Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dzika_Figa']I jak, dzwonią?[/QUOTE]

jedna pani z Poznania póki co, pytała o transport ale nie wdawałam sie z nią w dyskusje bo w tle słyszałam rozdarte małe dzieci i juz wiedziałam że to dom nie dla Puszka. Mam też sms ale to niepoważne i nie odpowiadam.

Posted

Puszek pojechał do nowego domku. Był bardzo zestresowany i martwię sie o niego.
Zamieszkał w Boguchwale, w domku z ogródkiem, trójka dzieci ale już starszych, w domu kot pers.
Miałam własnie telefon, że siedzi w kąciku cichutko i chyba mu gorąco bo zieje, natomiast odżywa na zewnątrz i nawet gania z dziećmi po ogrodzie. Jestem dobrej myśli ale najbliższy czas pokaże bo przy adopcji szczeniaków zawsze boję się siusiania, kupek i niszczenia w domu bo nie wszyscy są cierpliwi i wyrozumiali.
Tutaj z nową Panią / najstarsza córka/, w domu sa jeszcze kilkunastoletnie chłopak i dziewczyna.
To ich pierwszy piesek i dlatego mam jakieś tam obawy.

Posted

Myślę, że Puszek w ciągu kilku najbliższych dni sie bardzo otworzy, mając ludzia wciąż 24 na dobę przy sobie powinien szybciutko załapać że jest dobrze :) Nie podejrzewam go również o jakieś spektakularne zniszczenia i dewastacje...ale kupsko na pewno się przydarzy w domu.

Posted

Pani Puszka dzwoniła już do mnie z pięć razy. Co zjadł, a czego nie lubi, że wreszcie zrobił kupkę, że skoczył na fotel, że nie chcą go stresować i wykąpią dopiero za kilka dni ale i tak spał z córką w łóżku.
Dzisiaj pani Teresa była w gabinecie wet. u Justynki po książeczkę zdrowia malucha i umówiły się na wizytę z Puszkiem za miesiąc.

Posted

[quote name='majuska']A kupka jakiego koloru była...i jakiej konsystencji ?:eviltong::evil_lol:[/QUOTE]

nie dociekałam tego ale Pani był szczęsliwa więc chyba dobrego koloru i konsystencji.:cool3:

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Puszkową Panią i mówiła, że Puszek się rozkręca. Boi się jeszcze, jest grzeczniutki, nie szaleje i uwielbia najmłodszą córkę którą traktuje jak mamusię. Cieszy się bardzo i merda ogonem kiedy ona wraca ze szkoły i chodzi za nią krok w krok. Piszczy kiedy ona z domu wychodzi.
Śpi z nią w łóżku i to ona najwięcej czasu mu poświęca, praktycznie cały czas...:lol: