elcia2001 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 nie ma juz mojego tematu i nie wiem jak odnalezc dziewczyne ktora byla zainteresowana suniami bo ODDAM JE ZA DARMO. pod jednym warunkiem ze maja byc szczesliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do konca swoich dni. szukam dla nich jednego tylko domu bo one sie bardzo kochaja !!!! nie rozdziele ich. nie chce za nie pieniedzy wymagam tylko jednego zeby juz znalazly dom NA ZWSZE i nie były rozmnazane bo nie moga miec szczeniat. wiec prosze dziewczyne ktora pisala do mnie o kontakt !!! ustawienia na dogo zmienilam wiec juz chyba bedzie mozna do mnie napisac !!!! wszelkie informacje udziele na maila. tym razem to nie żart !!!!!! prosze o odzew i napisanie cos o sobie...z tego co pamietam dziewczyna ta miala dwa westy ( chyba ) Quote
elcia2001 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 jesli znacie ta dziewczyne ktora byla prawdopodobnie z 3miasta to prosze o pilny kontakt !!!!!!! jesli znacie ja to prosze niech odezwie bo...bo trudno to opisac w zdaniu ale czasami swiat sie zawala w pare minut. oprocz tego ze troszcze sie o swoje dzieci to zalezy mi na szczesciu tych psiakow. one zasługuja na dobry dom, dobrych kochajacych wlascicieli i teraz nie liczy sie nic poza tym....one sa tak kochane. Quote
elcia2001 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 sprawa jest bardzo bardzo pilna Quote
Betbet Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 to ja bylam,masz zapchana skrzynke nie moge do ciebie odpisac no!!!!pisz na maila do mnie kropelka2@buziaczek.pl Quote
Betbet Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 ej nie sory to ja mialam zapchana skrzynke, przepraszam cie bardzo no po prostu z nerwow nie zauwazylam bo jak pomysle ze te kruszyny są w niebezpieczenstwie to serce mi sie sciska i juz nic nie widze. Juz odpowiedzialam Ci w wiadomosci. w kazdej chwili czekam na male i sterylizacja bedzie i wszystko Quote
LadyS Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Jak coś, Yorki do adopcji chętnie pomogą. Info na PW. Quote
Betbet Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 lady ale nie ma co pomagać bo ja czekam na nie i tak się denerwowałam, bo elcia nagle zamilkła. Myślę sobie, Boziu,taka historia jak z moimi niunieczkami, wszystko takie podobne, to znak... Moja Niuńki;(;(;(:(:(:(:( Quote
Betbet Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 prosze o zamkniecie watku pojawi się nowy, ze zdjeciami i cala historia!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts