozą zaraził sie od Bezy pies Fredzia123, sunia Flora :-(:-( W tej sytuacji Fredziu nie może zabrać z kliniki Bezy, która miała byc tam maksymalnie do dziś, sytuacja jest w tej chwili podbramkowa, nie ma gdzie zabrac małej a rachunek po każdej kolejnej dobie w lecznicy wzrasta w koszmarnym tempie, KTO POMOŻE , KTO MA JAKIŚ POMYSŁ?????? Quote
kaja555 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 nie mam pojęcia, potrzbea DT bez psów, hoteliki odpadają :( Quote
feliksik Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 jestem z zaproszenia na PW, ale zabrać jej nie mogę - mam swoją gromadkę Quote
Kasia77 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 feliksik napisał(a):jestem z zaproszenia na PW, ale zabrać jej nie mogę - mam swoją gromadkę Dzięki za odwiedziny, mała będzie wdzięczna za wszystko, za podrzucanie również:) Quote
Kasia77 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 kaja555 napisał(a):nie mam pojęcia, potrzbea DT bez psów, hoteliki odpadają :( tyle psów sie na dogomanii przewija z parwowirozą czy innymi zaraztwami,gdzie one sie podziewają?, żadne hoteliki nie przyjmują? Chociaż ciężko mówic tu o jakimkolwiek hoteliku, bo rachunek w klinice duży , Fredziu nie ma za co zapłacić a tu trzeba leczyc kolejnego/własnego psa :( Quote
bela51 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Jestem na zaproszenie, ale nie moge ofiarowac Bezie dt. Mam suke ONke ktora nie toleruje innych psow, a wlasciwie suczek. Moze w inny sposob jakos pomoge? Quote
Kasia77 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 bela51 napisał(a):Jestem na zaproszenie, ale nie moge ofiarowac Bezie dt. Mam suke ONke ktora nie toleruje innych psow, a wlasciwie suczek. Moze w inny sposob jakos pomoge? Dziękuje, każda podpowiedź/pomysł co zrobić z małą będzie bezcenna . Nie wiem już co pisać... porozsyłałam troszkę Beze, nie wiem... Idę na razie ogarnąć swoją ósemkę:sad: Quote
ihabe Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Jestem i ja, rejon Bielska i Żywca jest mi niezmiernie drogi mojemu sercu, to własnie tam najspanialsze serca na świecie, psie anioły pomagaja jak moga. Zaraz ich tutaj zaproszę:-) Quote
bela51 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 ihabe napisał(a):Jestem i ja, rejon Bielska i Żywca jest mi niezmiernie drogi mojemu sercu, to własnie tam najspanialsze serca na świecie, psie anioły pomagaja jak moga. Zaraz ich tutaj zaproszę:-) Zajrzyjcie dziewczyny na ostrzezenie z mojego podpisu. To własnie rejon Bielska:-( Quote
Recommended Posts