ewes Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 zgadza się, Muniek ślicznie wygląda w nowych szelkach :) Quote
Klucha Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Dzisiaj byliśmy z Muńkiem, Anią i Barceloną na dłuuuuugim spacerze! Towarzystwo spokojnej i zrównoważonej Barcelony bardzo dobrze wpływało na zachowanie Muńka, który mniej ciągnął i w ogóle był trochę mniej zaaferowany niż zwykle :lol: a może to chodzenie na szelkach zaczyna przynosić pożądane efekty? :p W każdym razie Muniek się nachodził i nawąchał do woli ;) potem trochę poćwiczyliśmy - ładnie siadał i podawał łapę i patrzył się prosto na mnie :multi: hehe możliwe, że pomogły w tym sojowe parówy ;) które wymieszałam z mięsnymi hehe w każdym razie wydaje mi się, że Muniek ze spotkania na spotkanie jest coraz spokojniejszy i bardziej skupiony na mnie :) może małymi kroczkami uda mi się go trochę ujarzmić :) Quote
ewes Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 już niedługo będzie robił obroty i się turlał, a Ty nie będziesz pamiętać, że na początku nie chciał nic robić :) Quote
madzia.uje93 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Ojj teraz już będzie z górki ze szkoleniem:) Quote
Ojcik Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Muniek to mądry pies, jak już zaczął łapać o co chodzi w szkoleniu, to teraz będzie coraz lepiej:D Quote
kimiji Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Jestem wreszcie u Muńka, o jakieś 2 tygodnie za późno, ale dotarłam:oops: Mam nadzieję, że się nie obrazicie xD Fajnie się tak później myśli: "Ehh dobrze, że minęły te czasy kiedy nic nie umiałeś i byłeś taki rozbrykany" - wiem na własnym przykładzie :D Quote
Klucha Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Witamy! Lepiej późno niż wcale ;) Muniek - do domu! Quote
leonarda Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Ja też dopiero dzisiaj dotarłam... Zapisuję wątek Muńka. Quote
pralinka94 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 no to życzę powodzenia! On jest naprawdę słodki, a w połączeniu słodki i wyszkolony to będzie wtedy psi ideał :) Quote
Ojcik Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 A z jakim zachwytem wcina te parówki na ostatnim zdjęciu:D Quote
soboz4 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 haha rzeczywiście coraz bardziej rozkraczony ten nasz Muniek! Może chce jako akrobata wystąpić??? Quote
Klucha Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Muniek może robić za tunel na agility :D:D:D:D Quote
ewes Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 tak właśnie zastanawiałam się co mi przypomina, a teraz już wiem :D, to tunel agility :) Quote
Klucha Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 No Muniek, szykuj się na dzisiejszy spacerek! :) Quote
soboz4 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Muniek zachowywał się dziś bardzo fajnie, widać że się zmienia i jest spokojniejszy. Quote
kimiji Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Kurcze, ile razy na niego patrzę, to ciągle widzę Yodę:) Tak w ogóle, to widziałam Yodę w poniedziałek na Brynowie, na początku myślałam, że to nie on tylko jakiś podobny psiak, ale zaryzykowałam i zawołałam no i okazało się, że to Yoda, ale zdążyłam tylko go pogłaskać i musiałam iść:( Quote
Klucha Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Muniek rzeczywiście jest coraz bardziej opanowany, no i zaczął mnie wreszcie zauważać :multi: robimy postępy! :D Quote
Klucha Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Muniek jest nie do zdarcia!! Byliśmy na dłuuuuuugim spacerze z Anią i Jagą (dogadywali się bardzo dobrze!). Jaga pod koniec już miała dosyć, a Muniek nadal ciągnął... Nawet Ania zrobiła eksperyment i zamieniłyśmy się psami, ale ją też ciągnął ;) Muniek ma niekończące się pokłady energii i nie daje mi nawet odetchnąć - jak na chwilę przystajemy, to szybko się niecierpliwi, wierci się i marudzi, żebyśmy już szli albo coś robili ciekawego... ADHD! No cóż, Muniek wystawia na próbę zarówno moją kondycję fizyczną jak i cierpliwość ;) Ale jestem twarda! Poza tym jak się skupi i jak mu się chce to pięknie siada i podaje łapę i już doskonale wie o co chodzi, tylko nie zawsze mu się chce ;) Quote
leonarda Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Bo Muńkowi - przynajmniej na zdjęciach - to tak trochę patrzy z mordki łobuzem:) No i do tego mu imię też dobre wybrałaś:) Quote
Recommended Posts