Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj byliśmy z Muńkiem, Anią i Barceloną na dłuuuuugim spacerze! Towarzystwo spokojnej i zrównoważonej Barcelony bardzo dobrze wpływało na zachowanie Muńka, który mniej ciągnął i w ogóle był trochę mniej zaaferowany niż zwykle :lol: a może to chodzenie na szelkach zaczyna przynosić pożądane efekty? :p W każdym razie Muniek się nachodził i nawąchał do woli ;) potem trochę poćwiczyliśmy - ładnie siadał i podawał łapę i patrzył się prosto na mnie :multi: hehe możliwe, że pomogły w tym sojowe parówy ;) które wymieszałam z mięsnymi hehe w każdym razie wydaje mi się, że Muniek ze spotkania na spotkanie jest coraz spokojniejszy i bardziej skupiony na mnie :) może małymi kroczkami uda mi się go trochę ujarzmić :)

Posted

Jestem wreszcie u Muńka, o jakieś 2 tygodnie za późno, ale dotarłam:oops: Mam nadzieję, że się nie obrazicie xD

Fajnie się tak później myśli: "Ehh dobrze, że minęły te czasy kiedy nic nie umiałeś i byłeś taki rozbrykany" - wiem na własnym przykładzie :D

Posted

Kurcze, ile razy na niego patrzę, to ciągle widzę Yodę:)

Tak w ogóle, to widziałam Yodę w poniedziałek na Brynowie, na początku myślałam, że to nie on tylko jakiś podobny psiak, ale zaryzykowałam i zawołałam no i okazało się, że to Yoda, ale zdążyłam tylko go pogłaskać i musiałam iść:(

Posted

Muniek jest nie do zdarcia!! Byliśmy na dłuuuuuugim spacerze z Anią i Jagą (dogadywali się bardzo dobrze!). Jaga pod koniec już miała dosyć, a Muniek nadal ciągnął... Nawet Ania zrobiła eksperyment i zamieniłyśmy się psami, ale ją też ciągnął ;) Muniek ma niekończące się pokłady energii i nie daje mi nawet odetchnąć - jak na chwilę przystajemy, to szybko się niecierpliwi, wierci się i marudzi, żebyśmy już szli albo coś robili ciekawego... ADHD! No cóż, Muniek wystawia na próbę zarówno moją kondycję fizyczną jak i cierpliwość ;) Ale jestem twarda! Poza tym jak się skupi i jak mu się chce to pięknie siada i podaje łapę i już doskonale wie o co chodzi, tylko nie zawsze mu się chce ;)