kamelleon_2005 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Witam, Mamy duzy problem z noskiem naszej suni. Szukalam juz podobnego tematu na dogo ale o noskach psiowych nic nie ma:( Nasza sunia to labradorek,ma juz roczek. Niestety od jakis 2 miesięcy ma bardzo brzydki nosek, tzn. popękany, szorstki, jakby strupki miała na nim, niby jest wilgotny i zimny, ale taki brzydki. Nawet dzisiaj po dlugim spacerze krew jej poleciala i to mnie zmartwilo. Najpierw smarowałam jej wazeliną, ale nie było poprawy.Potem bylismy u veta i dał nam cynk plus jakas masc, ale to tez nie dziala i w sumie sama juz nie wiem... Mial ktos z Was taki problem ze swoim psiakiem...? Najpierw byłam pewna że to wszystko przez ten snieg, bo nasza sunia uwielbia sie bawic w zaspach sniegu, cięzko jej nie pozwolic:) Ale teraz juz sama nie wiem, bo jak zabranialam jej bawic sie tym sniegiem to tez nie bylo zadnej poprawy:( Dogomaniaczki moze macie jakies sposoby na pielegnacje noskow u naszych psiaczkow? wazelina i masc z wit A nie dziala:( Dziekuje z gory za pomoc i pozdrawiam! Quote
dii Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Dobre efekty daje " linomag maść " ( nie krem ) ja smarowałam kilka razy dziennie i bardzo pomagała . Quote
kamelleon_2005 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 dzieki wielkie!spróbuje!a ma ktoś jeszcze jakies pomysly? Quote
kamelleon_2005 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 dogomaniaczki pomózcie!!! Quote
Recommended Posts