Cockermaniaczka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Zalozylam mu watek transportowy:) http://www.dogomania.pl/threads/203913-Transport-Nowodw%C3%B3r-Warszawa-PILNIE-DLA-SPANIELKOWATEGO-PSIAKA-UMIERAJACEGO-W-SCHRONIE?p=16471224#post16471224 Mam nadzieje ze sie znajdzie raz dwa transport:) Ile u was kosztuje wyciagniecie psa ze schroniska? Quote
E-S Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Cockermaniaczka']Zalozylam mu watek transportowy:) http://www.dogomania.pl/threads/203913-Transport-Nowodw%C3%B3r-Warszawa-PILNIE-DLA-SPANIELKOWATEGO-PSIAKA-UMIERAJACEGO-W-SCHRONIE?p=16471224#post16471224 Mam nadzieje ze sie znajdzie raz dwa transport:) Ile u was kosztuje wyciagniecie psa ze schroniska? Nic nie kosztuje, a co ? Quote
Cockermaniaczka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Aha:)Zazwyczaj pobieraja schrony oplaty dlatego pytam:) Quote
matrioszka2 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Szczęka mi opadła.No taka wiadomość.Sama nie wiem, co napisać,nie znajduję słów by opisać moją radość.Dziękuję :iloveyou: Na miau jest w wątku transportowym info, że raz w miesiącu w weekend jedzie seniorita Warszawa-Lublin-Warszawa. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=62304 Czy to ma być DT, czy adopcja ? Jeśli DT, to czy płatny ? Quote
LadyS Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Jak nic nie znajdziecie do przyszłego piątku, to dajcie znać - spróbuję namówić znajomych, jadą pociągiem do Wawy. Quote
Cockermaniaczka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Hm na razie DT bezplatny,najwyzej jak bedzie trzeba pomoc w kupieniu karmy czy cos to pomozemy co nie dziewczyny?:) A kto wie czy psiak i na stale nie zagosci;D Trzeba miec nadzieje;D Quote
as_ko Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Słuchajcie mój kolega jedzie w niedzielę z Puław do Warszawy samochodem! Tylko problemem jest to żeby pies w niedzielę dotarł do Puław, ja od jutra jestem w Puławach bo mam w sobotę imieniny Krystyny :roll: Quote
as_ko Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Cockermaniaczka']Hm na razie DT bezplatny,najwyzej jak bedzie trzeba pomoc w kupieniu karmy czy cos to pomozemy co nie dziewczyny?:) A kto wie czy psiak i na stale nie zagosci;D Trzeba miec nadzieje;D[/QUOTE] A co z opłaceniem ewentualnych kosztów weta? Quote
Cockermaniaczka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Ja mysle ze domek wie o tym ze pies wymaga opieki wiec spokojnie:) Tu sa namiary na ta Pania co chce zapewnic DT azzurro4@op.pl,tel 606267080 Mozna zadzwonic i dopytac wszystkiego jesli macie watpliwosco:) Wydaje mi sie z tego co pisze ze jest ok, Pani mieszka pod warszawa z mezem w domku jednorodzinnym,maja ogrodek. Mieli jamnika dlugowlosego ktory odszedl majac 15 lat... 6lat temu adoptowali kotke ktora sie zaprzyjaznila z psem. Pracuja ale wracaja o roznych porach dnia ,i na tej samej dzialce jest babcia ktora moze psa wypuszczac na siusiu w razie potrzeby:) Quote
E-S Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='as_ko']Słuchajcie mój kolega jedzie w niedzielę z Puław do Warszawy samochodem! Tylko problemem jest to żeby pies w niedzielę dotarł do Puław, ja od jutra jestem w Puławach bo mam w sobotę imieniny Krystyny :roll:[/QUOTE] Wyjaśnia się wszystko ! :D Może ja się lepiej poczuję to przywiozę ? Z karmą nie ma problemu, jasne, że pomożemy, zrzucimy się, czy kupimy, ale wolę, aby to DT zdecydował jaką tą karmę. Już swoim kupiłam ... :angryy: wywoziłam potem 13 kg do Funi bo się okazało, że Bugi ma alergię. Quote
emilia2280 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='E-S']Ja już: http://www.facebook.com/pages/Psy-my%C5%9Bliwskie-w-potrzebie/103640539712546?tour=1&sk=wall#!/pages/Psy-my%C5%9Bliwskie-w-potrzebie/103640539712546?sk=wall Udostępniajcie, proszę !!! Udostépnilam. To maly ma DT? Quote
