LESTAT Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [FONT=MS Shell Dlg 2]Przepraszam za offa http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-o-wymierzenie-kary-bezwzglednej-mezczyznie-ktory-zaglodzil-swojego-psa/238 Proszę podpiszcie !!! [/FONT] Quote
coronaaj Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 delfy2000 napisał(a):Primaverco - aleście sie nam trafili...oby takich ludzi pojawiało się tutaj coraz więcej - bo psiaków multum... Ja zaczynam czytanie dogo od Fiszki i Priamka, bo zaraz mam dobry humor... Masz racje wiecej takich ludzi...za malo stanowczo....ja tez mialam takie pytania jak adoptowalam Pakusia...lysy i do tego z jednym "Krzywym okiem"...wybrakowany... Primaverco wejdz na Pakusia w moim podpisie to zobaczysz jak wygladal po adopcji i jak wyglada teraz...jak jezdilam samochodem po w-wie juz po odkarmieniu i pieknej siersci...to ludziska ale co to za rasa...jaki piekny , a ja Pakus "bierz go" ...nie lubi jak mu do samochodu zagladaja...wszystkie trzy sztuki sie dra... Quote
primaverca Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 witamy niedzielnie :) dzisiejszy dzień minął nam na "chałupkach" :eviltong: u Teściów Podróż samochodem Fiszka zniosła bezproblemowo :) najpierw było zapoznanie psiaków na polu :) no i Fiszka nie miała spokoju cały dzień :eviltong: wpadła w oko Kilerkowi Teściów, który łaził za nią cały dzień chcą się bawić jak Kiler stał się "namolny" to Fiszka ustawiała go poprzez swoje szczekanie :evil_lol: ale i tak opędzić się nie mogła ;) była również wygłaskana łącznie przez 12 rąk :) nawet dumnie pozowała do zdjęcia będąc na rękach Teściowej :razz::razz: Quote
primaverca Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 coronaaj napisał(a):Primaverco wejdz na Pakusia w moim podpisie to zobaczysz jak wygladal po adopcji i jak wyglada teraz...jak jezdilam samochodem po w-wie juz po odkarmieniu i pieknej siersci...to ludziska ale co to za rasa...jaki piekny , a ja Pakus "bierz go" ...nie lubi jak mu do samochodu zagladaja...wszystkie trzy sztuki sie dra... dziękuję za zaproszenie na pewno zajrzę :) Quote
delfy2000 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='primaverca']witamy niedzielnie :) dzisiejszy dzień minął nam na "chałupkach" :eviltong: u Teściów Podróż samochodem Fiszka zniosła bezproblemowo :) najpierw było zapoznanie psiaków na polu :) no i Fiszka nie miała spokoju cały dzień :eviltong: wpadła w oko Kilerkowi Teściów, który łaził za nią cały dzień chcą się bawić jak Kiler stał się "namolny" to Fiszka ustawiała go poprzez swoje szczekanie :evil_lol: ale i tak opędzić się nie mogła ;) była również wygłaskana łącznie przez 12 rąk :) nawet dumnie pozowała do zdjęcia będąc na rękach Teściowej :razz::razz: Oj Fiszunia jest taka śliczna,że dziwię się, że tylko jednego adoratora ma... A na tym zdjęciu wygląda jakby przyleciała z innej planety - to zielone fosforyzujące oczko i świecąca obróżka - super maluszka ;-) A na rękach to już się czuje jak w domu :) Quote
kazik132 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 No, ja już trochę zaspokojona, a teraz biegnę do Priamka! Dopiero wtedy będzie akurat. Quote
Jasza Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Fiszka kosmitka! A przy okazji - Szamcia wykarmiła szczeniaki, ostatni maluch znalazł dom, teraz, dzisiaj wywalają ją z DT do schronu. http://www.dogomania.pl/threads/2029...e-domki./page5 Quote
primaverca Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 delfy2000 napisał(a):Oj Fiszunia jest taka śliczna,że dziwię się, że tylko jednego adoratora ma... A na tym zdjęciu wygląda jakby przyleciała z innej planety - to zielone fosforyzujące oczko i świecąca obróżka - super maluszka ;-) A na rękach to już się czuje jak w domu :) no jednego adoratora bo teście mają 2 dziewczyny i 1 faceta ;) Quote
