delfy2000 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='primaverca']witamy serdecznie :) jest to wątek Fiszki, więc napiszę co u niej :) Fiszka już w pełni się zaaklimatyzowała - mam takie wrażenie :) Przesypia całe noce i większość dnia wypróżnia się na dworku i są to "normalne" kupki na spacerkach powiedziałabym, że bryka :painting: i skacze radośnie - nie można nadążyć za nią :) dzisiaj u nas piękna słoneczna pogoda więc poszliśmy na dłuższy spacer i odwiedziliśmy weta, żeby sprawdził czy wszystko OK wet powiedział, że ma zaniedbane trochę zęby i odrobaczył ją - a tak to wszystko w porządku :multi::multi::multi:[/QUOTE] Super wiadomości - oby tak dalej Fiszunia ;-) Quote
kazik132 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='primaverca']witamy serdecznie :) jest to wątek Fiszki, więc napiszę co u niej :) Fiszka już w pełni się zaaklimatyzowała - mam takie wrażenie :) Przesypia całe noce i większość dnia wypróżnia się na dworku i są to "normalne" kupki na spacerkach powiedziałabym, że bryka :painting: i skacze radośnie - nie można nadążyć za nią :) dzisiaj u nas piękna słoneczna pogoda więc poszliśmy na dłuższy spacer i odwiedziliśmy weta, żeby sprawdził czy wszystko OK wet powiedział, że ma zaniedbane trochę zęby i odrobaczył ją - a tak to wszystko w porządku :multi::multi::multi:[/QUOTE]Wzięłam głęboki oddech i zrobiłam wielkie uff! Dobrze,że Fiszka daje radę. Dzelna dziewczynka i kochana. Quote
Jasza Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Świetne wieści :-) A jak się dogaduje z Priamem? Quote
kazik132 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Jasza']Świetne wieści :-) A jak się dogaduje z Priamem?[/QUOTE]Priam potrzebuje naszej pomocy finansowej, bo z jego zdrówkiem nie jest niestety najlepiej:( Prosze ze wszystkich sił obecna na wątku dziewczyny o najdrobniejszą pomoc dla braciszka naszej Fiszki!:( Quote
delfy2000 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Primaverca potrzebuje wsparcia emocjonalnego i finansowego... dziewczyny prosimy.... Quote
primaverca Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Jasza']Świetne wieści :-) A jak się dogaduje z Priamem?[/QUOTE] Tzn póki co razem się nie bawią, ale też nie boczą się :) mieszkają razem i się tolerują Fiszka częściej przychodzi i domaga się miziania, a Priamuś ma towarzystwo kotki Tekilki :) kotka gustuje w facetach i to Priama zaczepia do zabaw ;) Quote
delfy2000 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='primaverca']Tzn póki co razem się nie bawią, ale też nie boczą się :) mieszkają razem i się tolerują Fiszka częściej przychodzi i domaga się miziania, a Priamuś ma towarzystwo kotki Tekilki :) kotka gustuje w facetach i to Priama zaczepia do zabaw ;)[/QUOTE] No to już fajne parki się robią ;-) Quote
kazik132 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='primaverca']Tzn póki co razem się nie bawią, ale też nie boczą się :) mieszkają razem i się tolerują Fiszka częściej przychodzi i domaga się miziania, a Priamuś ma towarzystwo kotki Tekilki :) kotka gustuje w facetach i to Priama zaczepia do zabaw ;)[/QUOTE] Cudnie się to czyta. Oby Priamusia doprowadzić do porządku, to już bedzie pełnia szczęscia:) Quote
delfy2000 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Primaverco - podaj adres i numer telefonu na PW ;-) Quote
delfy2000 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='primaverca']właśnie naszykowałam się do spanka :) Jaki to słodzik kochaniusi - mizianko na noc.... Quote
primaverca Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 wskakuję na fotel domagając się miziania :) Fiszka zaaklimatyzowała się na dobre dzisiaj nawet odkryliśmy, że lubi biegać za piłeczką, którą przynosi domagając się jeszcze :) Quote
delfy2000 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='primaverca']wskakuję na fotel domagając się miziania :) Fiszka zaaklimatyzowała się na dobre dzisiaj nawet odkryliśmy, że lubi biegać za piłeczką, którą przynosi domagając się jeszcze :) Cudnie - śliczne zdjęcie ;-) Quote
kazik132 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Fiszka nie jest ładna! Fiszka jest cudowna!Taki psiak do przytulania!Ale będziecie się kochać! Quote
kazik132 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Jasza']Potwierdzam ;-) Cudniasta mała![/QUOTE] I cudniasty domek! A to początek nowego życia, to co się bedzie działo potem?:) Quote
primaverca Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Fiszka już domowa :) zaczepia do zabawy i głaskania teraz kolej na Priamusia Quote
kazik132 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='primaverca']Fiszka już domowa :) zaczepia do zabawy i głaskania teraz kolej na Priamusia[/QUOTE] Fajnie! Priamuś też będzie domowy! Jeszcze troszkę.Razem będzie im cudownie! Quote
delfy2000 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 A może już połaczyć wątki Fiszki i Priamka w jeden? Quote
primaverca Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='delfy2000']A może już połaczyć wątki Fiszki i Priamka w jeden?[/QUOTE] ja się nie znam na tym i nie wiem czy można tak połączyć ale jeśli można ... :) niech się wypowie ktoś kto się zna ;) Quote
delfy2000 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='primaverca']ja się nie znam na tym i nie wiem czy można tak połączyć ale jeśli można ... :) niech się wypowie ktoś kto się zna ;)[/QUOTE] A to chyba Martka musi poprosić moderatora... Quote
primaverca Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 wczoraj wieczorkiem Fiszka zażyła kąpieli odświeżającej ;) zniosła ja dobrze aczkolwiek z wanny chciała uciec - dobrze że malutka jest :evil_lol: a jak ją tylko trochę osuszyłam to biegiem poleciała na podusię i schowała się pod kocyk - tak się biedactwo trzęsło jakby na mrozie stała :roll: no ale pomasowałam ją trochę jak była przykryta i zasnęła :) Quote
Jasza Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 No, kolejny pies ktory nie przepada za kapielą ;-) Quote
martka1982 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 psiaki mają wątki w różnych miejscach, tzn Priam ma wątek w "mają dom ale potrzebują pomocy" mogę poprosić o połączenie ale nie wiem czy to bedzie korzystne dla Priama. jak chcecie Quote
Recommended Posts