Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie ma juz mojego tematu i nie wiem jak odnalezc dziewczyne ktora byla zainteresowana suniami bo ODDAM JE ZA DARMO. pod jednym warunkiem ze maja byc szczesliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do konca swoich dni. szukam dla nich jednego tylko domu bo one sie bardzo kochaja !!!! nie rozdziele ich. nie chce za nie pieniedzy wymagam tylko jednego zeby juz znalazly dom NA ZWSZE i nie były rozmnazane bo nie moga miec szczeniat. wiec prosze dziewczyne ktora pisala do mnie o kontakt !!! ustawienia na dogo zmienilam wiec juz chyba bedzie mozna do mnie napisac !!!! wszelkie informacje udziele na maila. tym razem to nie żart !!!!!! prosze o odzew i napisanie cos o sobie...z tego co pamietam dziewczyna ta miala dwa westy ( chyba )

Posted

jesli znacie ta dziewczyne ktora byla prawdopodobnie z 3miasta to prosze o pilny kontakt !!!!!!! jesli znacie ja to prosze niech odezwie bo...bo trudno to opisac w zdaniu ale czasami swiat sie zawala w pare minut. oprocz tego ze troszcze sie o swoje dzieci to zalezy mi na szczesciu tych psiakow. one zasługuja na dobry dom, dobrych kochajacych wlascicieli i teraz nie liczy sie nic poza tym....one sa tak kochane.

Posted

ej nie sory to ja mialam zapchana skrzynke, przepraszam cie bardzo no po prostu z nerwow nie zauwazylam bo jak pomysle ze te kruszyny są w niebezpieczenstwie to serce mi sie sciska i juz nic nie widze. Juz odpowiedzialam Ci w wiadomosci. w kazdej chwili czekam na male i sterylizacja bedzie i wszystko

Posted

lady ale nie ma co pomagać bo ja czekam na nie i tak się denerwowałam, bo elcia nagle zamilkła. Myślę sobie, Boziu,taka historia jak z moimi niunieczkami, wszystko takie podobne, to znak...

Moja Niuńki;(;(;(:(:(:(:(