Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Eh dzisiaj to było fajnie! Pogoda dopisała, towarzystwo też, no i zaczynam się przekonywać do tej mojej menedżerki. Na początku to ciężko było, ale ostatnio coraz lepiej się dogadujemy i zaczynamy nadawać na tych samych falach! No dziś na przykład po fantastycznym długim spacerze w doborowym, bajkowym towarzystwie (Pluto i Gufi!) wróciliśmy do schroniska i tak mi było przyjemnie i tak mi się zrobiło błogo i pierwszy raz od bardzo dawna poczułem wewnętrzny spokój i bezpieczeństwo, i jak tak Marzena sobie siedziała na murku i odpoczywała po spacerze, to ja się położyłem obok i tak się relaksowaliśmy razem. Oj tak, dawno się tak nie czułem... a potem, jak mnie Marzena zaczęła głaskać i chwalić, że taki jestem spokojny, to nawet się na plecach położyłem i dałem pomiziać po brzuszku! No i, powiem Wam, było OK. Ale trochę mi to zajęło, żeby się do niej przekonać, naprawdę. Ale w sumie zaczynam doceniać spokój. Bo ja to taki zwariowany trochę jestem - wszędzie mnie pełno, albo się gdzieś spieszę zawsze. A tu się okazuje, że można też tak na spokojnie sobie posiedzieć, poleżeć... i też może być fajnie :) warto czasem spróbować czegoś nowego! a ciekawe co się będzie działo w czwartek...? :)

Posted

Tak... Fajnie się tak czyta co Muniek piszę :D. A tak w ogóle to też jestem ciekawa co się w czwartek będzie działo, zawsze nie mogę się doczekać, spotkać z moją podopieczną no i na spacerku z Marzeną i z Muńkiem...

Posted

Widziałam się z Muńkiem w poniedziałek, nawet go na rękach miałam, przez pomyłkę wyciągnięto go z boksu zamiast Plamki. Nie był zadowolony jak wkładałam go z powrotem, bardzo nam utrudniał zamknięcie drzwi boksu, Ale został z kolegą, więc pogadać ma z kim...

Posted

Pytałam dzisiaj Muńka i zbytnio mu się ten pomysł nie spodobał :( Straszny jazgot był więc uznałam to za wyraźne "NIE"

Może ty Marzenko z nim to skonsultujesz? Mnie nawet nie dał wytłumaczyć obrócił się tyłem i odszedł:( Widać tylko Ciebie słucha, więc powiedz mu, że to nie taki zły pomysł:D