Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

delfy2000 napisał(a):
Primaverco - aleście sie nam trafili...oby takich ludzi pojawiało się tutaj coraz więcej - bo psiaków multum... Ja zaczynam czytanie dogo od Fiszki i Priamka, bo zaraz mam dobry humor...

Masz racje wiecej takich ludzi...za malo stanowczo....ja tez mialam takie pytania jak adoptowalam Pakusia...lysy i do tego z jednym "Krzywym okiem"...wybrakowany...
Primaverco wejdz na Pakusia w moim podpisie to zobaczysz jak wygladal po adopcji i jak wyglada teraz...jak jezdilam samochodem po w-wie juz po odkarmieniu
i pieknej siersci...to ludziska ale co to za rasa...jaki piekny , a ja Pakus "bierz go" ...nie lubi jak mu do samochodu zagladaja...wszystkie trzy sztuki sie dra...

Posted

witamy niedzielnie :)
dzisiejszy dzień minął nam na "chałupkach" :eviltong: u Teściów
Podróż samochodem Fiszka zniosła bezproblemowo :)
najpierw było zapoznanie psiaków na polu :)
no i Fiszka nie miała spokoju cały dzień :eviltong: wpadła w oko Kilerkowi Teściów, który łaził za nią cały dzień chcą się bawić
jak Kiler stał się "namolny" to Fiszka ustawiała go poprzez swoje szczekanie :evil_lol: ale i tak opędzić się nie mogła ;)

była również wygłaskana łącznie przez 12 rąk :)
nawet dumnie pozowała do zdjęcia będąc na rękach Teściowej :razz::razz:

Posted

coronaaj napisał(a):
Primaverco wejdz na Pakusia w moim podpisie to zobaczysz jak wygladal po adopcji i jak wyglada teraz...jak jezdilam samochodem po w-wie juz po odkarmieniu
i pieknej siersci...to ludziska ale co to za rasa...jaki piekny , a ja Pakus "bierz go" ...nie lubi jak mu do samochodu zagladaja...wszystkie trzy sztuki sie dra...

dziękuję za zaproszenie na pewno zajrzę :)

Posted

[quote name='primaverca']witamy niedzielnie :)
dzisiejszy dzień minął nam na "chałupkach" :eviltong: u Teściów
Podróż samochodem Fiszka zniosła bezproblemowo :)
najpierw było zapoznanie psiaków na polu :)
no i Fiszka nie miała spokoju cały dzień :eviltong: wpadła w oko Kilerkowi Teściów, który łaził za nią cały dzień chcą się bawić
jak Kiler stał się "namolny" to Fiszka ustawiała go poprzez swoje szczekanie :evil_lol: ale i tak opędzić się nie mogła ;)

była również wygłaskana łącznie przez 12 rąk :)
nawet dumnie pozowała do zdjęcia będąc na rękach Teściowej :razz::razz:

Oj Fiszunia jest taka śliczna,że dziwię się, że tylko jednego adoratora ma... A na tym zdjęciu wygląda jakby przyleciała z innej planety - to zielone fosforyzujące oczko i świecąca obróżka - super maluszka ;-) A na rękach to już się czuje jak w domu :)

Posted

delfy2000 napisał(a):
Oj Fiszunia jest taka śliczna,że dziwię się, że tylko jednego adoratora ma... A na tym zdjęciu wygląda jakby przyleciała z innej planety - to zielone fosforyzujące oczko i świecąca obróżka - super maluszka ;-) A na rękach to już się czuje jak w domu :)

no jednego adoratora bo teście mają 2 dziewczyny i 1 faceta ;)

Posted

primaverca napisał(a):
no jednego adoratora bo teście mają 2 dziewczyny i 1 faceta ;)

Na pewno się jeszcze jacyś podwórkowo/spacerowi znajdą dla tej ślicznej kosmitki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kochani o Fiszkę możecie być spokojni :)
dziewczyna czuje się u nas jak rybka w wodzie - dlatego jej imię pasuje teraz jak ulał :eviltong: - Fiszka (z ang. fish) :eviltong: :evil_lol::evil_lol:
jak nie śpi to bryka - biega po pokoju, zaczepia, wskakuje na kolana albo łóżko żeby drapać albo przynosi piłeczkę żeby porzucać :)
na dworze za nią nadążyć nie można - i to się nie nazywa spacer skoro ja nie spaceruję z nią tylko biegam za nią :evil_lol:
ponadto na spacerach jest odważna jak widzi inne psy zwłaszcza większe od siebie, bo wtedy szczeka jak nie wiem :diabloti:
Fiszka jest energiczna, zdrowa, ma apetyt ... :p

niektóre zdjęcia są rozmazane/ niewyraźne - ale to dlatego że Fiszka nie ustoi w miejscu tylko bryka i ciężko ją uchwycić :eviltong: :evil_lol:

Posted

To maleństwo mnie zawsze wzrusza...ona ma taki niewinny wyraz pyszczka... i to na zielono świecące oczko... cud miód...:)

Wyobraziłam sobie jak biegasz za Fiszką... i zaraz mi się dzień rozświetlił ;)

Posted

[quote name='delfy2000']Jak tam nasza zielonooczka mikro kosmitka?

Fiszka bez zmian - zachowuje się jak żywe sreberko :evil_lol:
albo kameleon :eviltong: bo nawet na zdjęciach zmienia kolory oczka :eviltong:
jak nie zielone to żółte - może jeszcze jakieś się inne ujawnią kolory tęczy :evil_lol:

Posted

martka1982 napisał(a):
ciesze sie ze z Fiszulka nie macie zadnych problemow, ze niunia zdrowa i radosna:)

Ja też bardzo sie cieszę! Jeszcze żeby Priamusiowi sie poukładało w koncu, to bedzie pełnia szczęscia!

Posted

[quote name='primaverca']Fiszka bez zmian - zachowuje się jak żywe sreberko :evil_lol:
albo kameleon :eviltong: bo nawet na zdjęciach zmienia kolory oczka :eviltong:
jak nie zielone to żółte - może jeszcze jakieś się inne ujawnią kolory tęczy :evil_lol:

Kosmitka nasza kameleońska --- wygląda na małego, kochanego łobuziaczka...

Posted

wszyscy u mnie śmieją się z tego zdjęcia, że Fiszka wyszła jak wampirek :diabloti:
ja chciałam uwiecznić na zdjęciu Fiszkę i Priamusia razem - ale Fiszka akurat w tym czasie ziewnęła i oto co wyszło :evil_lol::evil_lol:

jakby swoją paszczę wyżej podniosła, to wyglądałoby jakby Priamusia główkę próbowała połknąć :eviltong: