Argat Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Mogę, ale nie wstawie zbyt wiele, mam za wolny net A_rgat@wp.pl Quote
malagos Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Basiu, kocham Cię za to żeś ją wzięła...to stareńka ratlerka, kocham takie! Ale i ja od wczoraj mam na dt sunię, też już piąta u mnie....... Quote
Argat Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='Argat']Mogę, ale nie wstawie zbyt wiele, mam za wolny net A_rgat@wp.pl Niestety, zdjęcia muszą poczekać. Próbowałam teraz wejść na meila i nie da rady. Niech idą do kogoś innego Quote
Aga3006 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Można wysłać do mnie aga3006@wp.pl Charly bannerek jest niepodlinkowany, musisz go sama podlinkować bo ja nie umiem:oops: Quote
Charly Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 poddalabym się bez Was. nie wiem jak się robi czy linkuje banerki, a moj komp tak wolno dziala, ze zanim załaduje zdjecie wywala mnie z image krzaka. dzienks;) Quote
Argat Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Charly napisał(a):poddalabym się bez Was. nie wiem jak się robi czy linkuje banerki, a moj komp tak wolno dziala, ze zanim załaduje zdjecie wywala mnie z image krzaka. dzienks;) U mnie za to internet leży, jako tako pracuje tylko połączony naraz przez dwa różne łącza Dodałam kontakt Quote
basia0607 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Małgosiu musiałam ją wziąść bo przez nią nie spałam w nocy, mimo,że była w ciepłym i bezpiecznym miejscu -schronisko ją zabija. Poza tym kocham psie dziadeczki, śmierdzące, pokraczne , ktorym nic nie trzeba. Gdyby Żabka znalazła dom w kolejce czekają inni, geriatria , szczeniakarnia to najsmutniejsze miejca w schronisku. Aga 3006, wyslałam zdjecia. Quote
AgaiTheta Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ja mam takie zdjęcia Żabki, jeszcze ze schroniska. Quote
Charly Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 dodałam zdjęcia w pierwszą. Nie wiem jak dwie mieszanki mogą być tak identyczne. Ona i Tośka sa po prostu identyczne, co do każdej kropki i kreseczki- i dokladnie te same smieszne uszy gremlinga. Tylko Zabcia jest czekoladowa, Toska trikolorka. Czekam na resztę zdjeć i robię alegratkę & co. Będę ją oglszac jako ratlerka. (Brązowa wspominala kiedyś o pinczerku szwajcarskim, ale one byly większe). Podejrzewam, ze ona jednak nie drze japy jak ratlerek? Quote
Aga3006 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Charly ratlerek to inna nazwa pinczera miniaturowego:evil_lol: ewentualnie można ją ogłosić jako chihuahua (czy jak to tam się pisze) Quote
Charly Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 już dawno to usunęłam:eviltong::evil_lol: i jeszcze się doczytalam, nazywają się także...sarenki hhihi. Myslalam, ze to dwa rozne rodzaje szczekliwych chudych obrzydliwości;) Chociaż Zabcia jak widać jest troszkę grubawa. dzięki za zdjęcia. ps. chyba ją jako cziłała;) ogloszę. To brzmi najprzyjemniej. Quote
Charly Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 no dobra. Niech będzie ratlerek (ale ten z cichych:)) Quote
Charly Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 alegratka http://ale.gratka.pl/ogloszenie/11634609_jej_pani_umarla_a_zabcia_trafila_do.html Quote
basia0607 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Cosik te zdjęcia jakby przesunięte. Co sie stało, wysyłalam dobre. Żaba wedlug mnie to pinczer-czekoladowy, Warmińsko-Mazurski . Żaba nie śpi, leży na swoim posłaniu , obserwuje otoczenie a moje jędze jamniczki podchodza do niej z szacunkiem. Quote
