Kasia77 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Danusiu, dzięki za wszystko!!!! Zdjęcie małej zaraz wkleje na pierwszą:) Zofija, numer konta poda Fredziu , serdeczne dzięki za wsparcie małej :) Będzie z niej duuuży pies, tez tak myslę, same łapiska ma solidne:), a teraz to zaledwie 12to kilogramowa pchła;) Quote
Zofija Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Kasia77 napisał(a):Danusiu, dzięki za wszystko!!!! Zdjęcie małej zaraz wkleje na pierwszą:) Zofija, numer konta oda Fredziu , serdeczne dzięki za wsparcie małej :) Będzie z niej duuuży pies, tez tak myslę, same łapiska ma solidne:), a teraz to zaledwie 12to kilogramowa pchła;) w TAKIM RAZIE CZEKAM NA PW:) MAŁA JEST PRZECUDNA-DO ZJEDZENIA:) Quote
Zofija Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 jak pies jest tak piękna, ze mowe mi odbiera to mówię do zjedzenia-koniec i kropka. Beza to mój typ Quote
ewa36 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 No ja się przypomnę z numerem konta Fredziu bo dotarło do mnie 18 cyfr :) a powinno być 26 :) Quote
togaa Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 We wtorek bedę miała okazję poznać małą szcześciarę w lecznicy... Fredziu! jestes wyjatkową osobą ! Quote
Fredziu123 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Dopiero teraz znalazłam chwilke.Emi czuje sie bardzo dobrze.Ma niesamowity apetyt i ciągle jest głodna.Chyba nadrabia zaległości.Jest bardzo radosna ufna lubi sie bawić nawet z kotami.Nie odstepuje mnie na krok i ciągle przynosi mi buty ale nie gryzie.Nie ma z nią żadnych problemów.Jest bardzo czysta i nie trzeba po niej sprzątać.Po prostu cudna dziewczyna.Niestety z naszą Florcią nie najlepiej bo wymiotuje i nie chce jeść.Ten stan przy parwo jest normalny wiec bedzie dobrze.Póki co jeździmy na kroplówki żeby sie nie odwodniła.Myśle że wyjątkowych osób jest dużo i wiem że ja w porównaniu z innymi zrobiłam niewiele.Zainteresowanym przesłałam na PW konto.Wszystkim bardzo dziekuje i jutro wieczorem postaram sie zrobić rozliczenie.Może uda mi sie wkleić zdjecia ze spacerku Emi z naszym Fredziem to sami zobaczycie jaka to cudna dziewczyna. Quote
ewa36 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Fredziu jeszcze jakiś adres do Was na pw pliiiiiiisssssss bo mi przekazu nie przyjmą :) Quote
Fredziu123 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 :loveu:Jutro jade z Emi do lecznicy wiec naoisze jak wygląda sytuacja jutro wieczorem. Na razie mała czuje sie dobrze i podrywa naszego Fredzia. Dobrze czuje sie w towarzystwie kotów i nawet je prowokuje do zabawy. Sunia nie sprawia problemów i jest strasznie spragniona przytulania i głaskania. Może nigdy tego nie doświadczyła.... Teraz nadrabia zaległości. Jak rano wstajemy to na widok każdego z domowników kreci ogonem ósemki :loveu: Tak jak napisała Zofija jest do schrupania. Z naszą Florcią też troche lepiej bo wykazała jekieś zainteresowanie jedzonkiem. To są dobre objawy. Z nią jade do weta. w czwartek o ile nic sie nie zmieni. A mam nadzieje że bedzie tylko lepiej :multi:. Quote
ewa36 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Fredziu123 napisał(a)::loveu:Jutro jade z Emi do lecznicy wiec naoisze jak wygląda sytuacja jutro wieczorem. Na razie mała czuje sie dobrze i podrywa naszego Fredzia. Dobrze czuje sie w towarzystwie kotów i nawet je prowokuje do zabawy. Sunia nie sprawia problemów i jest strasznie spragniona przytulania i głaskania. Może nigdy tego nie doświadczyła.... Teraz nadrabia zaległości. Jak rano wstajemy to na widok każdego z domowników kreci ogonem ósemki :loveu: Tak jak napisała Zofija jest do schrupania. Z naszą Florcią też troche lepiej bo wykazała jekieś zainteresowanie jedzonkiem. To są dobre objawy. Z nią jade do weta. w czwartek o ile nic sie nie zmieni. A mam nadzieje że bedzie tylko lepiej :multi:. To są bardzo dobre objawy trzymajcie się :) Quote