E-S Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='emilia2280']Udostépnilam. To maly ma DT?[/QUOTE] Dzięki, szanse na DT :D Kombinujemy transport Nowodwór - Puławy na sobotę (tak As-co ?) i z Puław niuniek jechałby do Warszawy :) Quote
Asia & Ginger Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Aaaaa świat zaczyna nabierać kolorów! Cudne wieści! :multi: Quote
Asia & Ginger Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Dzisiaj napisała do mnie maila osóbka w sprawie tymczasu dla Kubusia. Pytała jak psiak do innych psów, kotów i jak u niego z zostawaniem samemu w domu. Pytała też czy w grę wchodzi tymczas płatny. Ale że Kubuś ma już tymczasik, więc spytałam, czy nie wzięłaby może spanielkowatej Azji. Zobaczymy co Pani odpisze. ;) Quote
Cockermaniaczka Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Dziewczyny przedzwoncie do tej pani w sprawie tego transportu koniecznie bo ona sama tez cos probuje myslec. Ja dzisiaj bede dopiero wieczorem na necie:( Asia bylo by cudnie gdyby za sprawa kubusia udalo sie uratowac jeszcze jednego spanielka;D Lancuszek dobrych serc ruszyl;D Quote
as_ko Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Nie, transport Nowodwór -Puławy na niedzielę, ale czy w ogóle schron w niedzielę jest otwarty? Jeszcze jest taka sprawa że Kuba jechałby w towarzystwie 3 panów w moim wieku, pytanie czy on nie będzie robił problemów, bo ja nie wiem jak on do facetów. [quote name='Cockermaniaczka']Dziewczyny przedzwoncie do tej pani w sprawie tego transportu koniecznie bo ona sama tez cos probuje myslec. Ja dzisiaj bede dopiero wieczorem na necie:-( Asia bylo by cudnie gdyby za sprawa kubusia udalo sie uratowac jeszcze jednego spanielka;D Lancuszek dobrych serc ruszyl;D[/QUOTE] To niech Pani kombinuje, bo na razie transportu nie mamy jeszcze jak widać. Quote
E-S Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Kiero go wyda nawet w nocy o północy, on sam przeciez mówi "zabierajcie go gdzieś, bo codziennie go coraz mniej i mniej i on mi tu ze smutku umrze" ... Quote
LadyS Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 A jaki on teraz do ludzi? Dalej warkliwy? Quote
E-S Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='ladySwallow']A jaki on teraz do ludzi? Dalej warkliwy?[/QUOTE] Brak reakcji i kontaktu ponoć .... wycofał się całkiem ... Quote
as_ko Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Rozmawiałam przed chwilą z Matrioszką, a ona z kierownikiem ;) Okazało się że jakaś Pani spod Warszawy dzwoniła do niego i jutro ma po Kubusia do Nowodworu przyjechać. :multi::multi::multi: Nie wiem czy to ta sama Pani, o której pisała Cockermaniaczka bo próbowałam się przed chwilą do tej Pani dodzwonić na numer podany tutaj na forum, ale nikt nie odbierał. Zadzwonię jeszcze później może. Kierownik mówił że to jakaś Pani, której niedawno zdechł piesek, ale nic więcej nie wiemy. W każdym razie transport odwołuję, bo Kubuś i tak opuszcza schron :multi: Quote
matrioszka2 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Tak, czy inaczej- warto się o to panią dopytać. Może potrzebuje asysty ... to ja chętnie za GPSa mogę robić, bo co by nie mówić nie jest łatwo trafić do schroniska. Quote
E-S Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Ale jestem szczęśliwa ! :D Trzymam kciuki z całych sił, żeby tylko się nie rozmyło .... Quote
as_ko Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Rozmawiałam z Panią, to ona rozmawiała z kierownikiem i jutro postara się zabrać Kubusia :) Pani czyta ten wątek, mam nadzieję że się zaloguje i będzie opowiadać o piesku. Quote
Recommended Posts