primaverca Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 martka1982 napisał(a):o manio! że też ja tego wcześniej nie zauważyłam! przecież pabianice są faktycznie po drodze. jeśli dowiezienie Fiszki w czwartek do godziny 11 rano wchodzi w grę i ktoś będzie w domu aby ją odebrać i podpisać papiery, to ok! będzie transport łączony:) kierowca się zgodził:) jak najbardziej Pabianice są po drodze :) jestem do dyspozycji w czwartek :) tak więc czekam na Fiszkę :multi: Quote
kazik132 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ale się dzieje!Dobra,ja do 16 nie umrę,ale paznokcie już na wszelki wypadek obetnę;)Jestem bardzo spokojna!Bardzo;) Quote
jambi Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Piękna suczka! czy ta "wizyta" o której piszecie to przypadkiem ... dom? Quote
primaverca Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 jambi napisał(a):Piękna suczka! czy ta "wizyta" o której piszecie to przypadkiem ... dom? to wizyta przed adopcyjna - a może tylko formalność ;) jeśli będzie OK to jutro Fiszka będzie już na stałe w nowym domku aż do końca swoich dni :) Quote
kazik132 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Jeszcze troche paznokci mam ale jak to jeszcze dużo dłużej potrwa to zostaną mi same opuszki;) Quote
primaverca Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 niestety jak też siedzę i czekam ale nikogo jeszcze nie było :( Quote
kazik132 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 primaverca napisał(a):niestety jak też siedzę i czekam ale nikogo jeszcze nie było :( O matko! A masz telefon do tej dziewczyny?Umawiałas sie z nią telefonicznie?Jak ja sie wystraszyłam jak zobaczyłam Twój wpis ze smutną minką na końcu!Ludzie! Quote
martka1982 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 primaverca napisał(a):to wizyta przed adopcyjna - a może tylko formalność ;) jeśli będzie OK to jutro Fiszka będzie już na stałe w nowym domku aż do końca swoich dni :) transport jest w przyszły czwartek 10 marca, nie jutro Quote
primaverca Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 :multi: Asik007 dotarła :) Nam (mi i mężowi) spotkano minęło w bardzo miłej i przyjaznej atmosferze :) Pogawędziliśmy i Asia miała zadzwonić i przekazać info że u nas wszystko OK i Fiszka może przyjeżdżać :multi: nawet dostaliśmy propozycję darmowego zaczipowania Fiszki - jeśli jeszcze nie jest za co baaardzo dziękujemy :*:* tak więc jeśli faktycznie wszyscy co trzeba zostaną poinformowani i Fiszka zostanie jutro "zapakowana" w podróż - to ... około 11 będzie już z nami :loveu::multi: Quote
mmd Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 dom sprawdzony - mozecie pakowac sunie:) Asia miała kłopot z samochodem Quote
martka1982 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 dziewczyny...ja pisałam wyraźnie o transporcie w czwartek za tydzień, nie jutro. nawet jeszcze na ten transport nie uzbieraliśmy.... Quote
kazik132 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 primaverca napisał(a)::multi: Asik007 dotarła :) Nam (mi i mężowi) spotkano minęło w bardzo miłej i przyjaznej atmosferze :) Pogawędziliśmy i Asia miała zadzwonić i przekazać info że u nas wszystko OK i Fiszka może przyjeżdżać :multi: nawet dostaliśmy propozycję darmowego zaczipowania Fiszki - jeśli jeszcze nie jest za co baaardzo dziękujemy :*:* tak więc jeśli faktycznie wszyscy co trzeba zostaną poinformowani i Fiszka zostanie jutro "zapakowana" w podróż - to ... około 11 będzie już z nami :loveu::multi:NIe wiem nawet co napisać! Nie mogę uwierzyć normalnie! Bo jak mam napisać, jak bardzo sie ciesze,jak nie ma takich słów w języku polskim! Primaverca,nie jutro jednak świętujemy ale za tydzień! teraz to Ci wspólczuje,bo bedziecie pewnie czekać niecierpliwie:)Ale jak pomyślę,że Fiszka bedzie miała na zawsze swój jedyny dom,azyl gdzie będzie mogła spokojnie żyć,to aż się tańczyć chce i śpiewac z radości! Martka1982, jutro powiedz Fiszce na uszko,że jej dni do nowego życia są policzone, może już powoli się cieszyć z nami:) Quote
