Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martka1982 napisał(a):
o manio! że też ja tego wcześniej nie zauważyłam! przecież pabianice są faktycznie po drodze. jeśli dowiezienie Fiszki w czwartek do godziny 11 rano wchodzi w grę i ktoś będzie w domu aby ją odebrać i podpisać papiery, to ok! będzie transport łączony:) kierowca się zgodził:)

jak najbardziej Pabianice są po drodze :)
jestem do dyspozycji w czwartek :) tak więc czekam na Fiszkę :multi:

Posted

jambi napisał(a):
Piękna suczka! czy ta "wizyta" o której piszecie to przypadkiem ... dom?

to wizyta przed adopcyjna - a może tylko formalność ;)
jeśli będzie OK to jutro Fiszka będzie już na stałe w nowym domku aż do końca swoich dni :)

Posted

primaverca napisał(a):
niestety jak też siedzę i czekam ale nikogo jeszcze nie było :(

O matko! A masz telefon do tej dziewczyny?Umawiałas sie z nią telefonicznie?Jak ja sie wystraszyłam jak zobaczyłam Twój wpis ze smutną minką na końcu!Ludzie!

Posted

primaverca napisał(a):
to wizyta przed adopcyjna - a może tylko formalność ;)
jeśli będzie OK to jutro Fiszka będzie już na stałe w nowym domku aż do końca swoich dni :)

transport jest w przyszły czwartek 10 marca, nie jutro

Posted

:multi: Asik007 dotarła :)
Nam (mi i mężowi) spotkano minęło w bardzo miłej i przyjaznej atmosferze :)
Pogawędziliśmy i Asia miała zadzwonić i przekazać info że u nas wszystko OK i Fiszka może przyjeżdżać :multi:
nawet dostaliśmy propozycję darmowego zaczipowania Fiszki - jeśli jeszcze nie jest
za co baaardzo dziękujemy :*:*

tak więc jeśli faktycznie wszyscy co trzeba zostaną poinformowani i Fiszka zostanie jutro "zapakowana" w podróż - to ... około 11 będzie już z nami :loveu::multi:

Posted

primaverca napisał(a):
:multi: Asik007 dotarła :)
Nam (mi i mężowi) spotkano minęło w bardzo miłej i przyjaznej atmosferze :)
Pogawędziliśmy i Asia miała zadzwonić i przekazać info że u nas wszystko OK i Fiszka może przyjeżdżać :multi:
nawet dostaliśmy propozycję darmowego zaczipowania Fiszki - jeśli jeszcze nie jest
za co baaardzo dziękujemy :*:*

tak więc jeśli faktycznie wszyscy co trzeba zostaną poinformowani i Fiszka zostanie jutro "zapakowana" w podróż - to ... około 11 będzie już z nami :loveu::multi:
NIe wiem nawet co napisać!
Nie mogę uwierzyć normalnie! Bo jak mam napisać, jak bardzo sie ciesze,jak nie ma takich słów w języku polskim!
Primaverca,nie jutro jednak świętujemy ale za tydzień! teraz to Ci wspólczuje,bo bedziecie pewnie czekać niecierpliwie:)Ale jak pomyślę,że Fiszka bedzie miała na zawsze swój jedyny dom,azyl gdzie będzie mogła spokojnie żyć,to aż się tańczyć chce i śpiewac z radości!
Martka1982, jutro powiedz Fiszce na uszko,że jej dni do nowego życia są policzone, może już powoli się cieszyć z nami:)

Posted

martka1982 napisał(a):
dziewczyny...ja pisałam wyraźnie o transporcie w czwartek za tydzień, nie jutro. nawet jeszcze na ten transport nie uzbieraliśmy....

No Primaverca się chyba pomyliła,ale to juz nie ma znaczenia! Martka,bardzo dużo ludzi oferowało pieniążki na transport. Bo teraz się cena zmniejszy,skoro pojada jednym, prawda? Z tego więc co pamietam z obu wątków, to do 200 zł nie brakuje nam dużo.A primaverca zapłaci kierowcy do ręki, więc zbieramy 190 zł,tak? Trzeba zliczyć deklaracje na paliwo z obu wątków w takim razie:)
Ktoś może jeszcze się troszke dorzuci dziewczyny dla dwóch staruszków, na droge po nowe życie?

Posted

kazik132 napisał(a):
No Primaverca się chyba pomyliła,ale to juz nie ma znaczenia! Martka,bardzo dużo ludzi oferowało pieniążki na transport. Bo teraz się cena zmniejszy,skoro pojada jednym, prawda? Z tego więc co pamietam z obu wątków, to do 200 zł nie brakuje nam dużo.A primaverca zapłaci kierowcy do ręki, więc zbieramy 190 zł,tak? Trzeba zliczyć deklaracje na paliwo z obu wątków w takim razie:)
Ktoś może jeszcze się troszke dorzuci dziewczyny dla dwóch staruszków, na droge po nowe życie?

w takim razie trzeba na spokojnie policzyć ile już jest na transport psinek a ile jeszcze brakuje

Posted

Az mnie zatkalo z wrazenia gratuluje decyzji Primaverce!
Sunka jest sliczna!
a wydaje mi sie...ze duza zaluge w tym wszystkim ma Kazik...bo chyba ona zaprosila na ten watek Primaverce!
jestescie WSPANIALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!