Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='primaverca']w pozytywnym znaczeniu to godziny już są policzone :)
czy ja zasnę dzisiaj? ;p[/QUOTE]

...a dokładnie 12 ;-)

... pewnie nie zaśniesz, ale za to jutro pośpicie wszyscy razem, pewnie padniecie po południu po takich przeżyciach :)

Posted

[quote name='Teresa2209']A ile kilometrow was dzieli? Dlugo pieski musza jechac?[/QUOTE]

Jakieś 125 km, czyli dwie godziny jazdy do Pabianic z Konina, a potem jeszcze jedna suczka jedzie dalej do Bielska Białej prawie dwukrotnie dłużej niż do Pabianic...

Posted

[quote name='asiek.l-g']a jest juz cała kwota na transport? czy trzeba cos jeszcze dołozyć?[/QUOTE]

łącznie na transport uzbierało się 200zł. nie wiem ile dokładnie wyjdzie ale myślę,że nawet jak coś trzeba będzie doplacić to damy radę:)

Posted

[quote name='martka1982']łącznie na transport uzbierało się 200zł. nie wiem ile dokładnie wyjdzie ale myślę,że nawet jak coś trzeba będzie doplacić to damy radę:)[/QUOTE]

jak trzeba bedzie do coś dołoże

Posted

Kochani ...
maluszki już są :multi:
były nieco zdezorientowane i chyba lekko przestraszone może windą (pan kierowca musiał je troszeczkę zmusić do wysiatki z niej ;))
a jak już wysiadły to wolały schodami w dół niż do nas do domciu wejść ;)
dostały troszkę czasu na pozwiedzanie domu a potem wybraliśmy się narazie na póki co krótki spacerek - bo nie wiem czy miały postoje
na dworku najpierw była nie pewność, obwąchiwanie ...
ale pierwsze siusiu i kupkę maja za sobą :eviltong:
dostały też coś na "ząbek" i obecnie Fiszka leżakuje - zdjęcie może nie najlepsze bo z tel. - ale narazie nie chcę narażać ich na błysk fleszy :eviltong:

moja kotka Tekilka narazie się jeży i obserwuje z bezpiecznej pozycji :)