kazik132 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 martka1982 napisał(a):dziewczyny...ja pisałam wyraźnie o transporcie w czwartek za tydzień, nie jutro. nawet jeszcze na ten transport nie uzbieraliśmy.... No Primaverca się chyba pomyliła,ale to juz nie ma znaczenia! Martka,bardzo dużo ludzi oferowało pieniążki na transport. Bo teraz się cena zmniejszy,skoro pojada jednym, prawda? Z tego więc co pamietam z obu wątków, to do 200 zł nie brakuje nam dużo.A primaverca zapłaci kierowcy do ręki, więc zbieramy 190 zł,tak? Trzeba zliczyć deklaracje na paliwo z obu wątków w takim razie:) Ktoś może jeszcze się troszke dorzuci dziewczyny dla dwóch staruszków, na droge po nowe życie? Quote
primaverca Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 martka1982 napisał(a):transport jest w przyszły czwartek 10 marca, nie jutro a ja już się napaliłam ;) no trudno nie pozostaje mi nic innego jak cierpliwie poczekać :) Quote
primaverca Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 kazik132 napisał(a):No Primaverca się chyba pomyliła,ale to juz nie ma znaczenia! Martka,bardzo dużo ludzi oferowało pieniążki na transport. Bo teraz się cena zmniejszy,skoro pojada jednym, prawda? Z tego więc co pamietam z obu wątków, to do 200 zł nie brakuje nam dużo.A primaverca zapłaci kierowcy do ręki, więc zbieramy 190 zł,tak? Trzeba zliczyć deklaracje na paliwo z obu wątków w takim razie:) Ktoś może jeszcze się troszke dorzuci dziewczyny dla dwóch staruszków, na droge po nowe życie? w takim razie trzeba na spokojnie policzyć ile już jest na transport psinek a ile jeszcze brakuje Quote
kazik132 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 primaverca napisał(a):a ja już się napaliłam ;) no trudno nie pozostaje mi nic innego jak cierpliwie poczekać :) Będziemy odliczac dni a potem godziny:)Razem! Quote
feliksik Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 ale świetne wieści:multi:, jak tu już się udało to dogrywamy do końca i może uda się pomóc jeszcze jednemu:razz: - staruszkowi z zaćmą, tu może być gorzej, ale siła w grupowym działaniu - może jednak:http://www.dogomania.pl/threads/203267-Priam-mały-senior-charakter-cudo-lecz-metryka-nie-kłamie.-Pomóż-mu-opuścić-schron! Quote
pyziokot Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Az mnie zatkalo z wrazenia gratuluje decyzji Primaverce! Sunka jest sliczna! a wydaje mi sie...ze duza zaluge w tym wszystkim ma Kazik...bo chyba ona zaprosila na ten watek Primaverce! jestescie WSPANIALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
modliszka84 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Dziewczyny, błagam, pomóżmy Bumisiowi - 8 lat w schronisku - w ostatnich dniach bardzo osłabł, nie możemy pozwolić żeby odszedł sam, w schroniskowym boksie. To jest taki kochany pies :( i nigdy nie miał domu... Błagam o DT dla niego, kawałek podwórka.... http://www.dogomania.pl/threads/136526-Bumerang-8-lat-w-schronie-SYT.DRAMATYCZNA-NIE-DAJMY-MU-ODEJSC-W-SCHRONISKU.../page30 Quote
kazik132 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Awit napisał(a):Kolejny cud na dogo...To prawda!temu sie nie da zaprzeczyc! Quote
MagdaNS Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 przybyłam z "odsieczą" ze Skarpety dla starszych piesków, a tu takie super wieści :) http://www.dogomania.pl/threads/185536-Skarpeta-im.-Talcott-dla-starszych-piesk%C3%B3w-nie-pozw%C3%B3lmy-by-odesz%C5%82a-w-niepami%C4%99%C4%87 Quote
Recommended Posts