delfy2000 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 primaverca napisał(a):no jednego adoratora bo teście mają 2 dziewczyny i 1 faceta ;) Na pewno się jeszcze jacyś podwórkowo/spacerowi znajdą dla tej ślicznej kosmitki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
delfy2000 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Jak tam nasza zielonooczka mikro kosmitka? Quote
MagdaNS Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Wielkanocne cudeńka dla Margo i Balbinki, zapraszam serdecznie http://www.dogomania.pl/threads/204327-Wiosenny-cudny-pachn%C4%85cy-oraz-ozdoby-Wielkanocne-dla-Balbinki-i-Margo-cz.II-do-24.03.?p=16516399#post16516399 Quote
primaverca Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Kochani o Fiszkę możecie być spokojni :) dziewczyna czuje się u nas jak rybka w wodzie - dlatego jej imię pasuje teraz jak ulał :eviltong: - Fiszka (z ang. fish) :eviltong: :evil_lol::evil_lol: jak nie śpi to bryka - biega po pokoju, zaczepia, wskakuje na kolana albo łóżko żeby drapać albo przynosi piłeczkę żeby porzucać :) na dworze za nią nadążyć nie można - i to się nie nazywa spacer skoro ja nie spaceruję z nią tylko biegam za nią :evil_lol: ponadto na spacerach jest odważna jak widzi inne psy zwłaszcza większe od siebie, bo wtedy szczeka jak nie wiem :diabloti: Fiszka jest energiczna, zdrowa, ma apetyt ... :p niektóre zdjęcia są rozmazane/ niewyraźne - ale to dlatego że Fiszka nie ustoi w miejscu tylko bryka i ciężko ją uchwycić :eviltong: :evil_lol: Quote
delfy2000 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 To maleństwo mnie zawsze wzrusza...ona ma taki niewinny wyraz pyszczka... i to na zielono świecące oczko... cud miód...:) Wyobraziłam sobie jak biegasz za Fiszką... i zaraz mi się dzień rozświetlił ;) Quote
martka1982 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 fajnie jest tutaj wejsc na chwilę, złapać głębszy oddech przy dobrych newsach i ruszać dalej do potrzebujących tak trzymaj Fiszka! Quote
primaverca Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='delfy2000']Jak tam nasza zielonooczka mikro kosmitka? Fiszka bez zmian - zachowuje się jak żywe sreberko :evil_lol: albo kameleon :eviltong: bo nawet na zdjęciach zmienia kolory oczka :eviltong: jak nie zielone to żółte - może jeszcze jakieś się inne ujawnią kolory tęczy :evil_lol: Quote
martka1982 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 ciesze sie ze z Fiszulka nie macie zadnych problemow, ze niunia zdrowa i radosna:) Quote
kazik132 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 martka1982 napisał(a):ciesze sie ze z Fiszulka nie macie zadnych problemow, ze niunia zdrowa i radosna:) Ja też bardzo sie cieszę! Jeszcze żeby Priamusiowi sie poukładało w koncu, to bedzie pełnia szczęscia! Quote
delfy2000 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='primaverca']Fiszka bez zmian - zachowuje się jak żywe sreberko :evil_lol: albo kameleon :eviltong: bo nawet na zdjęciach zmienia kolory oczka :eviltong: jak nie zielone to żółte - może jeszcze jakieś się inne ujawnią kolory tęczy :evil_lol: Kosmitka nasza kameleońska --- wygląda na małego, kochanego łobuziaczka... Quote
delfy2000 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Malizno słodka - o tobie pamiętam codziennie i miziam wirtualnie także... kosmitko Ty zielonooka.............................. Quote
primaverca Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 wszyscy u mnie śmieją się z tego zdjęcia, że Fiszka wyszła jak wampirek :diabloti: ja chciałam uwiecznić na zdjęciu Fiszkę i Priamusia razem - ale Fiszka akurat w tym czasie ziewnęła i oto co wyszło :evil_lol::evil_lol: jakby swoją paszczę wyżej podniosła, to wyglądałoby jakby Priamusia główkę próbowała połknąć :eviltong: Quote
kazik132 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ależ ona jest rozkoszna!Taka trzpiotka;) Bo Priamuś to taki dostojny facet;) One oba tworzą piękny duecik! Jak bliźniaki:D;) Quote
Vesper Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 oj jak ja lubię takie zdjęcia szczęśliwych psich mordeczek... :) Quote
Recommended Posts