Jump to content
Dogomania

Trzy wyrzucone suczki! pilne DT/DS! Jednej po 4 m-ch w dt grozi schronisko

Recommended Posts

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo pocieszające jest to, że dzoewczynki nie schowały sie do budy z tego co widze :loveu:

Wszystkie trzy sa piekne. Kazda taka rozna, takie inne... ja uwielbiam czarnuszki, ale tym dwom pozostalym niczego nie brakuje. Są [piekne...

Kochani Tripti pytala czy ktos moglby przygarnac na jakis czas do siebie jedna z suczek?? Na BDT.

Posted

Wreszcie widzę trzecią suczkę. Prześliczna! Żałuję, że nie mam możliwości ani wzięcia żadnego psa do siebie ani pieniędzy żeby wpłacić. Myślę cały czas czy nie mam czegoś na bazarek, ale też nic nie przychodzi mi do głowy. Jedyne co to mogę to pomóc przy ogłoszeniach ale też powoli bo mam niewiele czasu i pozapraszać na wątek.
Skoro sunie muszą opuścić kojec, a my nadal nie mamy co z nimi zrobić to zbliżamy się znowu do punktu wyjścia :niewiem:

Posted

Szara malizna jest przebojowa z tego co widzę. :)
Roześlę wici z prośbą o dom tymczasowy, to jest teraz najważniejsze. Ratuje nas nawet tydzień awaryjnego tymczasu gdzieś...

Posted

na początek na tydzień za karmę i ew. wet (nie stać mnie na sponsorowanie suni, coć bardzo bym chciała), wezmę czarnulkę, może międzyczasie się coś znajdzie, albo uda mi się udobruchać TZ (albo sunie znajdzie DS?) W domu powinna się trochę oswoić, śliczna jest, jak się przestanie bać człowieka, szybko znajdzie dom.
Tylko, czy dało by się tak zrobić, aby mi ją ktoś do domu dowiózł? Do Rembertowa? Może być nawet dziś.

Posted

paula82 napisał(a):
na początek na tydzień za karmę i ew. wet (nie stać mnie na sponsorowanie suni, coć bardzo bym chciała), wezmę czarnulkę, może międzyczasie się coś znajdzie, albo uda mi się udobruchać TZ (albo sunie znajdzie DS?) W domu powinna się trochę oswoić, śliczna jest, jak się przestanie bać człowieka, szybko znajdzie dom.
Tylko, czy dało by się tak zrobić, aby mi ją ktoś do domu dowiózł? Do Rembertowa? Może być nawet dziś.

paula82 :) super, że mogłabyś zabrać czarnulkę. Czy znajdzie się dobra dusza, która ma możliwość przewiezienia maleńkiej? Tusinka ma auto takie trochę mało sprawne i po akcji holowania naprawdę się boimy jechać. Mój TŻ cały tydzień w pracy na drugą zmianę, więc ta opcja odpada.....
Potrzeba pilnego transportu Jeziórko -Warszawa Rembertów!!!!!!!

Posted

Jest jedno miejsco w zarejestrowanym hotelu domowym u Astaroth (Brzeziny, na głownej trasie Warszawa- Mińsk Mazowiecki). Hotel sprawdzony. Umieszczam tam wszystkie swoje psiulki :loveu: wynegocjowana przeze mnie cena za sunię to 6zł za dobę. Cena już z karmą. Psy są karmione Nutra Nuggets, więc płacac miesięcznie 180zł za hotel jest to bardzooo atrakcyjna oferta. Jednak jest to moje zdanie.

Miejsce czeka od środy popołudnia/wieczora. Trzeba zorganizować transport. Jesli oczywiście jesteście zainteresowane taką opcją. ;)

Posted

no tak, chyba nie ma osoby, która zna ten hotelik a nie poleciłaby. Marta - dziękujemy!
Paula a miałaś jakieś psy z dogo na tymczasie? jak Kany nie znalałam, to nawet ją prosiłam o linki do tymczasów, a Kanę chyba większość kojarzy :)

Posted

tripti napisał(a):
no tak, chyba nie ma osoby, która zna ten hotelik a nie poleciłaby. Marta - dziękujemy!
Paula a miałaś jakieś psy z dogo na tymczasie? jak Kany nie znalałam, to nawet ją prosiłam o linki do tymczasów, a Kanę chyba większość kojarzy :)

Nie ma za co, cała przyjemność po mojej stronie :)

Paula nie chcę Cie urazić, ale ja jestem zawsze za sprawdzaniem DT, których np ja nie znam. Chyba, że ktoś z dogomaniaków był u Ciebie kiedys i może zdać relację :)

Posted

paula82 napisał(a):
Psa na tymczasie jeszcze nie miałam, ale jestem DT dla świnek morskich ze SPŚM i warunki adopcji nie są mi obce. Oprócz zwierząt mam dwoje małych dzieci, ale od zawsze mieszkały ze zwierzętami i wiedzą, że zwierzę to nie zabawka. Nie pracuję, więc suczka nie zostawała by długo sama. Co wy na to?

poza tym, ktoś kto by ją przywiózł mógłby wpaść do mnie na kawkę, nie gryzę ;) poznacie mnie Theriona, świntuchy. Zapraszam.
a no i znają mnie dziewczyny z miau, np. Efcia1, a no i była u mnie na chwilę co prawda, ale była, Asia&Sułtan, wzięła na tymczas Lolę, w typie collie (może ktoś pamięta wątek) no i nie wiem kto jeszcze, dużo ludzi z forum świniowego, (na którym częściej jestem) ma konta na dogo, ale nie wiem kogo podać.

Posted

Ja tak szybko: psiulki lgną strasznie do człowieka (prócz czarnej ale to do wypracowania w szybkim tempie), szukamy DT. Jestem dostępna pod telefonami które podawałam wcześniej.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Jest jedno miejsco w zarejestrowanym hotelu domowym u Astaroth (Brzeziny, na głownej trasie Warszawa- Mińsk Mazowiecki). Hotel sprawdzony. Umieszczam tam wszystkie swoje psiulki :loveu: wynegocjowana przeze mnie cena za sunię to 6zł za dobę. Cena już z karmą. Psy są karmione Nutra Nuggets, więc płacac miesięcznie 180zł za hotel jest to bardzooo atrakcyjna oferta. Jednak jest to moje zdanie.

Miejsce czeka od środy popołudnia/wieczora. Trzeba zorganizować transport. Jesli oczywiście jesteście zainteresowane taką opcją. ;)

Raczej jesteśmy za tą opcją ;)