Aga3006 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Całe są tylko na stronie się nie mieszczą i je ucina. Trzeba kliknąć na obrazek prawym przyciskiem myszki, potem: pokaż obrazek i pokaże się normalnie. Quote
Charly Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 czy Żaba utrzymuje czystość? Bo tak piszę w ogłoszeniach. Aga gdyby nie Ty mialabym problem na cafeanimal- nie mają tam ratlerków--- tylko pinczery-pinczerki miniaturowe:PROXY5::mdrmed: http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Zabcia,62304 (sąsiad moich rodziców twierdzi, ze to rasa o nazwie: szczurkorz....tak woła na Tośkę..., a ona doskonale się sprawdza w tej roli- lapacza biednych myszek i szczurów..A ratlerek to nic innego jak szczurkorz po niemiecku...Tak teraz mnie oświecilo;).) Quote
basia0607 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Żaba utrzymuje świetnie czystość, Wynosi ją sie na dwór i ona od razu sie załatwia. Ona nie szczeka, nie wyje tylko lekko chrapie przez sen. Quote
Charly Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Argat zrobilabyś proszę jeszcze jeden banerek dla tego biedaka:( http://www.dogomania.pl/threads/203140-*Pabianice*-mix-grzywacz-stary-i-zaniedbany-potrzebuje-pomocy-gt-DT-DS-potrzebne?p=16396700#post16396700 już nie trzeba:) Quote
ulvhedinn Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='Charly']już dawno to usunęłam:eviltong::evil_lol: i jeszcze się doczytalam, nazywają się także...sarenki hhihi. Myslalam, ze to dwa rozne rodzaje szczekliwych chudych obrzydliwości;) Chociaż Zabcia jak widać jest troszkę grubawa. dzięki za zdjęcia. ps. chyba ją jako cziłała;) ogloszę. To brzmi najprzyjemniej. Jak słusznie twierdzi Brazowa (a ja potwierdzam) starsza pinczerka MUSI mieć sadełko ;) Quote
basia0607 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Żabcia przespała całą noc spokojnie w swoim legowisku. Wstała dopiero gdy zobaczyła , że my wstaliśmy. Wyniosłam ją na ogródek, od razu zrobiła to co trzeba i już sama przyszła do domu. Z chęcią zjadła ciepłą paróweczkę i zaległa na swoim posłaniu. Co zauważyłam, jej kupki w schronisku były twarde po suchej karmie, teraz jest normalnie. Żabka nie była karmiona karma dla psów, tylko tak jak u starszych pań -domową i najlepiej z ręki. Wydaje mi się, że ona nie słyszy ale to nic pewnego. Quote
Charly Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 ulvhedinn napisał(a):Jak słusznie twierdzi Brazowa (a ja potwierdzam) starsza pinczerka MUSI mieć sadełko ;) z takim autorytetami nawet nie będę dyskutować. To samo mówiono mi w schonisku, kiedy adoptowałam moją małą 4miesięczną szczuplusieńką laleczkę...."na starość będzie jak te psy starszych pań- Ty też już będziesz stara i będziesz chodzila po parku z małym tłustym psem o maleńkiej głowie i wylupiastych oczkach":lol: No cóż... basia0607 napisał(a):Żabcia przespała całą noc spokojnie w swoim legowisku. Wstała dopiero gdy zobaczyła , że my wstaliśmy. Wyniosłam ją na ogródek, od razu zrobiła to co trzeba i już sama przyszła do domu. Z chęcią zjadła ciepłą paróweczkę i zaległa na swoim posłaniu. Co zauważyłam, jej kupki w schronisku były twarde po suchej karmie, teraz jest normalnie. Żabka nie była karmiona karma dla psów, tylko tak jak u starszych pań -domową i najlepiej z ręki. Wydaje mi się, że ona nie słyszy ale to nic pewnego. Bardzo się cieszę, że malutka jest taka idealna i, że czuje sie lepiej i przede wszystkim, że je i ma taki DT. Mam nadzieję, że szybko ktoś po nią zadzwoni i DT się zwolni. Quote
feliksik Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 zapisuję bidulkę - boli mnie strasznie zawsze jak czytam o staruszkach, bo jak te pieski się czują po stracie właściciela - i to wieloletniego. I "kradnę" banerek Quote
Recommended Posts