Kasia77 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Fredziu123 napisał(a)::loveu: jest strasznie spragniona przytulania i głaskania. Może nigdy tego nie doświadczyła.... Duuuużo głasków i całusów przesyłamy z pomorza;) :) Fredziu- rozliczenie zaktualizowane;) Quote
Kasia77 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Do góry Beza, nie spadamy. Kto odwiedzi dziś dziewczynke? ;) Quote
Kasia77 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='Zofija']ja odwiedzam i się zachwycam:) Dziękujemy Zofija ;) Bardzo Was proszę zajrzyjcie do jamnikowatego ,niewidomego Atosa z Tych. Żeby żyć potrzebuje tymczasu/hoteliku - wiadomo....pieniądze....:( Bez nich szybko umrze za kratami na betonie:( http://www.dogomania.pl/threads/198664-%C5%9Alepy-jamnik-wpad%C5%82-do-studzienki...-Tychy!-Jest-%C5%BCle! Quote
Fredziu123 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 :Dzisiaj Beza - Emi była w lecznicy po ostatnią mam nadzieje dawke lekarstw. Jej stan z dnia na dzień jest coraz lepszy. Podobno ta choroba jest trudna do leczenia dlatego radość, że pozbierała sie jest ogromna. Zuch dziewczyna !!!!!! Ja jednak jestem czujna i bacznie sie jej przyglądam. Nigdy nie cieszyły mnie tak jak teraz psie kupki :multi: które są w końcu takie jakie mają być. Natomiast nasza Florcia zaczeła coraz bardziej interesować sie michą wiec to dobry znak. Z nią musimy jechac w czwartek do weta. Quote
Kasia77 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='Fredziu123']:Dzisiaj Beza - Emi była w lecznicy po ostatnią mam nadzieje dawke lekarstw. Jej stan z dnia na dzień jest coraz lepszy. Podobno ta choroba jest trudna do leczenia dlatego radość, że pozbierała sie jest ogromna. Zuch dziewczyna !!!!!! Ja jednak jestem czujna i bacznie sie jej przyglądam. Nigdy nie cieszyły mnie tak jak teraz psie kupki :multi: które są w końcu takie jakie mają być. Natomiast nasza Florcia zaczeła coraz bardziej interesować sie michą wiec to dobry znak. Z nią musimy jechac w czwartek do weta.[/QUOTE] Mizianka dla dziewczynek, i chłopaka też :):) Fredziu, jak wyglądają finanse Bezy/Emi, ile brakuje na pokrycie kosztów leczenia? Quote
Fredziu123 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Dzieki za mizianka w imieniu całej gromadki !!!! Jutro napisze jak wygląda sprawa finansów bo chyba troche namieszałam z numerem konta. odpowiedz dam jutro wieczorem. Musimy tez jechac z Florcią do weta. Mam nadzieje że ostatni raz. Cała gromadka na szczeście dobrze sie rozumie bo bałam sie, że nasza parka może być niemiła dla Emi - Bezy. Sama nie wiem jak ją nazywać bo Beza brzmi ładnie ale dziewczyna reaguje na Emi. Najważniejsze że obie czują sie coraz lepiej. Quote
lika1771 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 No to super trzymamy kciuki zeby to była ostatnia wizyta u weta Quote
Kasia77 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Wysłałam dziś większą część zakupów z bazarku,więc powoli spłynie te parę groszy... Nie zapomnij podać mi Fredziu numeru konta Quote
Fredziu123 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 jesteśmy już po wizycie u weta. Mam nadzieje że niepredko tam pojedziemy. Najwcześniej za 2 tygodnie bo trzeba bedzie szczepić Emi i Florci chyba też powtórzyć szczepienie przeciwko parwowirozie. Emi pieknieje z dnia na dzień. Futerko coraz ładniejsze i skóra nie ponaciągana jak to było wcześniej. POstaram sie wkleić w najbliższym czasie zdjecia to sami zobaczycie. Finanse bez zmian. Quote
Recommended Posts