Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

togaa napisał(a):
Oooo...czyżby wakacje w Beskidach ?

tak nie do końca :) , trzeba dzieciom zorganizować jakoś wakacje, więc troszkę tu troszkę tam :) ,
ale między innymi chcemy "zahaczyć' o Bielsko (bo jak by można było nie odwiedzić Fredzia! :) ), tylko nic znaleźć nie moge żeby było ładnie i cena zdrowa
moze cos podpowiecie ? najlepiej jakiś domek , dla 4 osób na dwie trzy noce

Posted

[quote name='Kasia77']tak nie do końca :) , trzeba dzieciom zorganizować jakoś wakacje, więc troszkę tu troszkę tam :) ,
ale między innymi chcemy "zahaczyć' o Bielsko (bo jak by można było nie odwiedzić Fredzia! :) ), tylko nic znaleźć nie moge żeby było ładnie i cena zdrowa
moze cos podpowiecie ? najlepiej jakiś domek , dla 4 osób na dwie trzy noce

toż to togaa zaraz ci ofertami posypie:cool3: jako mieszkaniec:eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Mam nadzieję, że Kasia będzie mogła poznać Emi osobiście jak będzie w Beskidach. Ja po ostatnim nalocie rodziny też chyba wyjadę chociaż na parę dni. U Emi niestety po staremu, nic się nie dzieje. Sezon wakacyjny więc mało kto myśli o przygarnięciu psiaka.

• 2 weeks later...
Posted

Emi jest u nas dosyć długo. Bardzo się do nas przywiązała i my do niej też. Dlatego cała rodzina postanowiła, że Emcia zostaje u nas !!!!! Teraz nie potrafiłabym oddać jej rodzinie, której nie znam, a szanse że znajdzie się ktoś z moich znajomych są żadne. Tak więc Emi ma dom u nas. Na szczęście zgadza się z naszymi psiakami, które też ją bardzo lubią. Cieszę się, że cała moja rodzinka była zgodna więc łatwiej było podjąć taką decyzję.
Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim, którzy w jakikolwiek sposób mi pomogli. Nie będę wymieniać bo mogę kogoś pominąć. Wasza pomoc była nieoceniona i byliście dla mnie dużym wsparciem w bardzo trudnych momentach. Jeszcze raz wielkie dzięki !!!!! :loveu:

Posted

Fredziu123 napisał(a):
Emi jest u nas dosyć długo. Bardzo się do nas przywiązała i my do niej też. Dlatego cała rodzina postanowiła, że Emcia zostaje u nas !!!!! Teraz nie potrafiłabym oddać jej rodzinie, której nie znam, a szanse że znajdzie się ktoś z moich znajomych są żadne. Tak więc Emi ma dom u nas. Na szczęście zgadza się z naszymi psiakami, które też ją bardzo lubią. Cieszę się, że cała moja rodzinka była zgodna więc łatwiej było podjąć taką decyzję.

Fredziu super wiesci bardzo sie ciesze:multi:

Posted

Też się cieszę, że Emi została z nami. Wiem, że nie będzie lekko bo gromadka spora - 3 psiaki , 2 koty a trójkę dzieci pominę milczeniem :lol:. Jednak mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze i większych problemów nie będzie. Wszystkie psiaki zdrowe i szczęśliwe i tak trzymać !!!!

Posted

zapraszam cioteczki z okolic:

SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA STOISKO NASZEGO STOWARZYSZENIA

PODCZAS OBCHODÓW TYGODNIA KULTURY BESKIDZKIEJ W ŻYWCU

W DNIACH 30-31 lipca 2011 oraz 6-7 sierpnia 2011

na którym znajdą się:

-materiały promocyjne Stowarzyszenia

-Kącik adopcyjny

- prowadzenie zbiorki publicznej na rzecz bezdomnych i pokrzywdzonych przez człowieka zwierząt.

Posted

Od kiedy zdecydowaliśmy, że Emilka zostaje u nas w kocu śpię spokojnie. Ona chyba wie, że zostaje u nas na zawsze. Chodzi za mną krok w krok i całusom nie ma końca. Jeszcze trochę i nie będę musiała się myć

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Fredziu123 napisał(a):
Dzięki za pozdrowionka i postaram się wkleić parę fotek całej gromadki

czekamy na fotki, przyda sie cos miłego dla oczu, bo u Nas niestety same choroby. Niki nie żyje, umarła niedługo po Zorze, z Maksiem jest fatalnie,ma liczne przeżuty i to w miejscu najgorszym z mozliwych, jego życie liczymy juz w tygodniach i to niewielu , Pineska choruje non stop,jak nie amputacje , to wszystko inne, Dorota sie rozchorowała mocno- wątroba i trzustka,
Misia po operacji usunięcia guza - rak bardzo złośliwy
Więcej czasu siedze u weterynarza niż w domu i jeszcze " na szczęście" przytrafiło mi sie to: http://www.dogomania.pl/threads/214093-M%C5%82ody-przyjacielski-szuka-domu-pilne!!!!