Jump to content
Dogomania

Trzy wyrzucone suczki! pilne DT/DS! Jednej po 4 m-ch w dt grozi schronisko

Recommended Posts

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koszmaria napisał(a):
(...)proszę,pomóżcie jakoś,co robić?
ja jestem w krk i nie mam pomysłu jakie działania podjąć:(((
doradźcie coś:((

Obok jest fundacja Emir tzn. w Oddziale. Słyszałem, że mają podpisaną umowę z Radziejowicami. Może spróbuj negocjować i oni przyjmą psy. Przecież można zgłosić, że były tam gdzie powinny być.

Posted

do emirowców-oni w żabiej woli,co prawda nie ma takich mrozów jak wczesniej były,ale jakis idiota psudomysliwy może ustrzelic te sunie.nadzieja tylko w emirze,reszta schronisk chyba odpada.

Posted

jednorazowo mogę 50 pln ale jakby jedna z moich podopiecznych pojechała do domu w przyszłym tyg. (kciuki wskazane) to te 50 mogłabym co miesiąc na nie przeznaczyć

Posted

A może by się dało spróbować z hotelem , patrzę na jakies tymczasy a może by tu spróbować ?:

http://www.dogomania.pl/threads/202854-Bezpieczne-miejsce-u-Yumanji-DT-pod-Wawą-Wątek-informacyjny.

A tu ktoś szuka krótkowłosej suczki - ale nie umiem na tym wątku zamieszczać zdjęć - jak ktoś potrafi możne spróbować tam zamieścić ich foty :
http://www.dogomania.pl/threads/197731-Zielona-Góra-dom-z-ogrodem-dla-krótkowłosej-młodej-suczki

Posted

Może yumanji mogłaby je przyjąć? Za mojego Dastiego bierze 150 zł/miesięcznie plus karma. I ma serce do zwierząt, w podbramkowej sytuacji nigdy nie odmawia. Hotelik jest w Garwolinie.

Posted

No to kto dzwonił do Emiru i co udało się załatwić. Prosimy o relację. W końcu sporo osób tu zagląda więc na pewno ktoś coś zrobił żeby pomóc psom i znalazczyni.

Posted

ania z poznania napisał(a):
Ile kosztuje miesięczny pobyt w hotelu w Waszej okolicy?

Bardzo różnie, ok 300 zł ale w wyjątkowych sytuacjach można coś utargować.
Bonsai napisał(a):
Może yumanji mogłaby je przyjąć? Za mojego Dastiego bierze 150 zł/miesięcznie plus karma. I ma serce do zwierząt, w podbramkowej sytuacji nigdy nie odmawia. Hotelik jest w Garwolinie.

Dobry pomysł, trzeba zaprosić yumanji na wątek.