Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

swoją wypowiedzią nie chciałam wzbudzić zamieszania a tym bardziej afery! i pisząc o ludziach którym nie zależy na wyglądzie zwierzaka oczywiście miałam na myśli was, to chyba logiczne! czytajcie ze zrozumieniem.
Nawet przez myśl mi nie przeszło aby wstrzymywać adopcje.To zupełnie dwie różne sprawy.Nie chcę poprostu aby ktokolwiek myślał tak o naszym schroni i tyle.KONIEC.POWODZENIA

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piechcia15 napisał(a):
swoją wypowiedzią nie chciałam wzbudzić zamieszania a tym bardziej afery! i pisząc o ludziach którym nie zależy na wyglądzie zwierzaka oczywiście miałam na myśli was, to chyba logiczne! czytajcie ze zrozumieniem.
Nawet przez myśl mi nie przeszło aby wstrzymywać adopcje.To zupełnie dwie różne sprawy.Nie chcę poprostu aby ktokolwiek myślał tak o naszym schroni i tyle.KONIEC.POWODZENIA

No i ok.JUz cichutko, nie było tematu!
Teraz juz zaczynamy odliczanie na dobre:)Aż mnie w dołku skręca już z wrazenia!

Posted

delfy2000 napisał(a):
czyli zostało jeszcze trzydzieści parę godzin ;-)
Chyba ciut wiecej, według moich obliczeń;) Psinki mają jechać 10-go marca, więc za dwa dzionki z hakiem;)Wiem wiem!Mi tez się dłuży i to bardzo!

Posted

[quote name='martka1982']raczej nie, mordki tak samo smutne jak miały tak mają (byłam w sobotę, szczególnie Priam rozczula, był bardzo przygnębiony.....)[/QUOTE]

powiedz mu na uszko, żeby też odliczał;) i że będzie dobrze już niedługo

Posted

[quote name='asiek.l-g']Fiszko myszko mała, wyslałam przed chwilką dyszke na Twój bilet do domku, trzymaj sie maleńka jeszcze dwa całe dni...[/QUOTE]

dziękujemy! dyszka doszła:)

Posted

jak siedzę i nic nie robię to się dłuży
tak więc musiałam się czymś zająć no i proszę już tylko 36 godzin :multi::multi:
mam nadzieję że maluszki u mnie się rozweselą a o smutasach nikt nie będzie nawet wspominał :)

Posted

[quote name='primaverca']jak siedzę i nic nie robię to się dłuży
tak więc musiałam się czymś zająć no i proszę już tylko 36 godzin :multi::multi:
mam nadzieję że maluszki u mnie się rozweselą a o smutasach nikt nie będzie nawet wspominał :)

primaverca - za taki dobry uczynek, niech Ci pan Bog trafionym Totolotkiem wynagrodzi jesli grasz ;-) hihihi.... A Fiszka jest slicznym pieskiem.
W kochanej rodzinie to i zyc bedzie ze 100 lat! Dla takiego psiaka, ktory tyle zlego przezyl to zamieszkanie u Was bedzie bezgranicznym szczesciem. Ja tez sie bardzo ciesze, ze sie nim zaopiekujesz i wreszcie ta kruszyna bedzie miala sie do kogo przytulic![FONT=Arial] juuupi :) [/FONT]:cunao:Pozdrawiam!

Posted

[quote name='Teresa2209']primaverca - za taki dobry uczynek, niech Ci pan Bog trafionym Totolotkiem wynagrodzi jesli grasz ;-) hihihi.... A Fiszka jest slicznym pieskiem.
W kochanej rodzinie to i zyc bedzie ze 100 lat! Dla takiego psiaka, ktory tyle zlego przezyl to zamieszkanie u Was bedzie bezgranicznym szczesciem. Ja tez sie bardzo ciesze, ze sie nim zaopiekujesz i wreszcie ta kruszyna bedzie miala sie do kogo przytulic![FONT=Arial] juuupi :) [/FONT]:cunao:Pozdrawiam!

Teresa- Primaverca bierze do siebie DWA starszawe maluszki.... tego to już nawet loteria nie pokrywa ;-)

Posted

[quote name='delfy2000']Teresa- Primaverca bierze do siebie DWA starszawe maluszki.... tego to już nawet loteria nie pokrywa ;-)

To suuuuper! Jeszcze sa dobrzy ludzie na swiecie:) Wreszcie bede szczesliwe w nowym domku...
Popatrzcie tutaj.....[FONT=Arial][/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/196448-1-5kg-z-%C5%82a%C5%84cucha-UMRZE-W-CIERPIENIACH-BEZ-OPERACJI!-CEWNIK-DO-M%C3%93ZGU!
https://picasaweb.google.com/kamila.szczepaniak/Tina nastepny dramat - az serce peka:(:placz:

Posted

[quote name='Jasza']Już jutro!!

Fajowoooooo, jeszcze pare godzinek i pieski beda szczesliwe :)

[FONT=Arial][SIZE=1] Tutaj nastepne biedactwo szuka domku, zajrzyjcie: TOFIK pies staruszki SZUKA DOMU! bez psów PRO[FONT=Segoe UI][FONT=Segoe UI]ŚBA O WSPARCIE FINANSOWE kastr. DT[/FONT][/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/threads/177085-TOFIK-pies-staruszki-SZUKA-DOMU!-bez-ps%C3%B3w-PRO%C5%9ABA-O-WSPARCIE-FINANSOWE-kastr.-DT!/page7[/FONT]