pralinka94 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Muniek dzisiaj tylko mi czmychnął przed nogami i tyle go widziałam :D Quote
Klucha Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 cały Muniek ;) zawsze ma jakieś ważne sprawy na głowie ;) Quote
Klucha Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Do góry Muniuś! Już jutro się zobaczymy :) Quote
Klucha Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Ale dzisiaj było:bigcool::kciuki: Solidnie sobie:Dog_run:chociaż mógłbym jeszcze... Ale od początku! Najpierw się bardzo :crazyeye::crazyeye:, bo Marzena przyszła po mnie wcześniej niż zwykle... okazało się, że poszliśmy na wybieg, żebym sobie troszkę pobiegał i Marzena mnie nawet spuściła ze smyczy! :ylsuper: Raaaany, nie pamiętam, kiedy ostatnio się czułem taki wolny! :cunao:Wybiegałem się trochę, choć koledzy łypali na mnie zazdrośnie ze swoich boksów... no i mieliśmy z Szogunem małe :ak-shot: ale na szczęście skończyło się :chaos: Potem poszliśmy na długi spacer po lesie, a potem wracaliśmy chodnikiem przy ulicy, także miałem mnóstwo atrakcji! :cool2: Wróciliśmy do schroniska, Bożena wyrwała mi kleszcza z głowy (właśnie się zastanawiałem co do za cholerstwo, bo mnie swędziało...:Help_2:), potem się :pepsi:, spotkałem Cindy i Candy :iloveyou: i kurczę.... sam nie wiem która lepsza... ;) potem trochę poćwiczyliśmy komendy, potem znowu :painting: a na koniec dałem Marzenie trochę popalić na szkoleniu :diabloti: W OGÓLE jej nie słuchałem :evilbat: a jak przyszła do nas pani Magda, to udawałem :lilangel: hie hie hie tak więc popołudnie po prostu :Cool!: Na tym kończę relację i żegnam się z Wami życząc jednocześnie radosnych świąt! :bluepaw::bye: Quote
ewes Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Muniek, widzę, że miałeś dzisiaj udany dzień, a przynajmniej popołudnie :) Quote
leonarda Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Muniek fajny był dzisiaj na szkoleniu:) I taki wolny.. od komend:evil_lol: Quote
madzia.uje93 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Cudo ten Muniek:loveu:Normalnie mistrz:evil_lol: Quote
pralinka94 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Co z tego, że łobuz, ale jaki śliczny! :D Quote
ClaudiaAnna Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Klucha napisał(a): spotkałem Cindy i Candy :iloveyou: i kurczę.... sam nie wiem która lepsza... ;) Chyba dużo psów ma podobny problem i nie wie która lepsza :) obydwie są cudowne... :D Super relacja z czwartkowego popołudnia :D Quote
saphira18 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Muniek czekamy na książkę wydaną przez ciebie:) Quote
Klucha Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Największe hobby Muńka to obwąchiwanie... WSZYSTKIEGO :) Quote
kimiji Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Haha:D:D Muniek musiał mieć niezły spacerek, sama radość :D Quote
Istar19 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Muniek pozdrawia :) i pytał się dziś czemu to Marzena do niego nie przyszła...i oczekuje wyjaśnień w sobotę ;) Quote
Ojcik Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Taaaaa... dzisiaj wyszłam z Muńkiem, nie dostałam psa stałego, więc cały mój "schroniskowy czas" przeznaczyłam dla niego i nie żałuje ;) ma chłopak tyle energii , że ho ho... więc musieliśmy ją jakoś spalić, dlatego była zabawa w "psa zaprzęgowego" :p: Później była chwila wytchnienia i Muniek troszeczkę się poprzytulał :) Ale nie zapomniał też o Marzenie;).... więc Muniek pozdrawia Marzenę Chwila odpoczynku na trawce Tutaj Muniek ładnie się skupia :), a za plecami promienie zachodzącego słońca Quote
Klucha Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Ojcik, dziękuję Ci bardzo za spacer!! No tłumaczyć się będę gęsto, szczególnie, że w schronie będę dopiero za tydzień :( Ale w sobotę Ania wyjdzie z Muńkiem, więc spoko :) cieszę się, że ma chłopak opiekę i fotografów ;) i jeszcze raz baaaaaardzo dziękuję! No i oczywiście myślę, że za tydzień Muniek przekaże mi jakieś nowe zapiski ;) Quote
pralinka94 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Z tego co słyszałam to Muniek wdał się w bójkę w boksie... :-( stracił kawałek ucha :-( Quote
Klucha Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 :( też mnie takie słuchy doszły :( w czwartek wybieram się wreszcie do niego, zobaczę co i jak z nim, ale bardzo się martwię. Schron nie jest na jego nerwy! :( Quote
gosia2313 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Świetna relacja Muńka ze spaceru :cool1: No i rzeczywiście baaardzo do Yody podobny :crazyeye::crazyeye: Quote
Klucha Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Wczoraj pierwszy raz od dwóch tygodni widziałam się z Muńkiem i niestety nie jest dobrze. Muniek ma odgryziony kawałek ucha i paskudną ranę szarpaną. Od czasu pogryzienia zaczął agresywnie reagować na niektóre samce, ale tylko na terenie schroniska. Ewidentnie ma uraz po dotkliwym ataku. Poza tym jest bardzo chudy. Dziś miał go opatrzyć weterynarz, mam nadzieję, że wymyślił coś sprytnego, bo rana otwiera się przy byle trzepnięciu głową :( Poza tym Muńka nadal rozpiera energia i coraz bardziej lgnie do mnie. Wyraźnie ma dosyć schronu i każdy kolejny dzień jest dla niego koszmarem :( Quote
leonarda Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Klucha napisał(a): Wyraźnie ma dosyć schronu i każdy kolejny dzień jest dla niego koszmarem :( I trudno się dziwić... biedny Muniek:shake: oby jakoś w miarę przetrwał, póki się nie pojawi dom... Quote
Recommended Posts