Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

poddalabym się bez Was. nie wiem jak się robi czy linkuje banerki, a moj komp tak wolno dziala, ze zanim załaduje zdjecie wywala mnie z image krzaka. dzienks;)

Posted

Charly napisał(a):
poddalabym się bez Was. nie wiem jak się robi czy linkuje banerki, a moj komp tak wolno dziala, ze zanim załaduje zdjecie wywala mnie z image krzaka. dzienks;)

U mnie za to internet leży, jako tako pracuje tylko połączony naraz przez dwa różne łącza

Dodałam kontakt

Posted

Małgosiu musiałam ją wziąść bo przez nią nie spałam w nocy, mimo,że była w ciepłym i bezpiecznym miejscu -schronisko ją zabija. Poza tym kocham psie dziadeczki, śmierdzące, pokraczne , ktorym nic nie trzeba. Gdyby Żabka znalazła dom w kolejce czekają inni, geriatria , szczeniakarnia to najsmutniejsze miejca w schronisku.

Aga 3006, wyslałam zdjecia.

Posted

dodałam zdjęcia w pierwszą. Nie wiem jak dwie mieszanki mogą być tak identyczne. Ona i Tośka sa po prostu identyczne, co do każdej kropki i kreseczki- i dokladnie te same smieszne uszy gremlinga. Tylko Zabcia jest czekoladowa, Toska trikolorka. Czekam na resztę zdjeć i robię alegratkę & co. Będę ją oglszac jako ratlerka. (Brązowa wspominala kiedyś o pinczerku szwajcarskim, ale one byly większe). Podejrzewam, ze ona jednak nie drze japy jak ratlerek?

Posted

już dawno to usunęłam:eviltong::evil_lol: i jeszcze się doczytalam, nazywają się także...sarenki hhihi. Myslalam, ze to dwa rozne rodzaje szczekliwych chudych obrzydliwości;) Chociaż Zabcia jak widać jest troszkę grubawa.
dzięki za zdjęcia.

ps. chyba ją jako cziłała;) ogloszę. To brzmi najprzyjemniej.

Posted

Cosik te zdjęcia jakby przesunięte. Co sie stało, wysyłalam dobre.
Żaba wedlug mnie to pinczer-czekoladowy, Warmińsko-Mazurski . Żaba nie śpi, leży na swoim posłaniu , obserwuje otoczenie a moje jędze jamniczki podchodza do niej z szacunkiem.

Posted

czy Żaba utrzymuje czystość? Bo tak piszę w ogłoszeniach.

Aga gdyby nie Ty mialabym problem na cafeanimal- nie mają tam ratlerków--- tylko pinczery-pinczerki miniaturowe:PROXY5::mdrmed:
http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Zabcia,62304

(sąsiad moich rodziców twierdzi, ze to rasa o nazwie: szczurkorz....tak woła na Tośkę..., a ona doskonale się sprawdza w tej roli- lapacza biednych myszek i szczurów..A ratlerek to nic innego jak szczurkorz po niemiecku...Tak teraz mnie oświecilo;).)

Posted

[quote name='Charly']już dawno to usunęłam:eviltong::evil_lol: i jeszcze się doczytalam, nazywają się także...sarenki hhihi. Myslalam, ze to dwa rozne rodzaje szczekliwych chudych obrzydliwości;) Chociaż Zabcia jak widać jest troszkę grubawa.
dzięki za zdjęcia.

ps. chyba ją jako cziłała;) ogloszę. To brzmi najprzyjemniej.

Jak słusznie twierdzi Brazowa (a ja potwierdzam) starsza pinczerka MUSI mieć sadełko ;)

Posted

Żabcia przespała całą noc spokojnie w swoim legowisku. Wstała dopiero gdy zobaczyła , że my wstaliśmy. Wyniosłam ją na ogródek, od razu zrobiła to co trzeba i już sama przyszła do domu. Z chęcią zjadła ciepłą paróweczkę i zaległa na swoim posłaniu. Co zauważyłam, jej kupki w schronisku były twarde po suchej karmie, teraz jest normalnie. Żabka nie była karmiona karma dla psów, tylko tak jak u starszych pań -domową i najlepiej z ręki. Wydaje mi się, że ona nie słyszy ale to nic pewnego.

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Jak słusznie twierdzi Brazowa (a ja potwierdzam) starsza pinczerka MUSI mieć sadełko ;)

z takim autorytetami nawet nie będę dyskutować. To samo mówiono mi w schonisku, kiedy adoptowałam moją małą 4miesięczną szczuplusieńką laleczkę...."na starość będzie jak te psy starszych pań- Ty też już będziesz stara i będziesz chodzila po parku z małym tłustym psem o maleńkiej głowie i wylupiastych oczkach":lol: No cóż...

basia0607 napisał(a):
Żabcia przespała całą noc spokojnie w swoim legowisku. Wstała dopiero gdy zobaczyła , że my wstaliśmy. Wyniosłam ją na ogródek, od razu zrobiła to co trzeba i już sama przyszła do domu. Z chęcią zjadła ciepłą paróweczkę i zaległa na swoim posłaniu. Co zauważyłam, jej kupki w schronisku były twarde po suchej karmie, teraz jest normalnie. Żabka nie była karmiona karma dla psów, tylko tak jak u starszych pań -domową i najlepiej z ręki. Wydaje mi się, że ona nie słyszy ale to nic pewnego.

Bardzo się cieszę, że malutka jest taka idealna i, że czuje sie lepiej i przede wszystkim, że je i ma taki DT. Mam nadzieję, że szybko ktoś po nią zadzwoni i DT się zwolni.